Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kun ei kävelysiltaa, niin miten olis torin yli kulkeva lehmuskuja, Mariankadun jatke?

Kun ei kävelysiltaa, niin miten olis torin yli kulkeva lehmuskuja, Mariankadun jatke? Kesällä vihreä bulevardi, talvella kaunis, yhtenäinen valaistu puuketju kaupungintalolta Ristinkirkolle. Tyhjä, suuri tori ei ole enää tätä päivää, ja lehmuksista huolimatta myyntikojuille riittävästi tilaa.

Lahden hullutus = pienelle joukolle tehdyt pyörätiet, tingitään jopa perusopetuksesta, se se on tosi järkevää. Lahti sekosi täydellisesti ympäristökaupunkitittelistä. Mikään muu ei saa enää maksaa mitään, vain isot "rahareiät" pienille ryhmille, mm. typerä älypyörätiekin. Vai onko syynä koko Suomen tapahtumat, niistä huolehtiminenko keulakuvalle tärkeämpää kuin oma kaupunkimme. T. Veronmaksaja, jota silta ei haittaa, emme maksa sitä

Ei uutta hotellia Ranta-Kartanoon, vaan suoraan Renkomäkeen, ei tarvii vieraiden keskustaan ängetä, saatte rauhassa jouluvaloja töllistellä.

Digi-syrjäytyminen on erittäin tärkeä aihe ja kasvava ongelma. Yhä suurempi osa vanhuksista jää palveluista paitsi, kun kaikki siirtyy verkkoon. Kuka tekisi sellaisen vimpaimen, jota osaisi käyttää ilman kielitaitoa ja monimutkaisia säätöjä? Markkinoita olisi.

Ukrainaan on lahjoitettu neljän suuren järjestön kautta yhteensä 74 milj. euroa. Osa jaetaan käteisenä sodasta kärsiville. Koska suomalaisille vähävaraisille järjestetään vastaavanlainen keräys?

Kyllä Suomessa tehdään roskakasseja. Nimenomaan minäkin aina katson, että on tehty Suomessa. Jos et löydä, niin kysy kaupalta. Kotimaisuus kunniaan.

K-ryhmä kehuu rakentamisen ja talotekniikan kaupan kasvusta: + 9%! Ei ihme kun hinnat nousseet vielä enemmän!

Energiansäästötalkoiden nimessä ehdotan kävelijöiden liikennevalojen sammuttamista. Kadut ylitetään usein ihan muilla kriteereillä. Lasten lainkunnioituskin lisääntyisi, kun ei tarvitsisi ihmetellä päin punaisia kulkevia aikuisia.

Vastaus kaupunkilaisten kysymyksiin: Koska on hauska kavennella autoteitä ja kiva piirrellä pikkuruisia ympyröitä uudella harpillani. T: Ympyrä- ja kavennusjohtaja

Nyt lopetatte sen ihmisten pelottelun sähkökatkoilla, näillä hinnoilla pitää sähköä saada aina. Vai onko niin huonosti asiat, että rahakaan ei kelpaa, edes rosvoamalla.

Hälytysajoneuvot menee ruuhkassa, kun ei mahdu väistämään. Pitääkö jonkun kuolla sen takia, että kadut on ylikapeita?

Näppikset 28.10. Roskakassit. Kyse ei ole osaamisesta. On paljon mm. Kiinasta tuotavia tuotteita, joita osattaisiin valmistaa myös Suomessa. Kyse on tuossakin rahasta. Ne ovat kuljetuskustannuksineenkin halvempia kuin vastaavat suomalaiset. Ne valmistuskustannukset...

Koirien räksytys aiheuttaa stressiä ja on kotirauhan rikkomista. Älä viitsi muuta länkyttää.

Olimme viime viikolla Hollolan Prismassa, siellä tuli palohälytys (oli varmaan turha). Meitä jäi vaivaamaan, miksi parkkihalliin ei päässyt alaovista, mutta hissi kuitenkin toimi? Osaako joku vastata?

