Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Kaipaan ostareihin parturi-kampaajia, joille pääsisi ilman ajanvarausta

Kaipaan ostareihin parturi-kampaajia, joille pääsisi ilman ajanvarausta. En kaipaa kampausta, mutta olisi kiva saada leikkaus.

Voisiko lehti haastatella henkilöä, joka suunnitteli ahdistavan Ahtialantien betoniseinineen? Ei yksi silta kaupunkikuvaa muuta, vaan älyttömät katu- ja tieratkaisut.

Vanhat silmälasisi voit viedä mihin tahansa optikkoliikkeeseen kierrätettäväksi.

Luistinrata torille! Toria elävöittämään ja ennen kaikkea lapsille mahdollisuus harrastaa talvista lajia, ja onhan siellä pelattu joitain "jääkiekkomatsejakin".

Minä en ainakaan löytänyt Lahden sivuilta kartastoa, jossa olisi talviset kävelyreitit Salpausselän maastossa. Hiihtoreittejä kyllä pilvin pimein! Kokemuksesta tiedän: jos lähtee keskustasta, pitää hyppiä latujen yli päästäkseen metsään.

Palauta Tarja se Medvedevin sinulle lahjoittama kissa takasin Venäjälle. Se on liian sotahullu, ei se sovi Suomessa asumaan.

Mitenkä se nyt menikään, ilmaisten ehkäisypillereiden jaon alettua nuorille ovat sukupuolitautien tartuntamäärät ryöpsähtäneet. Sitähän perusteltiin päätöstä tehtäessä päinvastoin.

Tuhansilla suomalaisilla, etenkin nuorilla, ei ole asuntoa. Miksi tällaisessa tilanteessa noudetaan erilaisista kulttuureista "kiintiöpakolaisia", jotka mitä todennäköisimmin eivät länsimaisuutta, tasa-arvoa, hyväksy? Entä miksi tuntemattomille venäläisillekin tarjotaan ihan ilmainen turvapaikka?

Ei kannattaisi tarttua sanaan hyvin koulutettu. Jokainen, jolla on jokin ammatti, on koulutettu. Tällaisia ihmisiä Suomi tarvitsee, jos halutaan säilyttää niin sanottu hyvinvointiyhteiskunta. Tälläkin palstalla verrattiin viikkokausia hoitajia maistereihin, joten eivätkö he enää olekaan hyvin koulutettuja?

Julkisuudessa paljon esillä ollut Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista harkitsee ehkä presidenttiehdokkuutta. Parempi tapa harjoitella politiikkaa on kuitenkin asettua jonkun puolueen ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin. Jos parinkymmenen vuoden kuluttua on CV:ssä 1–2 pääministeriyttä ja valtiovarainministerin pesti sekä ehkä myös ulkoministeriys ja eduskunnan puhemiehen pesti, niin sitten ehkä voisi harkita osallistumista Suomen tasavallan presidentin vaaliin. Sama neuvo pätee muuten muihinkin julkkiksiin!

Ukrainalaissa on osaamistaitoa. Työnantajat eivät palkkaa, kun eivät osaa kieltä. Poliitikot hokee, ulkomailta osaavaa tekijöitä. Osaavatkohan ne Suomea?

Mistä kupat ja kumppanit ovat nyt peräisin, kun tauteja on ylen määrin? Ennen sanottiin, että lähti kuin kuppa Töölöstä, mutta mistähän se oli tullut?

Miksi puoluetukia ei poisteta? Turha rahanmeno herroille.

Miten kunnat aikovat taata vedensaannin talouksiin, kun tulee sähkökatkoksia, vai kärsitään tällä haja-asutusalueilla vielä siitäkin, ettei saada vettä? Monessa kunnassa ei ole vesitornia, ja kun ei ole sähköä, niin ei tule myöskään vettä .

Miksi ei valvontakamera kelpaa ylinopeuden toteamiseen? Näin väitti poliisi. Sakkolapun kirjoittanut ei maininnut kamerasta mitään. VTV

Joku muka vitsikäs ei ole tarvinnut ruotsia välillä Kiina–Kalifornia. Ruotsin kieltä olen tarvinnut paljon, Kiinaan tai Kaliforniaan ei ole tarvinnut mennä. Ruotsin kieli on helppo väylä kohti eurooppalaisia kieliä ja muistutus, että Ruotsiin kuuluimme 1000 vuotta, Venäjään väljästi vaivaiset sata.

Siirtolapuutarha Kytölässä on julistautunut itsenäiseksi muilta kielletyksi alueeksi. Putinismi leviää.

Metsänomistajat ovat MTK:n avulla rikastuneet vuosikymmenen. Metsitys- ja ojituspalkkiot, hirvivahinkomenetykset. Nyt maksetaan näiden ennallistamisesta.

Taviksia ei kannata pilkata. Pilkka saattaapi osua nilkkaan ennemmin tai myöhemmin.

Nyt kun Aleksanterinkadulle ei saa rakentaa ylikulkusiltaa, niin tehdään Aleksanterinkadulle Seurahuoneen kohdalle liikenneympyrä. Kaikki ongelmat Lahden tapaan hoituu!

Kaiken tämän valituksen ja surkuttelun välissä on hienoa kuulla, mitä Suomeen muuttaneet amerikkalaiset meistä ja Suomesta ajattelevat. Efter Nio Yle Teema maanantaina.

Sikamaista touhua, kun ihmisen koulutuksella ei ole merkitystä, vaan olet samanlainen kaduntallaaja kuin muutkin.

Kävelen mieheni kanssa talvisin päivittäin metsälenkin. Sinne syntyy ilman aurausta kunnon polku. Jos lunta on yöllä satanut oikein paljon, laitamme jalkaan vähän pitempivartiset kengät. Samoin syntyy hiihtolatu, siis hiihtämällä.

Vai pitää varusmiesten säästää sähköä huoneita kylmentämällä ja suihkua lyhentämällä. Ensin päivä ulkona pakkasessa ja marssimassa hikisinä, haloo. Eduskunnan saunat ja uima-allas pois käytöstä, ja eduskunnassa työskentelevät peseytyköön kotonaan.

Hämmästys, että kokoomuslainen Viljanen ei ajattelekaan samaa kuin puolueensa lahtelainen kollega. Onko todella mahdollisuus, että hän haluaa kuulla Harjun porukkaa, toimivuutta, eikä laskea vain säästöjä. Niitä kyllä syntyy, kun entisiä palveluita on rajusti vähennetty tai poistettu. Muun muassa apuvälineitä ei saa entiseen tapaan, maksa itse, sanotaan. T. Hätäapua pitkäaikaiseen vaivaan, mutta...