Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Grenoblesta haettiin pyöräilyoppeja. Siellä ei ole pakkasta eikä lunta.

Grenoblesta haettiin pyöräilyoppeja. Siellä ei ole pakkasta eikä lunta. Eli ei mitään opittavaa. Aikaisemmin opit Amsterdamista tulivat kalliiksi. Siellä ei ole lunta ja pyöräilykulttuuri ja kaupunkikuva eri kuin Lahdessa. Maalaisjärkeä matkailuun.

On on olemassa kaksi ihmisryhmää, toisistaan täysin erilaisia? Toisille ovat ne, jotka tavoittelevat voiton maksimointia kaikin mahdollisin keinoin. Toiset, joita hirvittää luonnon ja ilmaston tuhoutuminen edellä kuvatuista syistä?

Holiday Club Tampere Spa:ssa piti mennä aamiaiselle nappaskengissä palttoo päällä. Armeijan käyneenä sopeuduin nopeasti.

Hotellien yhdyskäytävät on Suomessa rakennettu pääsääntöisesti katujen alitse.

Ihan Kalastajatorpalla Helsingissä on käveltävä osista huoneista ulkokautta aamiaiselle.

Voisiko Olli Alho otto-oikeudellaan ottaa Aleksin sillan rakentamisen käsittelyyn uudelleen?

Eikö tosiaan olisi järkevämpää ja kokonaistaloudellisempaa Hämeenmaalle järjestää toinen aamiaiskattaus kadun toiselle puolelle kuin rakentaa silta tai kaivaa tunneli?

Muualla sähkön hintaan vaikuttavat asiat siirtyvät kuluttajahintohin laskien niitä, pitääkö Lahdessa ahneuden vuoksi olla sekin eri tavalla? Mikä nyt on totuus?

Aborttiasiasta: lapsella ei ole mitään mahdollisuutta puolustautua näitä tappajia vastaan. Onko maailmassa lapsen oikeuksien puolustajia. Ajatelkaa niitä satoja pieniä vauvoja, jotka tapetaan, koska hän ei vaan sovi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen

Kiitos valveutuneille ja rehdeille päättäjille, että suojelivat kaupunkikuvaamme ja torppasivat mauttoman siltahankkeen. Yrityshän voi innovoida tilansa niin, että hotellipalvelut toimii paremmin.

Opettakaa nyt hitossa koirianne, etteivät räksytä vieraille ihmisille.

Nuoriso ja jokainen ihminen etsii tarkoitusta elämäänsä. Jos elämä on tyhjää, fiilistä etsitään mm. huumeista, eikä vastausta löydy siihen, miksi elän? Laulun sanoissa on miettimisen aihetta: Niin kuin tuuli lakaisee lehdet pitkin maata, moni meistä pakenee, iloita ei saata, kun on mieli toivoton eikä ole määrää. Valheen henki armoton johtaa tietä väärää.

Kikka-ilmiö; Markku Koski vs. Marjo Ahlsten. Kyllähän Kikkailmiö rakennettiin nimenomaan viihdyttämään (putki-)miehiä, eikä vapauttamaan naisten seksuaalisuutta. Kikka ei ollut feministi, kuten kuunnelma esitti. Laulujen sanoituksetkin olivat nimimerkkien taakse kätkeytyvien miesten.

Pienreaktoreita vedyn tuotantoon. Talvella kylmänä aikana vedyn tuotanto tauolle ja sähköä valtakunnan verkkoon. Näin saadaan varavoimaloita ydinvoimasta.

Ehkäisyneuvontaa on ollut kymmeniä vuosia. Miksi nyt käytetään aborttia "ehkäisynä"? Mikä on mennyt pieleen?

Lasten ja nuorten psykiatrinen hoito on Lahdessa niin retuperällä, että on syytä varautua huumeiden käyttöhuoneisiin ja niissä sallittavaan huumeiden myyntiin. Ei kukaan suunnittele aikuisena tulevansa narkkariksi, me teemme heistä sellaisia.

Kiinassa ja muualla Aasiassa koiranliha on suurta herkkua. Asummeko takapajulassa? Emmekö osaa olla kulinaristeja?

Kuka Lahden alueen kansanedustajista äänesti uuden aborttilain puolesta? Ei kukaan.

Malskille lisää ja tiuhempaan lampaita, woltit ajelee nykyisten välistä.

Miksi ei kerrota Ruotsin pakotteista ja rajoituksista? Siksikö, kun niitä ei ole.

Putin haluaa pommittaa Ukrainan maan tasalle, jotta saa omilleen töitä uudelleen rakentamisessa, kun tulee ensin voittamaan sodan. Ja Eurooppa tietty auttaa ja myy rakennustarvikkeita, jotta kauppa käy.

Eläkeläisiä on turha kadehtia 6,8 % korotuksesta tilanteessa, jossa taitettu indeksi on leikannut eläkkeistä 49 % suhteessa palkkoihin 25 vuoden aikana. Lisäksi eläkkeiden verotus on korkeampi kuin palkkojen.

Valtio nostaa sähköautojen ajoneuvoveroa 115 %, tämähän se räjäyttää niiden kaupan kasvuun. Tästä se lähtee.

Olen todella pettynyt valtioomme, kun se sallii kansalaisten ryöstämisen teemalla sähkö. Sikamaiset sähköntuottaja-hyväksikäyttäjät vievät rahamme.

Seurahuone oli yksi 644 voittajasta. Samaan ylsi mm. Hotelli Kakola. Osallistujia oli 2 000.

Miten ihmeessä koirat aiheuttavat levottomuutta ja mielenterveysongelmia? Päinvastoin, nehän ovat seurana ja ulkoiluttavat ihmisiä. Eivät kaikki voi asua omakotitalossa! Minun koirallani on ainakin paljon ystäviä kerrostalossa, jossa asun. Taidat olla koiran vihaaja?

Jos ei ole rahaa maksaa toriparkin parkkimaksua ensimmäiseltä tunnilta, niin onko rahaa ostaa mitään torin ympäristön liikkeistä.

Putin on unohtanut, että länsimaissa pääosin noudatetaan solmittuja kansainvälisiä sopimuksia, toisin kuin Putin kavereineen. Ihmishengen arvo ja edes minimidemokratia on unohdettu. Oma kansakin "pihdeissä". "Herra" on huono häviäjä kansansa kustannuksella. Huh, huh.

Kiinalaiset tuotteet pitää merkitä selvästi, että tietää olla ostamatta niitä. Nyt joillakin tuotteilla on jopa suomalainen valmistaja tai teksti niin pientä, ettei sitä huomaa.