Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Entä Kisapuisto? Hyppyrimäet? Ei nekään palvele kuin pientä osaa väkeä. Kiinni siis.

Siltaa vastustavat perustelevat, ettei silta palvele kuin hotellin asiakkaita. No eikös hotellit nimenomaan palvele hotellin asiakkaita. Suljetaanko hotellit samalla perusteella? Entä Kisapuisto? Hyppyrimäet? Ei nekään palvele kuin pientä osaa väkeä. Kiinni siis. Ja bussit. Kun eivät palvele kaikkia, niin lopetetaan mekin. Sitten on hyvä kaikilla vastustajilla

Kiitos Jalo P. Itse samaa mieltä, että on Lahdessa tapa aina vaan vastustaa kaikkea vastustamisen vuoksi. Ei siksi, että olisi joku järkeenkäyvä peruste vastustukselle. Nyt kävelysiltaa on vain vietävä eteenpäin, kunnes lupa tulee. Aleksilla ei ole mitään niin hienoa näkymää, mitä silta pilaisi. Olisipa hieno nyt se purettu rautatiesilta...

Kerrankin hyvä ulostulo yhdistää ympäristöministeriö ja maa- ja metsätalousministeriö. Säästöä valtion kuluihin? Mutta jos henkilökuntaa kaikkine avustajineen ja ministereineen ei supisteta, jää tämä taas kerran torsoksi.

Kyllä on huonosti asiat Suomessa, jos täytyy telkkarissa esiintymisen takia tässä hullunmyllyn tilanteessa valita pressa. Eikö meillä ole kuin pari ehdokasta, poliittinen kokemus takuulla riittää. Entisiä eduskunnassakin puhemiehiä, pääministereitä jne. Aaltola on hyvä mies ihan muualla. Ehdokkaita esiin. T. Seniori

Kylläpä hotellivieraat ovat huonokuntoisia, jos ei 20 m jakseta kiertää liikennevalojen kautta hotellille ja takaisin. Voi hyvää päivää!

Lumesta ei ole tietoakaan, silti latuviha alkoi jo. Koiranulkoiluttajat valittavat etukäteen.

Hyvä mielipidekirjoitus Jalo Paanaselta 21.10.2022. Demarit voi nyt rauhassa kokoontua räntäsateessa ihailemaan jouluvaloja.

Valtuutetut siunasivat energianmyynnin Oomille. Oomi vantaalainen yhtiö, mikä tekee jo ennen sotaa tappiota 27 Me. Ei sieltä paljon osinkoja heru. Mitä valtuutetut kuvittelivat?

Raimo Mikkolan kirjoitus Sähköpuhalluksesta oikea! Sähkömafia kyykyttää kansalaisia. Suuri tulonsiirto energiateollisuudelle ja välistävetäjille!

Monin tavoin sairaana olleena, olen etsinyt parannuskeinoja eri lähteistä. Miljoonista ruokavalioista löysin. Joka todella resonoi, oli Douglas Grahamin ruokavalio, jossa ei syödä lihaa eikä viljatuotteita, vaan raakaravintoa B12 unohtamatta. Kansan filosofi

Olisihan se hienoa, jos työpaikoilla kaikki puhuisivat kohtalaista englantia. Helpompi olisi palkata mukaan tekijöitä ulkomailta. Suomessa kuitenkin satsataan ruotsin kieleen. Oli naurussa pitelemistä, kun muutama vuosi sitten inkerinsuomalainen kaverimme, joka puhui Suomeen muuttaessaan kohtalaista suomen kieltä, laitettiin ruotsin kieliseen kotoutukseen.

Seurasin ohjelmaa Hml:n vankilasta. Tuli mieleen, että vangeilla on Suomessa paremmat olot kuin vanhuksilla, jotka eivät pääse tunniksi ulos/pvä!

ESS 21.10.22. Ei todellakaan nappaa Riivattu riihi tämän hetken Riivatussa maailmassa.

Jyväskylän ja Lahden kaupungilla on parempikin yhteinen keskustelufoorumi kuin Suomi-Rata oy:n hallitus. Yhteinen intressi on tehokas junayhteys Äänekoski–Jyväskylä–Lahti–Helsinki. Matkalta puuttuu vain yksi rataosa eli Vaajakoski–Heinola. Miten Timonen kuvittelee Lahden hyötyvän osakkuudesta Suomi-Rata oy:n pyrkimyksestä rakentaa suurnopeusjunayhteyden Tre–Hki. Miten?

Eikös Putin ammu itseään jalkaan, kun pommittaa kaikki voimalaitokset, sairaalat ja koulut. Kaikki pitää rakentaa uudelleen, kun hän muuttaa porukoineen sinne!

Kiitos asiallisesta huomiostasi asunnottomien yön ilmaisesta parturikeikasta.

