Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Kymmenet turhat valot pihoilla ja kentillä palavat jo valoisan aikaan. Liikekytkimiä käyttöön.

Kunnat säästämään valaistuksista. Kymmenet turhat valot pihoilla ja kentillä palavat jo valoisan aikaan. Liikekytkimiä käyttöön.

Uusitulla Ahtialantiellä joutuu lastenvaunujen ja rollaattorien kanssa koukkaamaan pyöräkaistan kautta järjettömän korkeiden reunakivien takia. Liikenneympyrät liian tiukat; kaksi ympyrää joiden väliä vajaa 100 metriä ja siinä välissä suojatie ja bussipysäkki. Huonosti käy ennen pitkää – autoilija ei pysty kaikkea havainnoimaan.

Lahdesta löytyy kävelijöille talvella monta sataa kilometriä aurattuja väyliä. Ainakin minä olen niitä löytänyt.

Ymmärtäkää hyvät ihmiset kumpi on kansanterveydelle ja valtiolle halvempaa, kotona vai hiihtolenkillä olo? Ainakin itse olen terveempi ja vireämpi kun urheilen. Kesällä juoksen ja pyöräilen, talvella hiihdän. Haluan olla ulkona, koska töissä olen sisällä.

Eteva-kuntayhtymässä menossa rikosvyyhdin selvittely. Jo oli aikakin. Henkilöstö voi huonosti, surkeaa johtamista.

Nyt on tärkeää tehdä päätös, että Venäjän pakotteita ei poisteta ennen kuin Venäjä on jälleenrakentanut Ukrainan.

Voisiko joku kertoa, miksi vuodenvaihteessa pitää tunnistautua Veikkauksessa? Onko joku niin utelias, että täytyy tietää? Taitaa kaiken takana olla ulosottovirasto.

Surullista, mutta totta. Kun tärkeistä asioista kuten joukkoliikenteestä kirjoitetaan asiallisesti, lahtelainen ei osaa asiallisesti siihen ottaa kantaa. Ei lahtelainen osaa keskustella.

Ihme hommaa, kun posti tulee vasta illalla kuuden aikoihin. Eikö ole työntekijöitä vai mikä on? Tai keräileekö joku "ylityölisiä" siinä?

Haluaisin nähdä saman kävelijämäärän auratulla pienellä lenkillä kuin on hiihtäjiä lyhyellä ensilumenladulla. Siellä satoja, satoja.

Kun kuntopolulla tai metsässä hätä yllättää, katso mihin kyykistyt. Potki paikka jätöksille ja peitä kunnolla jätöksesi, uloste ja paperit. Älä kakkaa polulle!

Olisi jo aika hyvinvointiyhtymän päivittää koronasivut, esimerkiksi suositukset maskin käyttöön. Tilanne vakavoitumassa. Käsidesit ja turvavälit käyttöön!

Kiitos Lehtimäen Liikenteelle vastuullisesta ja hyvästä toiminnasta 90 vuoden ajalla!

Oma kanta -palveluita ei ole päivitetty sitten viime kevään. Miksi?