Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Onko kaupungin aikomus kompostoida puiden lehdet katuojiin?

Onko kaupungin aikomus kompostoida puiden lehdet katuojiin, kun moskaa ei enää siivota lakaisukoneella pois kuten ennen.

Erikoista, että hautausmailla ja teollisuusalueilla valaistaan valtavilla lampuilla yökaudetkin ja yksityishenkilöille suunnitellaan sähkökatkoja.

Mitä enemmän viemme kotimaisia elintarvikkeita ulkomaille, sitä kalliimman hinnan me suomalaiset niistä maksamme.

Tiesitkö? Sähkökat. aikana katkeaa kerrostaloissa veden tulo ja wc:tä ei saa vetää, pumput ei poista jätettä putkista, alakerran wc:t voi tulvia.

Upea juttu lähimetsistä. Lukijan kommentissa kiistetään maastopyöräilijöiden jokamiehenoikeudet, kun emme pysy merkityllä reitillä ja teemme muka uusia polkuja jatkuvasti. Emme tee, harju oli täynnä polkuja yli 25 v. sitten, kun maastopyöräily alkoi. Harjun ennallistaminen, mitä se on? Varmin ja nopein tapa tuhota metsänpohjaa ja häiritä luontoa on tehdä merkittyjä reittejä, esim. Lapakisto.

Huippuneurokirurgin sanoja lainatakseni: "Sairaala on potilastyötä varten. Se ei parane hallinnon vahvistamisella." On huomattu myös PHKS:ssä. Omien työvuosien aikana suorastaan hallinnon puoli "räjähtänyt".

Oisko nyt kommentoijalta Lahden katujen kartta sekaisin. Ei Aleksi 24, olen pienenä tyttönä asunut "Kansiksella" Aleksi 24 naapurissa. Tarkoitatkin varmaan Hämeenkatu 24:ää, "kummitustaloa". Mutta Hämeenkatu kävelykaduksi joltakin kirjoittajalta, hyvä ajatus, mutta tuskin asukkaat/ liikkeet, tästä pitävät. T. Veronmaksaja

Jos Suomen luterilainen kirkko vajoaa sateenkaarien ja woken aaltoon, jää kirkot muistomerkeiksi ja seurakunnat hajoaa.

Tunnelin Aleksille hotellien väliin voi tehdä. Putket vaan mutkalle ja hommiin nyt, kun Aleksi menee päällystysremonttiin joka tapauksessa.

Kouluissa edelleen etätunteja, vaikka koronavaara vähentynyt. Suurin osa oppilaista haluaisi opettajan luokkaan. Opettajat pääsevät etätunneissa helpommalla ja palkka kuitenkin sama. Etätunnit kieltoon heti.

Meitä on monia tukiopetuksen tarpeessa. Ainakin meillä tukitunnit ovat usein normaalin koulupäivän jälkeen. Me, jotka kuljemme taksilla, emme voi osallistua tunneille taksien aikataulujen tähden. Ymmärrän, ettei yhtä oppilasta kannata kuskata erikseen kotiin tukiopetuksen jälkeen. Papereilla hienoja ideoita.

Olen samaa mieltä Terttu Pihlavan kanssa älykännykkäpakosta, sillä minulla ei ollut koskaan mitään älylaitetta, kuin omat aivoni. Toiseksi en ole tarvinnut sähköuunia, tehosekottimella pärjää ihan hyvin. Terveysfriikki

Kyllä oli taas aikamoinen autoralli Levon hautausmaalla!