Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Hämeenmaa voisi avata kadun Sokoksen edestä ja tehdä siihen lämmitetyn suojatien

Hämeenmaa voisi avata kadun Sokoksen edestä ja tehdä siihen lämmitetyn suojatien, niin pääsisivät herrat loikkimaan loskakeleillä kengät kuivina aamupalalle. Jopa Kalastajatorpalla kuljetaan ulkokautta aamiaiselle, osassa huoneista. EK

Kyllä kai siltahanketta voi miettiä uudestaan, kun asiaan on perehdytty, alettu ajattelemaan kaupungin etua. Uusi äänestys, ei häpeä, vaikka takki kääntyy.

Eikö retuilla ole mitään muuta aihetta kirjoitella kuin Aleksin silta?

Kiitos ESS ja Janne Yläjoki. Hyvä, että joku kirjoittaa faktaa (Pohjanmeren kaapelituhot). Yle on siihen liian politisoitunut.

Kun poliitikko, joka istuu Hämeenmaan edustajistossa, kehuu Aleksin siltahanketta ja moittii kaupunginhallituksen demokraattista päätöstä, herää kysymys, onko esteellisyys häneltä unohtunut? Lainkirjain ja eettinen toiminta eroavat joskus vahvasti toisistaan.

Holiday Club Treen hotellissa siirrytään aamiaiselle rakennuksesta toiseen katoksen alla, jossa ei autotietä vaan parkkialue ja matka on n. 20 m. Menee keveästi ohuemmissakin vaatteissa. Aleksi on hieman eri asia!

Ovesta luhtikäytävään astuessanne olette taloyhtiön alueella, joten ette saa koristella yhteistä aluetta kanervin lyhdyin ja kynttilöin.

Kyllä, elämä mielenkiintoista kehdosta hautaan. Kansanfilosofi

Kuulosti jälkihuutelulta puskista, Anneli! Jos oli "iso asia", missä olit valmistelun ajan? Tosi "iso asia olisi Lahen vanhuskotihoidon saneeraus". Sen hyvin tunnet! Turhat ns. "johtajat" kentälle kirjoituspöytien takaa?

Hyvä, Hilkka Kemppi. Suomen on alettava ajamaan ja puolustamaan omia asioitaan, kuten muut EU-maat ovat tehneet koko ajan. Suomi hoitaa jo parhaiten metsiään ja ne ovat meille elinehto.

Kyllä on Kulkuset Kulkuset taas niin tyhjänpäiväinen ja homssuelokuva. Mutta se on tietysti tätä päivää.

Ei kaupungin pääkadun tule olla kävelykatu. Se lamauttaisi koko kaupungin. Kävelykatua on jo Lanunaukio ja osa Rautatienkatua. Riittävät pieneen Lahteen.

Eikö yhden hävittäjän hintaa voisi käyttää terveyspalveluihin? T. Yari

Ohisalo puhuu luonnon monimuotoisuuden palauttamisesta, mm. bussikatosten katot voisi olla viherkattoja... oho!

Uutisekstrassa Ohisalo mainitsee että mm. bussikatosten katot voisi muuttaa viherkatoiksi, ja puhutaan luontokadosta ja luonnon monimuotoisuuden palauttamisesta. Nyt ei luultavasti ihan ymmärretä, mitä asiaa ollaan ajamassa.

ESS artikkeli: viikonloppuna avautuu avantouintipaikka. Eikä järvikään ole jäässä!

Niin lahtelaista: siltaa ei saa rakentaa ja nyt siitä jauhaa täällä Lahen peruspatet, minkä ehtii. On isompiakin ongelmia käsillä tässä ajassa.