Ei kai Asikkala tee samaa virhettä kuin Lahti, että purkaa arvokasta, kaunista historiaansa. Vanhan koulun on säilyttävä.

Miksi en osallistu syöpäseulontoihin? Siksi, että en todellakaan ala mitään syöpää kyttäämään. Jos tulee oireita, niin tietysti sitten lääkäriin. Mammografiaan tarvitsisin narkoosin, viimeksi v. 2006 melkein pyörryin kivusta enkä ole sen koommin käynyt, enkä muissakaan seulonnoissa.

Aborttien määrä Suomessa on vähentynyt viimeisen vuosikymmenen aikana 28,9 %. Erityisesti nuorille tehdyt ovat vähentyneet huomattavasti. Syy tähän kehitykseen on mm. nuorten seksuaalikasvatuksen ja ilmaisen ehkäisyn lisääminen.

Fysiikassa on kauan kiehtonut ajatus kaiken kattavasta yhtenäisyysteoriasta, siis makro- ja mikrokosmoksen yhteydestä? Samalla lailla on Raamattuun yritetty ympätä ihmiselon koko kirjo kauniiksi kokonaisuudeksi? Valitettavasti työ on molemmissa täysin kesken.

Aivan älytön on Ahtialan tien remontti. Rahaa pistettiin palamaan, vaikka kaupungin budjetti on velkainen.

Möysä–Ahtiala pyörätie, jolla pyöräilee noin 5–7 pyöräilijää aamuruuhkan aikana ja touko–syyskuun.

Suomessa on lyhyt pyöräilykausi toukokuu–syyskuu. Miksi tehtiin iso pyörätie Ahtialaan?

Sähköpotkulautojen ongelmiin on löytynyt ratkaisut Norjassa. Tästä uutisoitiin pari kuukautta sitten. Etlari kaivakaa.

Miksi Lahti ei voi uudistaa ilmettä? Ehdottomasti silta Aleksille ja rumat jouluvalot pois! Älytöntä, että kaikkea vastustetaan!

Padasjoen kunnan Sahan halloween-näyttely on hyvin mauton ja epäasiallinen tänä aikana. Ukrainan sodasta näytetään juuri tuonkaltaista ja se karmeus on todellisuutta miljoonille.

Neuvostoliiton politbyroo ja EU:n komissio samanlaisia instanssia, kumpikaan ei saa mitään aikaiseksi esim. kellojen siirtelyn loppua. Puhumattakaan oikeista ongelmista esim. sähkön hinnan kohtuullistamisesta!

Maailmassa nälänhätää, puutetta puhtaasta juomavedestä. Sairastavia ja kuolevia lapsia. Voisitteko siis mitenkään te autourheilu- ja muut kisavoittajat olla ravistelematta niitä arvosamppanjapullojenne sisältöjä taivaan tuuliin. Huutokauppaan ja tulot hyväntekeväisyyteen.

Tosi ihanat Järvelässä! Ymmärtävät, että Järvelässä valo voittaa pimeyden. Järvelässä enemmän valoa ja iloa! Toivottaa, entinen paikkakuntalainen

Hämeenmaan pomo pettyi. Taisi ollakin tähän mennessä ainoa takaisku päättäjien suunnasta, muuten ovatkin olleet kuuliaisia Hämeenmaalle. Me lahtelaiset olemme tavallaan olleet tähän osallisena, onhan Hämeenmaa muistini mukaan alueen suuri ellei suurin veronmaksaja, mutta keille py. ...äisivät, niille arvokkaimmille, kauppojen asiakkaalle. Hotellivieras satunnainen, kauppa-asiakas lähes päivittäinen. Vaihdetaanko firmaa? T. Nyt S-kaupan asiakas

Luonnon "ennallistaminen" eli saattaminen vuosien takaiseen tilaan ei ole mahdollista. Ilmaston muutos on muuttanut ja muuttaa biotyyppejä ja eläimistöjä. Ihmisten asumukset, tiet ja peltihallit ovat tuhonneet luonnon pysyvästi. Ihminen, kaikkivoipaisuudessaan, kuvittelee voivansa korjata luonnon kuin vanhan auton.