Onko silta vain hämäys Hämeenmaalta, tarkoituksena tehdä siihenkin asiakaspaikkoja ravintolalle?

Hyvä kirjoitus Jalo Paanaselta, käsittämätön päätös Lahden päättäjiltä tämä siltahankkeen kumoaminen! Ei varmaan monessa hotellissa joudu aamiaiselle ulkovaatteita päälle kiskomaan. Ovatkohan nuo päättäjät itse vain lomamökeissä vierailleet?

Heinolan tanssikerho avannut tanssipaikan! Hyvä. Saisimmepa tänne Lahteen samaa. Ikävä on Grand-hotellin tansseja!

Vihdoin Ilta-Sanomat kertoo 21.10 Formula-sirkuksen valtavan lentoliikenteen ympäri maailmaa! Kunpa joku kertoisi sen hinnan. Meillä, sinänsä pienissä puitteissa, traktorien savutusta Pohjanmaalla.

Kerropa Mamma, kuinka pitkälle pohjoiseen pitää talvella kävellä, että pääsee keskustasta oikein metsään kävelemään?

Jalo Paanasen kirjoitus Aleksin ylikulkusillasta 21.10. lehdessä oli hyvä ja kertoo, mihin siltaa tarvitaan. Vastustajat eivät näe omaa nenäänsä pidemmälle!

Pähkinärinne ei sijaitse Espoossa vaan Länsi-Vantaalla. Tosin Espoon ja Helsingin kainalossa.

Jahas bussikuskit levittäneet Venäjän propagantaa työn ohessa bussissa. Yle tietolähteenä.

Vihreiden kansanedustaja ehdotti itärajalle rakennettavaan aitaan kulkuaukkoja eläimille. Lahessa hallituksen demarijäsen ehdotti korotetun suojatien rakentamista Aleksille Sokoksen ja Seurahuoneen väliin. Mistä näitä bimboja oikein tulee?

Raimo Luukkaselle. Raamattu ei kiellä eläinten tappamista ihmisten ruuaksi, vaikka on täysin brutaalia? Kansan filosofi

Aleksin kävelysiltahanke meni hallituksessa nurin. Käsittämätöntä hölmöyttä.

Huolellisuutta päiväpostin jakeluun. Asun Pihtikadulla ja sain kahdelle eri asukkaalle tarkoitettua väärää postia. Ei ole tietoa, missä on oikeasti ns. Liipolan posti. Vein postit kauppakeskus Valon luona olevaan R-kioskiin, missä Posti oli aiemmin.

Seli seli, vali vali.

Jos kuukauden tarjous on apteekissa esim. 150+20 tab., kyllä niitä pitäisi olla koko kuukauden, kun ei ole mainittu erä tai niin kauan kun tavaraa riittää sen verran kalliita vitamiinit on. Tuli petetty olo.

Onpa oikein talkoot: keskusliikkeet tahkoaa isoja voittoja, me tyhmät sen niille mahdollistamme, hienoa yhteisyritystä taas näkyvissä hinnoissa!

Näin kävi, kun Hegeliä seurattiin! Enää ei ole kuin pakkopositiivisuuden väkinäisyyden irvistys. Olisi pitänyt kuunnella pessimistejäkin!

Saulin ei kannata siivota kaikkia leluja lähtiessään Mäntyniemestä. Sitten joskus, kun Mikalla on tullessaan mukana leikki-ikäinen poika.

Miksi kenonumerot on poistettu lehdestä?!

Lahti on ollut aina jalkapallokaupunki ja tulee aina olemaan, vastaväitteistä huolimatta. Sitä paitsi onhan siellä jalkapalloilun supertähden Jari Litmasen patsas. Mitä pesäpalloilu on edellisen rinnalla? Ei mitään!

Onneksi joku toinenkin näkee Lahden, sen kauniin Lahden muuttumisen, pilalle on mennyt. Aloitus kirkosta, paikalle tuli Ristinkirkon pytinki, parvekkeen korjaus/tukeminen olisi riittänyt (evlut-srk). Muut työt normaaleja vanhalle rakennukselle. Montun vielä siedin, Aleksin kavennusta en, enkä matkakeskusta. Reunanpalstan reunan maamerkki pilattu. Lahdessa on ollut kävijöitä pilaamassa kaupunkiamme, vanhaa upeaa ilmettä. Työ jatkuu, ei veroraha?

Aivan hyvin hotellille Sokoksen yläkertaan voi rakentaa monipuolisen aamiaispöydän. Kenenkään ei silloin tarvitse aamuhepenissään loikkia kadun ylitse. Tämä ei varmasti ole vaikeaa, eikä tule kalliiksi suhteutettuna hotellin muihin mukavuuksiin. Vai imagojuttuko painaa?