Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Olipas kamalan kakofoninen bussimatka, kuski soittaa jumputusta ja samoin useat matkustajat kännyköistään

Olipas kamalan kakofoninen bussimatka LSL, kuski soittaa jumputusta ja samoin useat matkustajat kännyköistään. Kuulokkeet on olemassa.

Pekka Rusila, oletko tosissasi? Ymmärrän syyt, mutta jos katuvaloja sammutetaan ja meitä pientä palkkaa tai eläkettä saavia vaaditaan vähentämään energian kulutusta tai jopa kärsimään katkoksista, torin jäätä ei saa tehdä. Hauskaa se olisi lapsille, mutta kakussa on se toinenkin puoli. T. kynttilätkin kohta "kortilla" ja kalliita, ja näkökin pettää

Tv-ohjelmista sen verran, että opettaisivat Salkkari-näyttelijät puhumaan kunnolla. Mitään selvää ei saa esimerkiksi nuorison ja Sallan puheesta. No, kuva kertoo juonesta sen, mitä tarvitaan!

Kekkonen toimi viisaasti ja oikein omana aikanaan, Ahtisaari taitavasti omana aikanaan. Arvaamatonta karhua vastaan kannattaa rakentaa aidat ja lopettaa sinisilmäisyys.

Kiitos Riikka Purra, en varmasti äänestä perussuomalaisia enää ikinä! Kokoomusoppi mennyt perille, vain hyvin koulutettuja maahanmuuttajia suomeen, aita eteen niille, joita tänne tarvitaan, muun muassa hoitajat.

Olen 100-prosenttisesti Riikka Purran kannalla maahanmuutto- ja ilmastoasioissa. Suomi ei voi olla koko maailman sosiaalitoimisto. Suomi on varsinainen Hölmölandia. Porvarinainen

Kolumni 16.10.22. Pikaviesti päätoimittajalle: Autoliiton plusjäsen saa yhdellä puhelinsoitolla kaikki asiat hoitumaan. Suosittelen!

En ole ikinä ymmärtänyt, mikä lasten leikkipaikka tori on. Eikö Lahdesta parempaa paikkaa löydy luistelulle? Outoa vai mitä?

Pakotteiden sijaan tai niiden ohella maailman päättäjien tulisi panna viisaat päänsä yhteen ja yrittää lopettaa Ukrainan sota diplomatian keinoin neuvotteluteitse. Venäjää ei taannuteta sillä, että lakataan lähettämästä sinne Oltermanni-juustoa.

Kostonkierre. Mene teatteriin. Lahti elää. Sinä koet, näet, tunnet. Kiitos elämänmakuisesta hetkestä, kokemuksesta. Aika, historia, Lahti elää. Reunapalsta elää ja kokee. Kiitos Teille tekijät. Te olette. Lahti on. Teatteri on.

Rakkaat kaupunkilaiset, käyttäkää heijastimia, että näytte katua ylittäessä. Sade ja vastaantulijan valot tekevät teistä mustiin pukeutuneista lähes näkymättömiä.

Olen 100-prosenttisesti Raimo Luukkasen kannalla. "Tasa-arvoisia" homosuhteita ei käsitellä pyhässä kirjassa enää ollenkaan siitä syystä, että ylipäätään homous on yksiselitteisesti kielletty.

Mikseivät "juorulehdet" hehkuteta Heleniuksen ottelua? Turpiin tuli selkeästi. Pulinat pois! Jopa vastustaja oli reilu.

On oma asia, tupakoiko vai ei. Ei kuulu fiksuuteen omahyväinen mielipide.

Veronmaksajana haluaisin tietää , miksi Salpakierrolla on varaa polttaa kentältä saatua kaasua taivaan tuuliin toistuvasti. Olen kuullut, että olisi energiakriisiä. Haluaisin vastauksen asiasta päättäviltä, tälle palstalle.

Bongasitko lehden haastattelut edelliseltä viikolta? Monellako ei ollut koira sylissä? Kuvaajako pyytää? Henkilöhaastattelut poikkeuksetta koira sylissä. Media on synnyttänyt koirabuumin, toimivat sen kätilöitä ja kummeina.

Tulevaisuudessa vanhat töissä ja nuoret hoitolaitoksissa. Outoa työllisyyspolitiikkaa.

Nyt todella tarvittaisiin Kekkosen viisautta ja Ahtisaaren malttia. Ja monen muun, Rytistä alkaen.

Venäjä valloitti Itä-Ukrainan. Venäjä aloitti sodan Ukrainaa vastaan, siis Venäjä on ollut aina aloitteellinen. Ei tarvita paljoa järkeä siinä, kuka aloittaa ydinsodan? Tietenkin Venäjä, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Sinisilmäinen länsi haluaa uskoa viimeiseen, että järki voittaisi Venäjällä?

Tulevaisuudessa mammografiaan ja kohdunkaulan syövän seuloihin parasta kutsua koko ikäluokka, kun rintoja ja kohtuja voi olla rekisterissä sekä naisilla että miehillä.

Viime viikkoina on hallituksessa pähkäilty, pitäisikö rakentaa raja-aita Suomen ja Venäjän väliselle rajalle: 10–20 prosenttia tulisi aidata, rakentamisajaksi on kaavailtu 2–3 vuotta. Järkevämpää on rakentaa lohikäärmeen hampaat -puolustuslinja, joka koostuu panssarivaunujen etenemistä tulppaavista kiviesteistä ja juoksuhaudoista sekä tarvittaessa miinoituksesta. Nykyteknologialla se on erittäin nopea ja halpa valmistaa.

Minä olen nyt korjannut kesän jäljiltä nukkumisen, liikunnan, ruokailun ajat ja sapuskan sisällön. Energiaa tuntuu olevan kuin pienessä dynamossa.

Telkkarin ohjelma YK:n nollatoleranssista ja kaksinaismoralismista: meillä nollatoleranssi alkoi toimia pilkattuani avoimesti somessa jokaista rikettä.

Miksi lappilainen luonne on tyly ja inhottava?