Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kuka on hyväksynyt Vapaudenkadun sillan ja mitä se tuli maksamaan?

Aleksin silta olisi toivottava uudistus hotellille ja he vielä maksaisivat sen! Kuka on hyväksynyt Vapaudenkadun sillan ja mitä se tuli maksamaan?

Euroopan isoissa ja keskisuurissa kaupungeissa on paljon hyviä hotelleita kaupunkien keskustoissa ja niissä aamiaiselle saa kulkea (joutuu kulkemaan) toiseen rakennukseen kelissä kuin kelissä eikä se ole mikään ongelma. Matkailu avartaa!

Kiitos Erkki Herranen kirjoituksestasi. Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Perusteeton mielensäpahoittajien joukko pystyy näin estämään normaalia hotellitoimintaa ja sitä myöten myös rahan tuloa tänne turismin myötä. Saattaisi joku vastustajakin saada vaikka hotellista töitä. Kaverista puhumattakaan.

Ei tullut silta pilaamaan Aleksia, on pilattu jo aiemmin.

Sähköyhtiöt pelaavat sähköpörssissä päivittäin. Asiakkaat ovat eriarvoisessa asemassa. 18 vrk irtisanomisaika on käsittämätön aika irtisanoa sopimus tai muuttaa sähkösopimusta. Onko tämä reilua nopean tiedonsiirron aikakautena.

Seurakuntien suvaitsevaisuus näkyi Kohtaamispaikan häädössä Joutjärveltä. Toisia kirkko kutsuu ja toisille näyttää ovea. Väärin on oven osoittaminen, ei kutsuminen!

Eikö ole muita urheilu-uutisia, kuin Lauri Markkanen sitä tai tätä.

Kalossit vai kumiteräsaappaat – siinä ongelma Seurahuoneella. Miten avustetaan uudella puolella asuvia? KH:n pitäisi ottaa ylikulkusilta uudelleen pöydälle.

Helsingin lähialueet muodostuivat vasta Helsingin mlk muuttuessa Vantaaksi. Jäi vain mieleeni 1972 , juuri silloin muutoksia tehtiin, rajoja muutettiin muutenkin, kertoivat elossa olevat serkkuni. Ei nuorena kiinnitä huomiota rajoihin, kartta kädessä. Lapseni oli 4 v., oli muutakin ajateltavaa. Jatkossa sukuni asuikin/asuu Vantaalla, Martinlaaksossa, osa Espoon Lippajärvellä. Betoniaita on ja pysyy, sielläkin. T. Mamma

Täytyy korjata omaa tekstiään. Eihän Reunanpalsta ole lähelläkään entistä linja-autoasemaa. Joku ehkä tietää, mikä Kisapuiston viereisen parkkipaikan entinen nimi oli. En muista, vaikka olen asunut Lahdessa vuodesta 1955. Jolloin vielä osa nykyisestä kaupungista kuului Hollolaan. Lahti on sen jälkeen todella muuttunut, eikä aina hyvään suuntaan. Asukkaita ei ole aina ajateltu. T. Seniori

Totta puhut. Jos sanat eivät vastaa tekoja, on kyseessä palturi. Silloin se on yksinomaan kuulijan vastuulla, kuinka naiiviksi haluaa heittäytyä.

Rakastan paperilehteä, koska siinä on tuore päivän tieto. Kaipaan päivän menovinkkejä, viikkomuistio palvelee huonosti. Etenkin elokuvatiedot takaisin! Toki ne löytyvät netistä, mutta niin sieltä löytyy kaikki muukin tieto, jos jaksaa tonkia. Jos ongelmana on tilanpuute, niin jättäkää jättimäiset kuvat ja lifestyle-jutut vähemmälle.

Etlarissa kiinnostava meikkijuttu. Minäkin meikkaan aina, paitsi liikuntaharrastuksiin. Miehetkin näyttävät katselevan mielellään huoliteltua naista. Vain yhden olen kuullut nimittelevän pellenaamaksi ja maalipytyksi. Mutta sehän kertoo sanojastaan enemmän kuin kohteesta.

