Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Mistä Tevi tietää, milloin talvi tulee Lahteen?

Viisi nuorta naista oli tullut treenaamaan Kirkkopuiston portaisiin. Treeneistä ei tullut mitään. Tevin herrat hoppuili ja pani puomit ja tekstin: Ei talvikunnossapitoa. Mistä Tevi tietää, milloin talvi tulee Lahteen?

Aleksin jouluvaloista puuttuu Lumiukon mäenlasku. Ovat todella hienot ja ainutlaatuiset.

Hiihtäjillä on nykyään hyvä tai huono suksi. Olisi helpompi hiihtää, jos olis toinenkin suksi.

Yritän ostaa vain kotimaisia tuotteita. Tarkkana saa olla. Jos esim. tuotteen kilohinta on suurempi kuin ulkomaisella valmistajalla, ostan vähemmän. Nyt on viimeistään aika valpastua ja suosia suomalaisia tuotteita, jos vain suinkin pystyy. Elintarvikkeissa tämä on kuitenkin toistaiseksi melko helppoa. Jostain muusta tingin mutta en kotimaisuudesta!

Siihen se sitten jääkin, ollaan nyrpeitä.

Iso kiitos Vääksyn K-kaupan väelle – huolehditte ja autoitte 3.11. kesken kauppareissun pökrännyttä asiakasta selviytymään tilanteesta. Asiakaspalvelua parhaimmillaan.

Nyt mentiin alta lipan sunnuntain ''tansseissa''. Eikö väkivaltaa ole jo tarpeeksi maailmassa? Kenen älytön idea oli kyseessä? AA

Rakastan talviaikaa. Minulle normaaliaika, vuosikymmeniä. Hyvä niin T. Seniori.

Vanhusten asuntosäätiö 55 m2 900 e/kk.

Ajokortti-ikä muutettava takaisin 18 v. Huono kokeilu, liikaa kuolleita.

Ei tarvi enää miettiä, miksi Lahden taloilla on paljon tyhjiä asuntoja. Vuokran korotus ei ole reilua asuntojen kunnon suhteen. Tervetuloa katsomaan Kiveriöön.

Älkää huudattako lapsianne kaupoissa ja kahviloissa.

Kannaksen koululta värikäs silta tien yli viereiseen rakennukseen. Käykää katsomassa. Ihastuin.

Voisiko joku ystävällisesti neuvoa, miten maksan toriparkin pysäköinnin, jos lipuketta ei saa.

Tehdäänkö Lahdessa koskaan pyöräratsioita, onko jollakulla varastettu pyörä käytössään? Oulussa on saatu hyviä tuloksia, kun pyörävarkauksia kirjattu.

Helsingin alikulkukäytävät ovat kaupungin rakennuttamia, julkiseen käyttöön, ei voi verrata Aleksin ylikulkusillan vaihtoehtoon. Seurahuoneen vastapäätä on kadun alla myös myymälärakennus.

Väitetään, että Suomen velkaantuminen johtuisi ikääntyvästä väestöstä. Mielestämme syitä on haettava lähinnä koronapandemiasta ja Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamasta maailman tilanteesta. Suurimmat säästöt on kohdistettu vanhuspalveluihin ja julkiseen terveydenhuoltoon. Jopa terveydenhuollon ammattilaiset ovat esittäneet huolensa siitä, että vuodeosastot on lakkautettu ja liian huonokuntoisille vanhuksille ei ole hoivapaikkoja. Syrjäytyneitä ei saa syyllistää.

Iso kiitos kahdelle nuorelle naiselle, kun tulitte auttamaan päksin pyöröoven edessä olevaan mattoon kompastunutta/rypästynyttä, tekopolvet omaavaa vanhempaa naista. Kaikki katsoo, mutta harva auttaa!

Normaaliaika on näillä leveysasteilla normaalia elämää. Ei mene kuin pari viikkoa, niin illat ovat yhtä pimeitä kuin kesäaikana.

Löytyipä nopeasti 2 vihervasemmistolaista "asiantuntijaa" vähättelemään katujengirikollisuutta. Kentällä toimivat poliisit on erimieltä rikollisuudesta!

Uimahallin himosaunoja vaatisi kuumemman saunan käyttöönottoa hänen mielitekojensa mukaisesti. Eiks hän ottaisi osaa ollenkaan säästötalkoisiin. Saunois kerran viikossa kotona!

Opetelkaa käyttämään vilkkuja, myös ympyröissä. Ei ole kiva jäädä odottelemaan, kun käännytkin. Ei tekemistä auton merkillä tai arvolla, ongelma monelle.

Lahtelaiset ansaitsevat paremmat asiantuntijat ja osaajat, että loppuu vuosikausia kestävät jahkailut ja valitusrumbat. Mitään tarpeellista ja hyödyllistä ei saada aikaiseksi, joten paikat hakuun!

Aleksanterinkatu Lahti. Onko missään muualla Suomessa noin huonokuntoista kaupungin pääkatua?

Energiaviraston ja toimihenkilöt vois lopettaa tarpeettomana, tulisi siitäkin säästöä.

Onko suomalaisten suurin huoli todella se, paljonko sähkö maksaa?

Ihanaa kun palattiin normaaliaikaan. Aamulla on valoisampaa ajella töihin, ja olo on paljon pirteämpi. Unirytmi on nyt oikea!

Myös 30 vuotta sitten maailman maat kokoontuivat Kairoon ja silloin piti päättää yhdessä keinoista lopettaa väestönkasvu. Mitään ei silloin saatu aikaiseksi, niinpä maat kokoontuvat taas Kairoon miettimään seurauksia, kun silloin ei tehty mitään.

Surullista, jos Luhtikylän kosteikko onkin lähinnä metsästäjiä varten. Sehän pitäisi olla lintujen parhaaksi!

Kellot siirtyi normaaliaikaan pois Venäjän ajasta, jos et sitä tiedä.