Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksiköhän Tampereella menee paremmin?

Onko nyt niin, että Tampere käytti 60 miljoonaa keskustan eheytykseen. Saatiin asuntoja, monitoimihalli ja hotelleja. Lahti käytti 70 miljoonaa ohitiehen, että turistit pääsisivät ohi käymättä keskustassa. Miksiköhän Tampereella menee paremmin?

Kansallinen liikenteen päästökauppa tuntuu minusta hyvältä bisneksestä. Voisin osallistua, jos tietäisin, minkälaiseen astiaan niitä päästöjä pitää kerätä.

Sanna Virta, oliko Tampereella yhtä paljon viisautta sijottaa Kymi Ringiin kuten Lahdessa veronmaksajan rahoja valtuutetut vaalit on tulossa?

Hartolalaisten sote-palvelut tuottaa ensi vuonna Harjun terveys! Tavoitteena on järjestää tasalaatuisen surkeat palvelut päijäthämäläisille ja varmistaa henkilöstön pahoinvointi työssään.

Euroopassa mm. Berliinissä Ylen radio-ohjelman mukaan koirat saavat kulkea irrallaan omistajiensa seurassa! Asummeko me takapajulassa? Vai emmekö hallitse koiria?

Vili Uusikalliolta oiva kirjoitus siitä, miten jarruttajat eivät päässeet voitolle Tampereella mm. rantatunneliasiassa. Kuitenkin nykyinen pääministerimme oli yksi jarruttajista ja ilmaisi olevansa pettynyt tunnelipäätökseen. Että sellainen johtaja meillä.

Taitaa olla vielä virkamiehissä / naisissa ja johtavassa asemassa olevilla vahvasti tuo kumartaminen itään päin asenteissa, kun alalla kuin alalla "ei mitään huolestuttavaa näköpiirissä".

Merrasjärven suoran työntekijöiden on täytynyt poistua työmaalta, että valmistumista saadaan venytettyä kesäkuuhun 2023. Eihän se käy, että valmistuisi ennenaikaisesti.

Juurikin niin. Kannattaa soitella hiljaisille ihmisille, jos haluaa vain kuuntelijan.

Turha on vetää Euroopassa käytävää sotaa joka asiaan. Kyllä täällä Lahdessakin on elettävä ja mentävä eteenpäin. Ei ne Euroopasta ja muualta tulevat hotelliasiakkaat tykkää rähmässä kävellä.

Kateellisena katselen Prisman tarjouksia. Lähellä mutta tavoittamattomissa. Miksi aina kuun lopussa parhaat tarjoukset, kun rahat on silloin vähissä.

Asuin/kerrostalojen seinät ja "pylväät" ei varmaan oikeita paikkoja konsertti-ilmoituksille, järjenköyhyyttä! Tulethan pesemään teippien jäljet pois!

Haluisin myydä 5 000 hiilinielua. Kenelle voisin myydä nämä nielut? (Ilmapallot)

Silta-asia ehdottomasti valtuuston päätettäväksi. Liian tärkeä asia vain hallituksen päätettäväksi.

Mika Pylsylle. Hyvä kun edes teatterissa palautetaan mieliimme, millaisessa Suomessa elettiin 1920–40, niin on helpompi ymmärtää ukrainalaisten tilanne nyt. Suomi ei todellakaan ollut tasa-arvoinen Onnela, vaan ihan jotain muuta, kuten kirja ja näytelmä kertovat.

Kun minä en pääse pasteeraamaan sille sillalle, niin ei kyllä kukaan muukaan. Voi tätä suurta kateutta. Annetaan nyt Lahden ainoan kuuluisan, hyvän hotellin säilyttää tasonsa ja rakentaa omalla kustannuksellaan asiakkailleen kulkuväylä. Kaupunkiimme rahaa tuovat hotellivieraat kiittävät, kun pääsevät kuivina palveluiden äärelle ja vielä kehuvat kotonaan, kuinka hienosti oli kulku järjestetty. Rakennetaan näyttävä silta ja ylpeillään sillä.

Miten on mahdollista, että Erdogan vaati Ruotsin ja Suomen luovuttaa "terroristit" Turkkiin ja sit itse hymyillen kättelee kameroiden edessä pahinta terroristia?

Kuka edes kehtaisi kävellä ylikulkusiltaa rahvaan lompsiessa räntäsateessa?

Pari vuotta sitten kysyin SAK:n toimijalta, kuinka paljon keskivertoduunari tekee kahdeksan tunnin työpäivästä itselleen ja firmalle? Vastaus oli 20 min. itselle ja 7 tuntia 40 min firmalle. Onko tämä reilua?

