Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Mitä, jos Hämeenkadun mörskän tilalle rakennettaisiin se parkkitalo sekä Sokokselle uudet lastauslaiturit

Mitä, jos Hämeenkadun mörskän tilalle rakennettaisiin se parkkitalo sekä Sokokselle uudet lastauslaiturit. Silloin Rautsikalle voitaisiin tehdä kaunis kävelykatu istutuksineen. Nyt se on vain sokkarin tavarantoimittajien käytössä.

Onhan kumma, jos Hämeenmaalla ei ole varaa rakentaa toista ravintolaa Sokoksen puolelle Aleksia. Vallankin, jos Seurahuoneen suunnitellaan laajentuvan Aleksi 24:n kiinteistöön. Silta turhan hätäinen ratkaisu.

Saataisiin nyt ensin sitä lunta, että saadaan ne ladutkin. Muutaman vuoden päästä ei tarvitse enää kunnioittaa latujen tekijöitä, hiihtäjiäkään. Kun ei ole lunta eikä talvea. Ennen kukaan ei sotkenut latuja, mutta se olikin ennen, kun menetimme toistemme kunnioituksen. Meistä tuli niin sporttisia kaupunkilaisia? T. mummu, joka ei enää voi hiihtää eikä tehdä ruumiillista työtä

Kiitokset Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen ensihoidolle. Tekevät suurella sydämellä töitä.

Näyttää siltä, että Rostedt ja Hildén ovat sitoutuneet Ranta-Kartano-hotelliin siksi vastustavat Seurahuoneen siltaa.

Minä olen se terveydenhuollossa oleva "turha paperinpyörittäjä". Ilman meidän ammattikuntaamme sairaalan toiminta lakkaisi alle kuukaudessa. Kukaan ei saisi palkkojaan, kaikkien tarvikkeiden toimitus sairaalaan loppuisi, kukaan ei olisi johtamassa toimintaa jne.

Soten paperinpyörittäjät alkaa kaikki olla yksityisen yrityksen palveluksessa, sopimuksella. Kiitos Kokoomus ja kaverit. Kohta ei ole enää muuta myytävää kuin keskussairaalan ja Jalmarin rakennukset. Lupa yksityiselle terveydenhuollolle annettiin, kun maassa oli porvarienemmistöhallitus, Kataisesta alkaen; 2008–2019. Oletko unohtanut? Sitähän nyt halutaan takaisin, mutta hykystä myydäänkö loputkin? Kysyy Seniori

Eikö Tampereen reissulla opittu mitään vrt. silta?!

Elintarvikevientiä hyville, puhtaille tuotteillemme ei ole, koska Suomessa ei osata myydä eikä markkinoida.

Toimitukselle vinkki: Jos haluatte kuulla, miten VR oikeasti toimii, menkää junaan aamusta aikaisin, jolloin työmatkalaiset on junassa ja joille junien myöhästely aiheuttaa ongelmia jatkoyhteyksien takia. Miksi julkaisette haastatteluja, joissa vain satunnaisia junankäyttäjiä. On aika sama myöhästyykö Stokkan hulluilta päiviltä tai Linnanmäeltä 10 minuuttia. Ketä tuo julkaisemanne artikkeli mielestänne palvelee.

Eikö ole ihan miellyttävää vaihtelua, että polvenkorkuisilla on joku vedonlyönti tai muu leikki menossa, jossa sanotaan jotain kivaa vastaantulijalle? Teininä ehtii sitten haistatella ja toivottaa sinne, mihin ei päivä paista.

"...jos sen omistama BB-Invest olisi ollut halukas myymään" "Tässä kohtaa keskustelua ei ole käyty, kun siltaa ei ole. Eikä tietenkään käydäkään". Iltalypsyä Vormisto, jos olis ollut autiotalon huoneet, olisi kaupunki varmasti suostunut siltaan. Aivan eri luokan käytöstä olisi ollut kysymys.

Rostedtille tiedoksi, että demokratia toimii myös seuraavissa vaaleissa!

Hämeenmaa, kutsukaa Aleksin siltaa vastaan äänestäneet työviikon pituiseen majoitukseen Seurahuoneelle, Sokoksen puolella marras-joulukuussa. Viikon aamiaisrallin jälkeen voi pohtia tunnepohjaisen päätöksen järkevyyttä. Antaako hyvän kuvan Lahdesta? Kumpaa tuhannet hotellivieraat kehuvat netin arvosteluissa, kulkua tien yli vai siltaa? Jääkö mukava asiakaskokemus?

Voisiko ESS selvittää ja julkaista myös päiväkodinjohtajien syksyisen ulkomaanmatkan kustannukset?

Lahti häviää, kun vastustajat voittaa. Tampereella kävi toisin.

Lauantain Etlari taas työttömien kyykytystä täynnä. Ja työnantajatkin kiittävät, kun hukkuvat hakemustulviin myös vähemmän pätevien hakiessa. Ainoana lapsena kaiken perineenä vältyn monelta murheelta. Mutta kaikki myötätunto pompotettavien puolella.

Miksi Hämeenmaan pitäisi omistaa joka kylän keskusta ja tehdä mitä lystää? Toiset rämpii sodassa, ja Vormisto ei pysty 20 metriä kävelemään ulkona.

VR palvelujohtajalla on erikoinen näkemys palvelutasosta ja laadusta. Ei pitäisi olla kehumista kun vuoden aikana yli 10% junista on myöhässä vähintään viisi minuuttia, Päijät-Hämeessä 20 %. Entä kun myöhästyminen on yksi minuutti?

