Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Pitäisikö myös omaishoitajien irtisanoa sopimuksia, jotta saisivat lisää rahaa?

Hoitojätit irtisanoo sopimuksiaan. Pitäisikö myös omaishoitajien irtisanoa sopimuksia, jotta saisivat lisää rahaa? Jopa 30% :n korotuksia.

Vaijerilla kulkeva kabiinihissi Seurahuoneelta Sokokselle. Salpausselän ainut kabiini

Aleksin kävelysilta ja "Support your local". Ei mennyt sanat ja teot yhteen. Se siitä keskustan elävöittämisestä, lisää autiotaloja.

Nytpä Pelicans näyttää kaikille alkukauden epäilijöille taivaan merkit! Me ollaan teistä niin ylpeitä! Jatkakaa pojat samaan malliin, kun tie on auki! Terv. Pelicans-mummelit, 73 v.

Työllistymissakkoja Lahti maksaa 20 miljoonaa. Hirveetä! Ihan vastuutonta toimintaa kh/valtuusto. Ottakaa vanha työllistämistukimalli käyttöön. Pääsevät ihmiset työhön vaikka kunnalle tmv vuodeksi tai puoleksi. Joku voi saada siitä vakkaripaikan. Ei enempää maksa ainakaan kuin tuo 20 milj.

Mikä teille lahtelaisille antaa luvan raiskata kansallismaisemaan kuuluva Salpausselkä soranotolla? Härskiä. Törkeää. Laitonta. Nimim. Vieras etelästä päin

Älkää mukautuko tämän maailman ajan mukaan. Näin sanoo Raamattu. Ihmettelen, miten papit ja muut ihmiset, jotka pyrkivät seurakunta vaaleissa vaikuttamaan, lukevat Raamattua. Kaikki vaan "tulkitsevat" sitä omaan korvasyyhyynsä, miten itselle sopii.

Onko 10 metriä liikaa Kivimaan uimahallin kävijöille, kun pitää ajaa pitkin kävelytietä, joka on hyvin merkitty. Onko päästävä oven eteen.

Korona-rokotuksista on taas kinaa. Joku ei saa rokotusta, vaikka haluaisi. Ja joku toinen ei halua, vaan vastustaa pakkorokotuksia. Eikö olisi yksinkertaisempaa ohjeistaa, että se on vapaaehtoista. Eli ne, jotka rokotuksen haluavat, saavat sen myös?

Monesti on pyydetty Näppiksellä lopettamaan sillasta jauhaminen. Mutta ei. Aikoinaan pakon edessä lahtelaistunut äidinäitini totesikin osuvasti: "Takertuu kuin paska reenjalakseen." Hämäläiset ovat uskomattoman kovapäistä sakkia. Luulisi jo itseäänkin kyllästyttävän.

Hyvä kun huomasit. Koko viimevaalikauden loppuajan kokoomus kertoi, kuinka silloinen hallitus oli saanut aikaiseksi 100 000 uutta työpaikkaa. Suuri osa oli juuri osa-aikaisia, tästä ei kokoomus maininnut sanallakaan. Ei sillä palkalla elä, mutta isot kaupparyhmätkään eivät puhu. Köyhiä lisää ja kokoomus uhkaa laskea vielä tukia. T. mie

Salpakangas on nykyään Suomen suurin asuttu jättömaa-alue ja lisää raivataan päivittäin.

Kovin outo käsitys yhteiskunnasta heillä, joiden mielestä kaupungin pitäisi toteuttaa yksityisen yrityksen vaatimukset oman infransa toiminnasta. Olihan Orimattilan kaupungin tekemä kadun katkaisu vain satiiria?

On väärin sanoa "Syntynyt Lahes", viittaa Turun murteeseen, kun loppu jää pois. Pitäisi sanoa "Syntynyt Lahessa".

Milla Bruneau: ei hoitaja työkykyä arvioi, hän lähettää pitkäaik. työttömät aina eteenpäin lääkärille ja verikokeisiin. Eikä hänelle ole puolen vuoden jonoa. Itse pääsin viikossa.

Jouluvalot vex Aleksilta.

Minä laitan huippuimurin eteen käsipaperin imun aikana. Ei kämppä kylmene.