Jos sinulle joku soittaa, älä puhu omia asioitasi, vaan anna suunvuoro soittajallekin.

Sanna Virta, kiitos asiallisesta palautteesta seminaareista! On turha aloittaa pyörän keksimistä alusta, jos joku on sen jo keksinyt, muokkaa vain omaan käyttötarkoitukseensa sopivaksi.

Onpa hienoa, kun seurakuntavaaliluettelossa on monta lehden sivullista Jumalaan uskovien päättäjien kasvoja! Turvallisin mielin voimme luottaa näihin vakaumuksellisiin ja rukoileviin edustajiimme, jotka osaavat pyytää viisautta päätöksiinsä Herralta.

Mikä estää jäädyttämästä kiinteistö-, asunto- ym. kaupanteon venäläisille toistaiseksi – ja tutkia lakeja rauhassa.

Koiran ulkoiluttajat. Uimarannan hiekka-alue on kielletty koirilta Möysän uimarannalla. Pitäkää koiranne kävelypolulla.

Onkos tämä venäläistä rulettia, kun soittaa 116 117, sieltä ei soiteta takaisin, eikä rokotuksestakaan.

Eiköhän me kaikki oltaisi osallistuttu tuon tunteita kuumentaneen Aleksin ylikulkusillan kustannuksiin välillisesti Hämeenmaan tuotteiden hintojen muodossa.

Matkakeskuksen suunnittelija ja Erhola menivät Tampereelle. Heiltäkö valtuusto haki innovaatioita seminaarissa?

Muistisairautta potevan ulottuville ei pidä jättää tulitikkuja ja kynttilöitä!

Lahden Seurahuone sai merkittävää tunnustusta. Muualla sentään arvostetaan. Kateelliset vastustaa siltahanketta. Kerrankin projekti, johon ei uhrata kaupungin rahoja. Eiköhän mietitä vielä järjen kanssa asiaa uudestaan.

Hallitus sitten laiminlyönyt energiatehokkuuden teidän yhtiössä. Teillä varmaan kyllä kukat ja pensaat hoidettu.

Kateellista kyttääjää ei kukaan toivoisi naapuriksi. Eikö muuta tekemistä ole?

Julkaisukelpoiset uutisjyvät akanoista seuloo ESS. Esimerkiksi Kantar TNS Agri Oy:n toteuttaman kyselyn tuloksen ESS 25.10. uutisoi: 75 prosenttia suomalaisista hyväksyy hevosten käytön kilpaurheilussa; uutisoimatta jäi Taloustutkimuksen kyselytulos: 75 prosenttia ei hyväksy turkistarhauksen tukemista valtion varoin.

Sanna Virta (sd.), ei tosiaan asu viisaus Lahdessa, kun poltatte meidän tienaamia rahoja reissuihinne. Ei tule niistä mitään hyötyjä meidän arkeemme.

Miksi kansanedustaja Antti Häkkäsen poliittisia löpinöitä ei kyseenalaisteta? Savon Kennedy on taitava julkisuuden käyttäjä, mutta joku raja sentään.

Järjetöntä, yhteistyö ja energian tuonti Venäjältä on kielletty, vaikka kansa kärsii, mutta kiinteistökauppa sallitaan.

"Putin pukeutuu Pradaan". Ei, se ei ole nyt komedia, vaan suurin draama! Karmeeta katsoa.

Miten on mahdollista, että hoitotyön esihenkilöt suunnittelevat eläkeläisille täysiä listoja tai paljon työvuoroja etukäteen listoihin, ja me hoitajat, jotka olemme työikäisiä, meille ei jää työvuoroja ?

Taloyhtiöiden asiat eivät kuulu Näppikselle! Vaihtakaa hallitus, jos hommat ei toimi.

Kiitos Pertti Vartiainen kirjoituksestasi. Muutaman vuoden Lahdessa asuneena allekirjoitan sen täysin. Valtuutetut vaihtoon.