Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi jääkiekkokaukalossa on paljon tummia mainoksia? Sotkee kiekon seuraamista.

Miksi jääkiekkokaukalossa on paljon tummia mainoksia? Sotkee kiekon seuraamista. Eikä tarvitse olla asiantuntijaa vieressä höpöttämässä. Kiitos.

Antti Sillanpään kirjoituksen (10.10.) johdosta: Kuka voi ja saa päättää, milloin ja kenelle kylmäkellari on tarpeeton ? Se on suuri etu, jota ei noin vain voi ottaa pois.

Pekka Rusila, eikös hiihtäjiltä kerättävä raha pitäisi käyttää latujen tekoon eikä muihin yhteiskunnan menoihin? Luistelukenttä ja kuntoportaat myös maksulliseksi.

Täysin järjetöntä verrata Tampereen rantatunnelia Lahden Aleksin alittavaan tunneliin. Yhdessä kulkee koko kaupungin autoliikenne, toisessa hotellin asiakkaat. Ja tätä kehutaan asiantuntijuudeksi! "Teknisesti mahdollista" ei tarkoita, että tunneli Aleksin ali on kokonaisuus huomioiden paras ratkaisu.

Kotimainen lihantuotanto on kansainvälistä liiketoimintaa. Eläintuotanto on eläinten ahdinko; ahtaat ja stressaavat olosuhteet, lajinmukainen käyttäytyminen mahdotonta, eläimiä tuhlataan, tukeminen verovaroin, suuri ympäristökuormitus.

Kaunis sana "kotieläintila" loihtii ihmismieliin kauniin kuvan kirmailevista karitsoista, leikkisistä possuista ja tyytyväisistä lehmistä. Vallitseva todellisuus on tuon kauniin idyllin vastakohta.

7.10. Unohdin muovikassin ostoskärryyn Holman Prismassa. Kiitos sinulle rehellinen asiakas, että toimitit kassin infoon. Hyvää syksyä sinulle!

Roistovaltion naapurissa traumatisoidutaan sukupolvesta toiseen.

Rivitalon tupakoinnista. Lopettakaa holhous. Jos ei ole tupakkakieltoa, voi polttaa parvekkeellaan. Ahdasmieliset muuttakoot savuttomaan taloon.

Lahteenkin kuulemma halutaan aina vain lisää ulkomaalaisia, kun Suomen väestö vanhenee. Miten paljon ja millaisin kustannuksin vero- ja velkavaroillamme jo hoidetaan esimerkiksi ikääntyneitä somaleja sekä inkeriläisiksi ilmoittautuneita? Paljonko ovat tulkkauskulut pelkistä laitos- ja muista palveluistaan?

Talvikävelijät pyytävät valaistua reittiä luontoon! Maastoa riittää kyllä, tee itse latusi pimeään pöpelikköön.

Kun kaupunki huomioi myös talvikävelijät jollakin ulkoilureitillä ja näin tukee fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia, on se artikkelin arvoinen juttu. 5 km riittää! Kiitos.

Orimattila, Lahdentien alku. Ympyrän kahta puolta suojatien kohdalta katuvalot pimeät. Samoin Lahden suuntaan lähes joka suojatien kohdalla. Myös kirjaston kohdalla, eikä kukaan käytä edes heijastimia. Herätys!

Hyvä kirjoitus, ESS 10.10. Saunamaksuja pitää nostaa, kun kyseessä ei ole pelkkä sähkö ja vesi. Kiukaan huolto kaksi kertaa vuodessa eli tarkastus ja kivien vaihto myös maksaa. Eli ne, kenellä ei ole saunavuoroa, maksavat myös kulut.

Uskokaa jo, ettei kannata hihkua Venäjän tehottomuudesta. Hajottaa koko Euroopan. Mitä sellaisesta hyötyy, ei kukaan ymmärrä.

Jotkut, ehkäpä Jyväskylästä paenneet, vaativat Aleksanterinkadun muuttamista kävelykaduksi. Aleksi pitää mieluummin kattaa suuren maailman tyyliin ainakin väliltä Vesijärvenkatu–Mariankatu. Katu pysyy tällöin ympäri vuoden kuivana; muun muassa autot eivät roiski loskavettä leveiden jalkakäytävien käyttäjien päälle. Samalla tulee hotelli Lahden Seurahuoneen Aleksin ylikulkuputki tarpeettomaksi.

Pikku-Veskun leveimmän kohdan reunassa hyräilin taivaalla möllöttävää täysikuuta, ja eikös jonkun epätoivoisen seuranetsijän pitänyt siihenkin änkeä.

Euroopassa on sota käynnissä. Mitä tekee Viron ex-presidentti Toomas Ilves? Hän jatkaa määrättyjen entisten suomalaisten politiikkojen arvostelua. Tämä ei ole järkevän valtiomiehen tapaista. Hänen kaunansa Suomea kohtaan ylittää kaiken muun.

Jos naisetkin suorittavat asevelvollisuuden, kukaan ei muista naisten osuutta Suomen talouden ylläpidossa silloin joskus. Tuotannossa, muun muassa aseteollisuus ja tehdastyö, konepajoilla ja muualla he astuivat miesten töihin sodan aikana. Lotat olivat myös sodan ilmatorjunnassa, tähystäjinä. Aseisiin ei naisten tarvinnut tarttua, riitti että olivat mukana edellä mainittujen lisäksi ruoantuotannossa. Se on jatkossakin erittäin tärkeä. Muistetaan tämä. T. mummu.

Hiihtäjät, tehkää ihan itse ne latunne, älkääkä odottako valmiita konelatuja. Ei meille kävelijöillekään kukaan auraa luontoon kävelyteitä.

Lahden katujen töyssyt ja autoilijoiden pelot Aleksin sulkemisesta eivät vaivaa korkeinta virkamiesjohtoa, sillä he asuvat muissa kaupungeissa.