Niemenkadun onnettomuus on erittäin valitettava, mutta ei ainakaan minulle yllätys. Valaistus ja jotenkin ajoradan reuna-alueet ovat erittäin haastavia siinä suhteessa, että jalankulkijoita on tosi vaikeaa havaita erityisesti illalla, jos on sumuista tai sataa. Heijastimien tärkeys korostuu tällä väylällä.

Voisiko menoinfo olla lehdessä päiväkohtaisena. Viikko infoa on vaikea lukea eikä se palvele tarkoitusta. Länsi-Savoa lukiessa päiväkohtainen menoinfo vaaleanpunaisella pohjalla on hyvä.

Hollolan keskustaan pitää rakentaa pilvenpiirtäjä! Lisää koko seutukunnan vetovoimaa! Hieman särmää tarvitaan!

Voisiko Lahen polliisi ystävällisesti julkaista tämän vuoden puolella kirjoitetut sakot/rikemaksut polkupyörällä ja skuutilla ajosta jalkakäytävällä. Sekä tietysti kahdestaan ajamisesta varsinkin skuutilla. Veikkaan, ettei niitä ole yhtäkään, koska keskustassa ei näy koskaan poliiseja valvomassa ko. törttöilijöitä!

Sinä vanhoja jouluvaloja tylsänä pitävä: Voit aina mennä Vapaudenkadulle ihailemaan ylikulkusiltaa. Siinä ei jouluvalot häiritse. Ja onneksi Lahdessakin on "vanhat" jouluvalot, kuten Helsingissä ja Tampereella. Eikä noissa niitä ylikulkujakaan pääkadun yli olla harrastettu, miksiköhän?

Kuinka monta siltaa Aleksin yli voidaan rakentaa ja ketkä niitä saa tehdä?

Joulu saapuu. Mainoksia tulvii postilaatikosta ja tavarataivas aukeaa marketteihin. Ostomania iskee. Loppukuu pureskellaan kynsiä, ellei Visa huuda hoosiannaa.

Hyvä Seppo Apajalahti, ihanaa että on kaltaisiasi tervejärkisiä kirkonmiehiä, jotka eivät käännä erilaisillekaan lähimmäisille selkäänsä.

Sanoisin, että on järjen köyhyyttä, kun seurakunnat keräävät pyhäinpäivän jälkeen haudoilta "roskat" pois. Meinaan, kun hautakiven aluskiven päälle vie lasisen hautakynttilän, johon voi viedä aina uuden kynttilän, niin ei muuta kuin roskiin. Kun pitäisi muutenkin kierrättää. Näin ainakin Levolla. Muovikynttilät ymmärtää, että keväällä olisi vähemmän kerättävää. Lyhdyt on, mutta ei niihin "koko suvun" kynttilät mahdu.

Upeaa: Sergei Polunin – Merck "Bolero" ja Rama Burshtein "Laavor et hakir" ja Roy Edri musiikki leffassa Wedding plan ja Oz Zehavi ja Hozieq. Jee.

Tampere satsaa yleisölajeihin, festarit, konsertit, lätkä – Lahti upottaa miljonaat menneisyyden laji mäkihyppyyn. Ja tulokset näkyy.

Olipa harvinaisen osuva päivän sana 4.11. eli 2. Tim. 4:3. Todellakin surkeita pellejä valitaan valtaan ja kumarrellaan vaikka hölmöilisivät täysillä. "Hienoa", kun Suomi mainitaan somessa.

Hurraa, joko Etlarin pääkirjoituksessa kirjoittaja on huomannut ja julkituo pitkäaikaisen ongelman, josta kirjoitin jo maamme edelliselle hallitukselle. Liian suuri osa työttömistä on jo pitkään terveydentilansa/ikänsä puolesta todennäköisesti olleet oikeutettuja eläkkeelle, kuitenkin tämä on Lex Taipaleen jälkeen unohdettu. Oikeinko, ei. T. Mummu

Nyt pannaan kansa kontalleen: sähkölasku yhdeltä henkilöltä oli lokakuussa 2021 43 euroa; Nyt yhdeltä henkilöltä 153 euroa. Ja sähköyhtiöt tekevät ennätysvoittoja!