Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Aleksanterinkadun nimi pitää muuttaa

Aleksanterinkadun nimi pitää muuttaa ja kaikkien muidenkin paikkojen ja katujen nimet, jotka viittaavat entisiin miehittäjiin!

Putin on pissannut oman kansansa murot. Mahdollinen "voitto" Ukrainasta on mitätön lohtu siitä, että Putin on tuhopolttanut Venäjän kansan tulevaisuuden. Koskahan Venäjän kansa saa rohkeuden sanoa tämä ääneen?

Upeeta olla jo 59-vuotias – ei pahemmin asiaa ulos hämärän tai pimeän aikaan, sen verran rähjäisiä tyyppejä näkynyt lähistöllä viime aikoina.

Mun turkulainen eksä opetti esimerkillä ympäristön tarkkailun lomareissulla. Ja sen, että vältetään kävelyä pitkillä yksinäisillä tien- ja polunpätkillä.

Ihailen historioitsija Teemu Keskisarjaa rehellisestä tunnustamisesta historiaa tutkittuaan, että kristinusko on ollut parasta, mitä on saatu, esimerkiksi hyvinvointiin. Hän toteaa hyvin osuvasti: Mitä vähemmän turvataan kristinuskoon, sitä enemmän on masennusta ja ahdistusta. Usko on Suomen historian paras mielenterveyspalvelu.

Kaikki ladut maksullisiksi, jos kävelijöiden pitäisi itse hankkia otsalamppunsa ja juoksumattonsa. Ladut pidetään kunnossa verovaroin.

Jotkut jaksaa edelleen jauhaa koronasta.

Poliitikot, tuoko Aleksin pilaava silta matkailijoita Lahteen?

Eihän niitä lenkkeilijöitä auratulla lenkkipolulla näy, koska niitä aurattuja teitä ei metsässä kävelijöille ole. Olisi syytä korjata tilanne tulevana talvena. Tasa-arvo kävelijöille ja hiihtäjille.

Unohtakaa silta, tehkää köysirata, lahtikulaari.

Taas sama arpapeli rokotusten kanssa, sairastuvat ne työikäisetkin koronaan. Olisi fiksumpaa, jos kaikki saisivat, oli ikäjakauma mikä hyvänsä, jos rokotuksen haluaa. Ei mene tämä jakeluun näille höpöttäjille.

Upeeta Pelsut! Ootte oikeita taistelijoita! Me rakastetaan teitä! Pelicans-mummelit 73v.

Antti Kaikkosesta pitäisi tulla seuraava presidenttimme; on ollut parhaiden opissa eli Saulin ja Iken, fiksu mies ja nyt kovassa paikassa kouliintuu lisää.

Petelius on parempi koomikkona kuin poliitikkona.

1970-luvulla eläneet tietävät, että oli asioita, joista ei saanut puhua. Nyt sellaisia asioita on paljon enemmän. Ilmapiiri ei siis ole yhtään vapautunut.

Miksi monista kaupoista on poistettu käsidesit? Korona ei ole ohi, ja influenssa on tulossa. Valitsen kaupan tai tavaratalon, jossa voin edelleen desinfioida käteni ja pyyhkiä ostoskärryn.

Suomi on aina ottanut mallia Ruotsista, joten nyt pitäisi seurata Ruotsin esimerkkiä myös heidän uusista muutoksistaan turvapaikka-, maahanmuutto-, kerjäys- ja pakolaisuusteemoihin. Siellä unelma sai väistyä realismin tieltä.

Niin "ihanaa" kuunnella lattian raapimista kerrostalossa viikonloppuisin, kun naapurit eivät osaa tai välitä siivota pienehköä asuntoaan reippaammin. Yläkerrassa raavitaan imurilla lattioita ja siirrellään huonekaluja tuntikausia estoitta muista välittämättä. Niin säälittävää itsekeskeisyyttä ja välinpitämättömyyttä aina vaan!

Maisteri Jaatinen on aivan ihana sarjakuva, siis ykkönen. Muitakin hyviä. Kiitos!

Kerron sinulle, Ukrainan ei varautunut Venäjän hyökkäykseen, kun tiesi Naton tulevan apuun, mutta tyhmän Suomen pitää liittyä Natoon, jotta Yhdysvallat saa myytyä aseita

Oppimisen esteenä ovat kännykät, muuta on turhaa selitellä

Seuraava hallituksen vatulointikohde näyttää olevan raja-aidan rakentaminen. Ratahanke Tre–Hki toimeksi vaikka velalla ja heti. Kuuntele nyt Sanna Marin vihdoin virkamiehiä

Luoja miten kaunista: Lastu-kirjaston verkkoleffa Sergei Poluninin tulkinta Take me to church.