Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Jos talvikävelijän täytyy tallata oma polkunsa, miksi hiihtoniilo saa hiihdellä valmiilla ensilumenladulla?

Herää kysymys: Jos talvikävelijän täytyy tallata oma polkunsa, miksi hiihtoniilo saa hiihdellä valmiilla ensilumenladulla? Mitä tasa-arvoa se sellainen on?

Hiihtelijätkin voivat hiihdellä ilman valmiita latuja. Hiihtämällä ne ladut syntyy sinne maastoon.

Saatiin herra ärsytys taas aamujen pilaajaksi. Ja musiikki valittu 13-vuotiaille tytöille. Itkuista nenään laulua ja vinkujia. Eikö Radio Suomi ole aikuisille ja Yle X nuorisolle.

Kuka hoitaa kodin ja lapset, jos naiset lähtevät sotimaan?

Armeijan käyminen ei ole sotaleikkiä. Siellä tapetaan ja kuollaan, jos tullaan sodasta ilman jalkaa, kättä tai näköä, se on naiselle varmasti vaikeampaa kuin miehelle. Naista arvioidaan aina ulkonäön mukaan.

Uuden Ahtialantien pyörätien luiskat ovat liian jyrkät, kuten mielipiteessä todetaan. Sen lisäksi jalkakäytävän puolella on pystysuora rotvalli esimerkiksi Sammuttajankadun suojatiellä. Ilmoitettu on, mitään ei ole turvallisuuden eteen tehty. Joku ehtii kallonsa halkaista, ja sitten vasta toimitaan, kuten tapana on! ESS, vaatikaa vastauksia.

Uusi ammattinimike: "Kaupunkitoriliikennesuunnitteluspekulantti". Upposi!

Verotoimistossa jonottaminen on asiakkaiden kyykyttämistä ja heidän aikansa aliarvioimista. Palvelu ajan tasalle!

Miksei ESS uutisoi tarkemmin Eteva-kuntayhtymän rikoksista? Pumpattu valtavat määrät rahaa kehitysvammaisten palveluista.

Fiksut eivät tupakoi asuntojen läheisyydessä, he ottavat huomioon toiset asukkaat!

Tomaatti on hyvä ostaa hieman raakana, kypsyy äkkiä liikaa.

Hei, jos näet töhrijän, ilmoita heti poliisille, niin saadaan tämä loppumaan!

Kiitos ESS julkaisusta aluevaltuuston kokouksiin osallistuneista. Kun vielä teette seurannan kaupunginvaltuuston kokouksiin osallistuneista, se helpottaisi henkilövalintaa seuraavissa vaaleissa.

On oudoksi mennyt touhu Finnkinolla. Kukaan ei seuraa, että filmi toimii moitteetta, mutta alkoholin myyntiin riittää henkilökuntaa. Meni elämys katsellessa elokuvan ylimääräisiä "taukoja".

Kyllä ne ladut tehtiin ennenkin minne vaan, vaikka umpihankeen. Ei tarvittu ensilumenlatua, talvi tuli ajallaan.

Eivät poliitikot, valtuutetut, ehdi hoitamaan kaikkia tehtäviään. Miksi asetutaan ehdolle? Ollaan pois kokouksista ja istunnoista. Eikä ole edes ammattitaitoa ja osaamista. Kyllä itsellä pokkaa riittää näkyvillä istumiseen.

Kertokaa minulle tyhmälle, miksi Ukraina ei ole varautunut puolustukseen, kun naapurina on kuitenkin Venäjä?

Miksiköhän Putin, Lavrov, Shoigu, Medvedev ja muut Putinin kaverit (=nuoleskelijat) eivät uskalla mennä rintamalinjojen lähelle tapaamaan omia joukkojaan? Olisiko syy se, että nämä raukkamaiset pelkurit eivät kukaan ole käyneet armeijaa? Helpompaa ja turvallisempaa on huudella Moskovasta.

Sähkö 3 kuukautta / 138 euroa ja siirto 50 euroa. Ei aivan tavoite, mutta ei paha.

Saunamaksut 20 euroa/kk. Kattaakin jotain. Muuten ei saunojat maksaa saunojien kuluja.

Onko tummissa vaatteissa ilman kypärää valottomalla pyörällä pimeässä ajaminen uusi extreme-laji? Kovin vaikuttaa suositulta ja vaaralliselta!

Minna Arve, Turun pormestari ja kokoomuksen vaikuttaja. Uhoaminen Venäjälle saattaa tuoda irtopinnoja, mutta ei ole tällä hetkellä järkevää. Pidetään Ukraina ajatuksissa ja tuetaan heitä kaikin keinoin.

Mahtava uutinen. Lehtimäki myyty Vekka Groupille. Mutta muuttuuko mikään? Ei, jos johtoporras pysyy samana. Toivotaan parasta.

Moni pyöräilijä on lisännyt pyöräänsä sen pakolliseksi tulleen takavalon, mutta etuvalo puuttuu. Miksi? Sehän on ollut pakollinen jo vuosikymmeniä.

Rikkaan remonttimiehen ei kannata paukuttaa henkseleitä virkamiehelle. Katohan vaikka yhteiskuntaluokkia.

Mihin pankkeja nykyään tarvitaan? Jokaisellahan on omapankki koneella tai puhelimessa. Ja virtuaaliraha on käytössä, bitcoin. Pankit kuuluvat menneeseen maailmaan !

Vihdoinkin asiantuntijat keskustelevat, ettei pankkitunnuksia saa käyttää yleistunnuksina, vaan ainoastaan pankkiasioissa.

Hyvä Nasa!

Nyt tarvittaisiin Urho Kekkosen viisautta ja Martti Ahtisaaren diplomatiaa ja neuvottelutaitoja. Haukkua räksyttämällä Venäjää ei hyvää seuraa. Laihakin naapurisopu on parempi kuin lihava riita, ja nurkkaan jahdattu karhu voi olla arvaamaton.

Miksi Orimattilassa rötöstellään ja kaahaillaan? Koska vankilassakin on parempi asua kuin Orimattilassa.

Suomen ympäristökeskukselle tiedoksi, että ihmiset syövät sitä, mihin heillä on varaa. Edes diktatuureissa ei määrätä, mitä ihmiset saavat syödä!