Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Nastolan mäkiset kävelytiet täynnä jäisiä puittenlehtiä. Ite on harjattava.

Nastolan mäkiset kävelytiet täynnä jäisiä puittenlehtiä. Ite on harjattava, muut ei näköjään saa aikaseks. Missä harjakoneet nyt? Kohta varmaan sorakivetkin tuodaan.

FC Lahti säilyi niukasti Veikkausliigassa! Nyt syytä uusia joukkuetta ja antaa paikallisille nuorille tilaa joukkueessa!

ESS 24.10. Kolumni. Eiköhän ministeri Kurvisen agendalla ole jo kaikkien hirvien varustaminen gps-paikantimella. Päätellen muista hänen viimeaikaisista vapaa-ajankalastusta koskevista "nerokkaista" suunnitelmistaan.

Kalle Aaltonen arvostelee kaupungin tekemiä tärkeitä seminaareja ja matkoja mediassa ja Lanun aukiolla. Eipä tuo räksytys mitään lisäarvoa tuo Lahden kehitykseen, päinvastoin. Olisi nyt edes mennyt Tampereelle mukaan.

Venäläinen totuuden ja valheen tarina, että ei kerrota mitään.

Merrasjärven suoralla 24-tiellä oleva työmaa valmistuu kesäkuussa v. 23, kukahan sitä tekee? Ainakin työntekijät ovat poistuneet monta viikkoa sitten.

Nyt se näkyy, miten paha virhe oli, kun ei liitytty Natoon aikanaan. Ärdökanit ja Orpanit juoksuttaa meitä nyt mieliensä mukaan. Nato-optio oli ihan puppua Suomen sisäiseen käyttöön.

Euroopassa käydään sotaa, ja me mietimme miten pääsemme talosta toiseen luksusmaisesti. Jotta ei nappaskengät mene pilalle tahi räntäsade kasta. Tiedättekö, minua ihan hävettää.

Koska olen ehdoin tahdoin valinnut vapaan, liikkuvan ja matkustavan elämän, en olisi edes kiinnostunut olemaan osa kenenkään perhe-elämää. Vapaa kumppani, jolla aikuiset lapset omillaan on toinen juttu. Me ihmiset olemme erilaisia, suodaan se meille!

Naurettavaa ajatella, että venäläisten tulo pysähtyisi johonkin aitaan.

Miten Hämeenmaa ajatteli hoitaa alkujaan kadun ylityksen, kun suunnitteli huoneet toiselle puolelle katua, tuli mieleen, kun nyt on ongelma.....

Ajatelkaa, miten älytön on Suomen sähköhinnoittelu. Suomi tuottaa edullisesti 80–90% käyttämästään sähköstä. Mutta kuluttajille myytävän hinnan määrääkin tuo 10–20 % osuus, joka tuodaan naapurimaista. Omavaraisuudesta ei ole täällä mitään hyötyä. Pitää irrottautua EU-pörssistä kiireesti.

Kaukolämpö nousee, useissa yhtiöissä ei lämmön talteenottoa saati maalämpöä. Arvion mukaan ensi kesänä yhtiöt joutuvat perimään ylimääräisen vastikkeen, saati tulevaisuudessa.

Finnair on ottanut käyttöön vanhan keksinnön omantunnon rauhoittamiseksi. Jo keskiajalla käytiin anekauppaa ja "kaikki hyvin".

Lahtelainen demari lässyttää A-studiossa, kun on kyse venäläisten kiinteistö- ja maakaupoista. Ei vastaa yhteenkään kysymykseen, vaan vikisee, että asiantuntijat tutkii asiaa...Minkä takia häntä haastatellaan? Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri piileskelee kaikesta. Hyvä Lahti!

Metsästys innostaa joidenkin metsästäjien runosuonet pulputtamaan. Hirvestäjiä kutsutaan vaikkapa "syksyisten metsiemme ritareiksi", joiden käyttämällä nykytekniikalla hirvestävän ritarin ei pitäisi enää luodin tielle osua (ESS 24.10). Haloo! Uhri ei osu luodin tielle, vaan metsästäjän luoti osuu uhrin tielle.

Ohitie tuli. Tulee se Aleksinkin siltaviritelmä ehkä parinkymmenen vuoden väännön jälkeen! Vaik' ei tarvis.

Huvittaa itärajan aita. Talvisodan Summassa naapuri pisti säpäleiksi vahvat betonibunkkerit. Lisää rajamiehiä ja torjunta-aseita.

Ehkä ei nyt Padasjoen suuntaan, metsää löytyy Paimelan ja Asikkalan keskustan välilläkin, Metsäkulmaan käännyttäessä löytyy metsää. Saako siellä lupaa kävellä? En tiedä. Takkulasta oikealle Ahtialaan olen käynyt vuosittain mustikassa. Matkaa 5–10, Takkulan ja Ahtialan väli jopa Lahden aluetta. Kaarlaakso on nykyään rakennettu, ennen keräsin sieltä vattuja. Sitä ei voi enää tehdä, sääli. T.