Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Ei päivärahaa ilman raporttia

Nyt kun kaupungin edustajat matkustatte julkisilla varoilla, niin kirjoittakaa matkoistanne matkaraportti, joka on julkisesti nähtävillä. Ei päivärahaa ilman raporttia. Tämä oli normaali käytäntö bisneksissä ennenkin.

Seminaarimatkan hinnalla olisi palkattu kaksi avustajaa kouluun koko lukuvuodeksi.

Hyvä, ettei Aleksin siltaa tule. Toivottavasti saadaan estettyä kaikki muutkin rakennushankkeet, jotka vähän elävöittäisivät keskustaa.

Meil on 22 astetta vaikka patterit kylmänä. Kun kokataan tai saunotaan pakko avata ovet ja ikkunat. Miten säästää? Naapureilla turhan lämmin?

Muistakaa nyt. Kävelyä ei voi kukaan kieltää, voit todellakin kävellä ihan missä tahansa.

Koska Lahen talous on kuralla, niin kannattaisi lopettaa täysin turhat katujen ja teiden huonontamiset. Esim. Ahtialantie. Vanha toimi loistavasti, ja nyt tehdään sutta. Kymmeniä miljoonia menee hukkaan, kun monta kymmentä maansiirtokonetta kääntää ja vääntää hiekkaa pari vuotta ees taas kuin pikkupojat hiekkalaatikolla.

Sinä, joka vastustat taloyhtiössä etenkin lehtipuiden kaatoa, pidä huoli ja siivoa pihaasi, ettei ne joudu naapureiden pihaan. Joillakin on tapana pitää pihansa siivottomassa kunnossa, kyllä kotilot lisääntyy siivottomassa pihassa ja leviää.

Nyt pitäisi jakaa joka talouteen selkeät ohjeet muovinkeräyksestä. On niin erilaisia ohjeita, että ei kyllä saa selvää, mitä muovia sinne saa laittaa.

Ei pihan kunnosta ja kukista huolehtiminen vaadi jatkuvaa keskittymistä, kunhan se on järjestetty. Sen verran huomiota riittää. Yksi päivä varmaan riittää siihen, 364 päivää jää tärkeämpiin.

Kapellimestari soitatti Näyttelykuvien lopputahdit useampaan kertaan torstain konsertissa. Eikö harjoitukset yleensä pidetä ennen konserttia. Vai onko huumorintajuni vaan puutteellinen.

Luultavasti piha kukka/istutukset/viihtyvyys kuuluvat yhtiölle tällä perusteella: Jos piha ei yhtiöjärjestyksen määräyksen perusteella kuulu osakkeenomistajille, kuuluvat ne yhtiölle. Vaikka "huoneistokohtaiset" pihat olisivat aidattuja ja vakiintuneesti osakkaiden yksinomaisessa käytössä, kuuluu niiden hallintaoikeus yhtiölle, ellei yhtiöjärjestyksessä toisin määrätä.

Kuinka suojataan sotatilanteessa aurinkovoima/tuuli- voimapuistot vihulaisen droneilta tai ohjuksilta. Ei millään, tuhotaan hetkessä.

Onko Lahdessa aihetta yllätystarkastaa kaupoissa jauhettavan lihan laatu ja terveysturvallisuus? Turussa kaikkien etnisten kauppojen liha oli huonoa.

Hei demarit! Te kun haluatte paisuttaa koko ajan tuota julkispuolta ja rahaa kun ei ole! Niin lisätkää terveyden- ja vanhustenhoitoon väkeä ja vähentäkää niitä turhia paperinpyörittäjiä sieltä työpöytien takaa!

Eiköhän Aleksin ylikulkusillan haikailijat ole jo riittävästi saaneet purkaa harmitustansa näppiksissä? Rauhoitutaan nauttimaan professori Tapani Aartomaan vuonna 1983 ideoimasta taideteoksesta, Talvisesta hiihtoretkestä eli Aleksanterinkadun Talvivaloista: Talviaurinko, Kuusimetsä, Ketunhäntä, Puikkonen, Laturetki, Puputyttö, Yömyssy, Ketunpolku, Riekko, Lumipensas ja Talvi-ilta. Perinteisiin kuuluu, että Talvivalot syttyvät taas Lahden syntymäpäivänä 1.11. Ja palavat Salpausselän kisoihin saakka ilahduttaen kisaturisteja.

Kullakin oma tyylinsä, puhuuko totta tai palturia.

Hallituksen ja erityisesti maatalousministerin kannattaisi ihmetellä sitä, miksi Suomen elintarvikevienti on vain murto-osa muiden pohjoismaiden elintarvikeviennistä.

Nämä autoilijoita aina arvostelevat voisivat joskus katsoa peiliin. Hypitään punaista valoa päin, katse puhelimessa mustat vaatteet päällä ilman heijastinta . Syyhän on silti aina autoilijan, ei koskaan jalankulkijan.

Toinen maailmansota loppui siihen paikkaan, kun amerikkalaiset tiputti pari ydinpommia Japaniin, niin alkoi järkeä löytyä. Nyt on sama tilanne Venäjän suhteen, Putin vedättää länttä, joten eiköhän lännen tulisi kylmästi pistää muutama ydinpommi Venäjälle, niin loppuisi Ukrainan kärsimykset kerralla?

Lillak voitti MM-kultaa Helsingissä –83, hopeaa Losissa –84. Losissa voitti Tessa Sanderson. Tarkkuutta.

Jaa, että Paavo. Paavolle on 1970-luvulta asti luvattu "pressaksi" pääsy (Kekkonen) tai niin on annettu lupa ymmärtää. Kekkosen poismeno pilasi kaiken. Paavon halua ei mikään mahti maailmassa pilaa. Se jatkuu, jatkuu, jatkuu. Kova on kohtalo Paavolla, kun Venäjäkään ei ole enää entisenlainen. T. Mie

Sananlasku pitää kyllä paikkansa, mutta perusasiat opetetaan kouluissa ja loput työpaikoilla. On mahdotonta oppilaitoksissa opettaa jatkuvasti muuttuvaa teknologiaa kaikkiin tehtäviin, opetus/perehdytys on pakko hoitaa eri yrityksissä loppuun. T. Entinen salpauslainen

Toriparkkiin ilmainen pysäköinti ensimmäinen tunti. Toisi paljon maksavia asiakkaita torin ympäristöön.

Jotkut eivät ymmärrä, mitä tarkoittaa nauhoituskielto, vaan pilaavat vieressä istujien konsertin räpläämällä ja kuvaamalla häiritsevästi.