Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Suuret kiitokset portinpieleen jätetyistä vapaasti otettavista omenoista. Tosi huomaavaista ja fiksua.

Suuret kiitokset portinpieleen jätetyistä vapaasti otettavista omenoista. Tosi huomaavaista ja fiksua.

Keskeisiin energia-, vesi- ja tietoliikennekohteisiin sijoitettava aseellinen ulkovartija pudottamaan drooneja. Laittomina ovat uhkaksi

Kerinkalliossa metsä saa olla ryteikkönä, mutta pienen niin sanotun puiston reunasta ollaan tarkkana. Tullaan "maisemoimaan" laittamalla kiviä alueen reuna paikkoihin, missä niitä ei alkuperäisenä ole koskaan ollut. Rahaa näyttää riittävän kiusantekoon.

Miten on mahdollista että Erdogan vaatii Ruotsista ja Suomesta "terroristit" Turkkiin ja sitten itse hymyillen kättelee kaikista pahinta terroristia?

Jo kymmenen vuotta uusien koirien rekisteröiminen vuosittain on ylittänyt uusien vauvojen määrän. Herättääkö kysymyksiä?

Nuoret, huolehtikaa kunnon palkasta. Ei pätkätöitä. Se määrää tulevan eläkkeen suuruuden.

Hyvää! Liemi lohen nahasta, ruodoista ja päästä. Pari päivää kiehautellaan. Siivilöi, sekaan perunaa, purjoa, kolmea kaalia, etikkapunakaalia. Mausta.

Mikä ihmeen lastentarhahomma tämä hiihto–kävely-jaaritus täällä on? Mun iskä ainakin on vahvempi ku sun?

Liettuaan on rakennettu paholaismuseo. Miksi? Saatana on jo Moskovassa!

Kumma juttu. Israelista voi ostella aseistusta, vaikka se YK:n mukaan rikkoo kansainvälistä lakia, kuten Venäjä.

Hollolan Prismassa 13.10. avaimet infoon palauttanut henkilö pelastit päiväni, kiitos.

Ahtialantien remonttia arvostelevat eivät ole tajunneet sitä, että tämän päivän liikennesuunnittelun tärkein kriteeri on autoilun vaikeuttaminen, ja tämähän toteutuu Ahtialassa täydellisesti.

Jos Suomi on oikeusvaltio, niin se julkaisee pikimmiten niin sanotun Tiitisen listan. Keitä tässä suojellaan?

Noora Räty 0 – Pasi Mustonen 10. Petteri Orpo 0 – Marin ja Saarikko 10

Kun Hiroshimaan pudotettiin atomipommi, siinä ei joditabletti paljon auttanut. Kyllä on kuolemanpelkoista porukkaa.

Kävelyä ei voi kukaan kieltää. Voit kävellä missä tahansa, vaikka niillä hiihtoalueilla, kunhan et kävele sillä latu-uralla. Ymmärrätkö, ne kaksi viivaa... Muuten voi kävellä ihan missä huvittaa.

Ja nyt lopetatte heti sen toisillenne irvailun laduista ja kävelyteistä. Eikö missään asiassa pystytä enää rakentavaan keskusteluun, aikuiset ihmiset. 5-vuotiaskin pystyy parempaan. Ymmärrän kävelijän näkökulman, itsekin himokävelijänä. Ymmärrän hiihtäjän näkökulman myös. Mutta totuus on se, että ihan kaikki kävelyreitit menevät talvella laduiksi. Siinä ei auta päänaukominen. Pointtina se, että reittejä pitäisi olla molemmille harrastelijakunnille tasapuolisesti. Itse kohtasin viime talvena laturaivoajan. Sanon suoraan, että tällä tavalla maailmasta ei parempaa paikkaa rakenneta, vihanpidolla. Kyllä me kaikki tänne mahdutaan sovulla ja hyvällä tahdolla.

Maastaan paenneet venäläiset eivät edes yritä osoittaa mieltään Putinia vastaan täälläkään. Odottavat vain, että "joku muu" saisi Venäjälle muutoksen aikaan.

Pimeänä aamuna tuntematon ekaluokkalainen nenä kännykässä tokaisee "kato mis oon täs pelissä"! Älyttömät älykännykät lapsilla, vaarallista.

Päivän sanassa perjantaina 14.10.: "...on yhdentekevää, onko ihminen ympärileikattu vai ei." Ei todellakaan ole! Naisten ympärileikkaukset tuottavat hengenvaaran ja suurta kärsimystä. Tukeeko lehti ympärileikkauksia?

Ikävää tuo latuniilojen huutelu! Ettekö te tiedä, että metsä on lääke? Me haluaisimme vain auratun metsälenkin kävelläksemme.

Kyllä se on huhupuhetta, että eläke on 1700 euroa. Ei minulla eikä monella muullakaan. Sen takia tässä kärvistellään monen muun kanssa, kun ei rahat riitä mihinkään. Katsokaa totuutta silmiin, eikä puhuta lööperiä. Silloin ei tarvitsisi ylimääräistä tukea...

Kyllä meillä on ollut pääministerit. Toinen lobbasi kaasuputkea ja toinen meni Venäjän pankkiin ja nyt katuu. Kaasuputkimies ei.

Niinpä niin. Pikkarit pitää vaihtaa joka päivä, vaikka on suojat. Ennen vaatteet vaihdettiin kerran viikossa, ei ollut allergioita .

Sopii kokeilla latujen tekoa nykysuksilla. Kyllä toki joku kävelijöille tarkoitettu reitti talvella voisi olla kiva. Maalla ei ole valmiina kumpiakaan.

Oletko huomannut ihollasi kutiavia paukamia? Kissasi toi tuliaisiksi lintukirppuja huviteltuaan pikkulintuja pyydystämällä. Kuuluisiko se kissataloon?

Koko talven metsälenkin auraus lenkkeilijöille maksaa varmaan vähemmän, kuin ensilumenladun teko? Roudataan lunta säilöön edelliseltä talvelta, roudataan takaisin, tykkilunta ja rakennetaan!

Harjun Terveys lupasi tuottaa Suomen parhaimmat sosiaali- ja terveyskeskuspalvelut vuoden 2021 alusta. Totuus Lahdessa: ensimmäinen vapaa aika lääkärin vastaanotolle neljän viikon kuluttua. Tietylle päivälle luvattua lääkärin puhelinsoittoa olen nyt odottanut yli viikon, eikä mitään kuulu. Miten tämä on mahdollista?

Hyvä kirjoitus Marja Vilkamalta ESS 14.10. Meitä hyväkuntoisia eläkeläisiä on paljon. Jokainen voi tehdä vapaaehtoistyötä ja viedä naapurin vanhuksen joskus ulos. Ei maksa mitään.

Näppiksellä ohjastettiin meitä kävelijöitä menemään puistoon tai hiihtämään. Höh, puistoissa on koirat, ja nuorena minua ohjeistettiin suksimaan vaan yhteen paikkaan. Eli kyllä minä haluan oman polun.

Kotikonstein voi pienentää omaa sähkölaskua. Suurempi hyöty syntynee vähentämällä digipalveluja – sähkön menekki pienenee, hinta halpenee. Kaikki näppäily verkossa, etenkin suoratoistopalvelut, kuluttavat datakeskuksissa virtaa valtavasti.