Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Pelicans on aina syksyn joukkue

Pelicans on aina syksyn joukkue. Mutta kun tulee vuodenvaihde, niin sitten alkaa pelit hyytyä?

Kuulostaa naurettavalta keskustelu kävelyn ja hiihdon reiteistä. Ostakaa kävelijät itsellenne otsalamput, ja jos pimeä pelottaa, ostakaa kävelymatto kotiin ja lampsikaa siinä.

Mihin katosi Lahti Aquan inspiraatio Hennalan työmaalla. Montut jo pari kuukautta auki ja hommat seis, pakkanen tulossa! Varmaankin valmistuminen venyy ensi kesään.

Kävelijät: Menkää puistoihin kävelemään, ne on aurattu. Tai ostakaa sukset, erinomaista liikuntaa.

Itänaapurissa on todettu, että opiskelijaikäisillä on "vielä hieman keskeneräinen ajatusmaailma". Tätä pitää kuunnella herkällä korvalla, kun meillä harkitaan ajokortti- ja äänestysikärajan alentamista.

Miksi haikaillaan työntekijöitä ulkomailta? Eihän meillä Suomessa ole töitä.

Minä säästän energiaa, kuljen vähän likaisemmissa vaatteissa ja nukun pidempään samoissa lakanoissa. Älkää hyvät ihmiset peskö puhtaita vaatteita!

Mitähän siinä lohen maussa on tapahtunut?

Uusi ammatti "näppisirvailijatuottaja". Kuulostaisiko hyvältä? Lahjoja on monilla, kun asiaa ei löydy.

Joko se valtuuston shortsimies on löytänyt housut?

Saksan demokraattisesta kansantasavallasta kopioidut varhaiskasvatus- ja peruskoulujärjestelmät alkavat tuottaa tulosta. Koulunuoriso ja nuoremmat työntekijät uupuvat normivaatimusten "taakan alla", kun tasapäistämisen vuoksi keneltäkään ei oikein saa vaatia minkäänlaisia suorituksia. Kaikki koetaan kiusaamisena.

Politiikka on sitä, että tilataan tulos ja tutkimus joka tukee tulosta. Näin todistaa tällä kertaa myös Lahdessa julkaistu ratahankkeiden vertailu.

Onko Lahti rikkaiden paratiisi?

Lukutaito olisi tarpeen. Kirjoitin nimenomaan kylmäkellareista luopumisen onnistuvan osakkaitten yksimielisellä päätöksellä. AS

Kiitos viljelijät ja Orimattilan kaupunki yhä vaan upeana kukkivasta kukkaniitystä Pennalan tien varrella!

Kerrostaloalueella ei tarvitse omistaa kelloa, naapurit koirineen pitää ajan hanskassa. Tietää milloin kenenkin rekkua viedään sontimaan!

Miten on mahdollista, että samat poliitikot, jotka kannattavat alaikäisten sukupuolenkorjauksia (translaki), toteavat, etteivät senikäiset voi kehitysasteensa vuoksi olla rikosoikeudellisesti vastuullisia? Mielestäni tässä on räikeä ristiriita!

Suomessa teurastetaan vuosittain yli 86 miljoonaa eläintä. Lihaa viedään lähes 50 maahan. Lihataloilla ja eläintuottajilla elävien eläinten myyntiä ja eläinkuljetuksia ollut puoli-ilmaiseksikin. Iso pyörä pyörii, pelissä täysi vauhti päällä, vaikka jarru on keksitty.

Suolaa, suolaa joka päivä seuraavat seitsemän kuukautta! Onko järjen hiventäkään?

Saiko Suomi ainoana maana YK:n lapsen oikeuksien komitealta moitteet? Siellä on kymmenistä maista lapsia. Oliko tilaustyö Suomesta?

Outoa, että jengi pakenee reservistä. Ette ole varmaan katsoneet uutisia, kuinka käy, jos ei pysty puolustautumaan. Kannattaisi katsoa eikä vinkua!

Antti Häkkänen. Olisiko pitänyt hieman perehtyä asiaan ennen kuin lähtee haparoimaan A studioon TV1 keskiviikkona.

Auton lämmityspaikat myös 20 euroa kuukaudessa. Autottomat maksavat autoilijoiden kulut.

Green cityn suojelualueiden osuus pinta-alasta nolon pieni. Ja vaikka metsät pitäisi säästää hiilinieluina, tuhotaan ne Lahdessa elinkeinoalueiden tieltä.

Ilmastointoilijoille muistutukseksi, Suomen päästöt ovat promille maailmassa! Puuttukaa Kiinan, Intian, Venäjän ja Brasilian käytökseen, vai ettekö uskalla?

Olipa ihania LYK-oppilaita Prismassa tänään! Kaikenlaista kauppa-apua tarjosivat. Entisen open sydäntä lämmitti.

Olisiko nämä pimeänä pyöräilevät ja autoilevat mukana niissä sähkönsäästötalkoissa kuka ties?

Sääliksi käy Hartolaa, pääsevät Harjun terveyden iloon. Äkkiä lääkäriin vielä tänä vuonna, jos haluatte hoitoa. Säkällä Harjulta sitä saa, pikku vaivaan juu, mutta entäs isompaan tai pitkäaikaiseen vaivaan? Pyydetään menemään Harjussa "pääosakkaana" olevalle yksityiselle. Jos vaatimalla vaadit, saatat päästät jopa julkisen puolen erikoislääkärille. Vaiva ratkaisee! T. Potilas.

En ole menossa lenkille Salppurin rinteille, olen sen ikäinen ja huonokuntoinen, mutta... Kuinka moni ulkopaikkakuntalainen tulee metsälenkille Lahteen? Hiihtolenkille kyllä. Kukaan ei ehkä voi todistaa, pysähtyvätkö myös esimerkiksi lounaalle tai kahville Lahdessa. Uskon, että kyllä. Ensilumenlatu on urheilukaupungin markkinointia. Hyväksyn siis ladun, en sen tallaamista.

Joka päivä koiria juoksutetaan vapaana Kisapuistossa. Miksi kukaan ei puutu tähän?

Ihmeellistä hiihtovihaa jo nyt, vaikka ei ole edes lunta. Vai onko kyseessä kateus, kun toiset ovat aktiivisia ja nauttivat hiihtämisestä?

Siirtäkää maksullisille kanaville TV2:lta Pillupäiväkirjat ja korvatkaa matkaohjelmilla. Jotain kunnon asiaohjelmaa.

Lahdessa on ollut jo useamman vuoden talvisin hoidettuja eri mittaisia kävelyreittejä. Löytyvät Lahden kaupungin sivuilta: maastoliikuntapolut. Sieltä niitä kävelyreittejä löytyy ensilumen latujen vierestä.

Fiksut eivät tupakoi!