Hämeenmaa jakakoon riistämilleen kotimaisille ruuan tuottajille "siltarahaa", jottei nälänhätä tule, kun joutuvat tilansa lopettamaan kaupan tahkotessa ylisuuria voittoja ahneuksissaan. Asiakas maksaa...

Onpa erikoista jälkipuhetta toimitusjohtajalta! Toivottavasti Hämeenmaan hallitus kysyy asian perään. Toiminta ei ole ollut Hämeenmaan edun mukaista.

Luksusautomerkki on vaurauden merkki? Palturia. Miljoonatalojen autotalleissa voi lymyillä hyvinkin vaatimattomia, jo parhaat päivänsä nähneitä menopelejä.

Jos mitätön tunnin siirto kesäaikaan vaarallista terveydelle, ulkomaan matkailun aikavyöhykkeiden monen tunnin ylitykset ja paluut vasta vaarallisia ovat? Nykyinen kellojen siirto jatkukoon.

Kyllä suomessakin tehdään roskakasseja! Vaatii vain vähän viitseliäisyyttä tutkia tuotteen alkuperä, valmistaja ja maa löytyy kyllä.

Kaikessa huomaa, ettei Lahdessa ajatella asioita nenää pidemmälle. Esim. silta olisi voinut olla pelkkää plussaa koko kaupungille. Möhlitään aina kaikki asiat. Eikä kaupunkikuva mikään hieno ole. Tylsä paremminkin kaikkineen vanhoineen jouluvaloineen.

Hyvä Melastelua!

Muistakaa nyt, joka paikkaan kävelemään haluavat, älkää kuitenkaan menkö moottoritielle ja miinakentälle käyskentelemään. Tai jos sotii teidän oikeuksianne vastaan, niin tervemenoa vaan.

Nyt ei varmaan saada siltaa kenkä-Monoselta KOP:n vanhaan pankkisaliin eikä Aleksi vitosesta Valtakulman puolelle. Toiveissa olisi kuitenkin silta Patriasta Scandicin aamiaispöytään?

Pääministeri sai Kultainen penis -tunnustuspalkinnon työstään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyväksi. Eikö olisi tasapuolisempaa antaa vulvakin?

Jo kymmenen vuoden aikana on uusien koirien rekisteröiminen ylittänyt uusien vauvojen määrän. Herättää kysymyksiä?

Media on synnyttänyt nykyisen koirabuumin, toimineet sen kätilöitä ja kummeina. Piste.

70-luvulla koulupolulla painin ja tappelin vasemmistolaisena lähes joka välitunti. Kasvatti, muttei traumatisoinut.

Katsoin PM Marinin haastattelua Tv-1:llä. Hän puhua papattaa niin kovalla vauhdilla, ettei mitään jää mieleen haastattelusta. On kuin puhekone. Kannattaisiko välillä hengittää ja harkita vastauksia. Sama eduskunnan kyselytunnilla, erittäin ärsyttävää.

PHKS keuhkopolin fysioterapeutin (Tk) ansiosta sain vakavaan sairauteeni liittyvän suunnitelman kuntoutumisen tukemiseksi. Hän ymmärsi, miten tärkeää se on elämän laadun ja toimintakyvyn kannalta. Olen kiitollinen hänelle siitä. AKM

Muutimme Päijät-Hämeeseen Itä-Suomesta jokunen vuosi sitten, no mitä sitten. Alkuun morjestelimme ok-alueemme naapureita ensimmäisenä, sittemmin havaitsimme, että useimmat heistä ihmettelivät tuttavallista morjesteluamme, se ei liene täällä tapana. Sittemmin odotimme morjestamisaloitetta naapureilta, eivät olleet aloitteelisia. Töykeys ja ylimielisyys ei ole hyve. Kohteliaampi morjestaa ensin.

En vastusta Aleksin kävelysiltaa. Seurahuone voisi hyvin hoitaa oman respan ja aamiaistarjoilun Sokoksen tiloissa varsinkin, jos hotellin toiminta vielä laajenee sillä puolella. Lounaalle ja illanviettoon Seurahuoneelle pääsee hyvin kadun yli.

Kyllä poliisi pitää jalkauttaa kaupungille. Ei voi jatkua, että mihinkään ei puututa. Koskee sekä liikennettä että muuta häiriötä keskustassa.

Kirjoituksessaan (ESS 28. 10.) kolmikko ei huomioi Pyhää Raamattua Jumalan ilmoitukseksi, jossa eroitetaan puhdas rakkaus ja synnin harjoittaminen selkeästi toisistaan. Jumalan Poika tuli vapauttamaan meidät synnin vallasta anteeksiantamuksella, kun pyydämme syntejämme anteeksi. Tällainen rakkaus odottaa meitä langenneita.

Sillanvastustajat uudelleen Tampereelle oppia hakemaan. Lahdessa ei osata ajatella isosti.

Viittaan Ratian sunnuntaiseen, hyvään mielipidekirjoitukseen toteamalla, että Fazerilla ja Viking Maltilla on talous kunnossa, onko meillä Lahdessa?

Mika Kari kirjoitti vaalimainoksessaan "Tehdään yhdessä hyvä Lahti". Onko tämä sillan torppaaminen ja mahdollinen Aleksin kävelykatu sitä lupaamaasi "hyvää Lahtea"?

Taloyhtiön lämmitysputkistossa kiertää liian haalea vesi. Ei lämmitä ei.

Huvittavaa seurata kiistelyä Aleksin sillasta. Ei tunnu imago merkitsevän mitään kilpailijoitaan jyränneelle ketjulle. Nyt vielä kiukuttelee kuin tikkarinsa hiekkaan pudottanut pikkupoika, kun ei kaikki onnistu.