Kiitetään Anne Berneriä. Hän antoi mahdollisuuden veronkiertoon. Lakisääteiseksi pakollinen taksamittari, joka kerää kaikki ajot muistiin, antoi kuitin tai ei. Autoon jää aina muistiin yleensä ajetut kilometrit. Vieläkin jää tietysti mahdollisuus vilppiin. Ihmiset ovat tosi taitavia T. veronmaksaja

Väittääkö joku, että Hartolan mökkien mummot käyttävät digiklinikkaa. Kyllä he tarvitsevat ihka oikean lääkärin lähivastaanotolle, ei konetta, ei taitoakaan. Lahdessakin liian vähän sekä lääkäreitä että hoitajia, miten Mehiläinen pystyy vielä maakunnan ulkolaidallakin lähivastaanottoon, ei millään. Jutut on juttuja. T. Harjun Terveyden alusta saakka juttuja kuunnellut

Saksassa on noin 47 miljoonaa autoa. Miten mahtavat hoitaa päästöt. Rahallako?

Su pääministerin kyselytunnilla pääministerin saavutuksia oli ratahankkeet. Hoitoalasta ei huolissaan.

Ajatteleeko Sanna Marin tunninratahankkeissa koko Suomea, nykyradan kaupunkeja? Eikö hallitus toimi koko Suomen hyväksi?

Kyllä takseille kelpaa vieläkin käteinen. Tilausjärjestelmästä riippumatta, voi ajaa laittamatta mittaria päälle. Turha taivastella, että on uudistuksen syytä. Käteisellä pääsee aina halvemmalla.

Suomi nukkuu edelleen ruususen unta, lisääntynyttä drone-liikennettä strategisten alueiden yllä taivastellaan. Ei muuta kun ostohousut jalkaan ja Liettuaan. Siellä valmistetaan asetta, joka häiritsee dronea ja saa sen tekemään hallitun pakkolaskun ihan lennättäjästä riippumatta. Eli joka drone tulee ehjänä alas ja voidaan ihmetellä sitten, kenen peli kyseessä. Eri maissa järjestetty kansalaiskeräyksiä ja ostettu niitä Ukrainan käyttöön Liettuasta.

En ymmärrä ja hyväksy Lahden Talojen korotusta. 27,33 e kk nousee vuokra, ennen korotus ollut alle vitosen.

Lahti–Uusikylä vt 12, miksi ei asvalttia koko matkalle leveäkaistatielle. Nyt jätetty huonoin osuus tekemättä. Isoja reikiä jo paikatuissa kohdissa. Nyt uutta asvalttia koko matkalle!

Onko mitään tyhmempää kuin sota nykyisessä maailmantilanteessa, kun ympäristökatastrofi uhkaa? Aloittakaa Suomessa vetyautojen valmistus ja tehkää vedystä polttoainetta. Ostan sellaisen vaikka velaksi.

Sitä saa mitä tilaa. Maaseudun Tulevaisuus -lehti olisi voinut olla kiinnostunut kysymään myös sitä, että hyväksyvätkö suomalaiset hevosille raveissa tulevat suuvauriot.

Olipa ohje. Miten pitkälle edennyttä muistisairautta sairastavat osaavat kysellä? Vanhuksissa heitä on monia, juuri kotihoidossa. Hykyn päätökset hoitopaikkojen lakkautuksista ovat tämän aiheuttaneet. Järkytys kaikille asian ymmärtäneille, mitä ihmettä on ajateltu. Nämä vanhukset ovat täysin puolustuskyvyttömiä, luottavat juuri hoitajaan. Heidän on pakko luottaa, niin se vain on. Yksikin poikkeus pilaa kaiken luottamuksen. T. Seniori

Olisikin käsittämättömän hienoa, jos Aleksin yli menevä silta tarjoaisi lisäksi heidän ravintolalleen lisäpaikkoja! Toivon, että silta vielä saadaan, kunhan nykyiset "jarrut" vaihtuvat tai ymmärtävät jo saman tien luopua pestistään.

Nyt puhutaan vaan naisten oikeudesta päättää omasta kehostaan, mutta ei mitään lasten oikeudesta elämään. Miten ihmiset voivat olla näin kaksinaismoraalisia ajattelussaan. Kun ovat niin viisaita olevinaan, niin eivätkö osaa ajatella, miten voi käydä, kun harrastavat seksiä vain omaa nautintoa ajatellen.