Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Suomen kielioppi muuttuu ja uudistuu, kielipoliisit eivät

Suomen kielioppi muuttuu ja uudistuu, kielipoliisit eivät.

Olin ajokortin uusimista varten lääkärintarkastuksessa. Muistitestissä kysyttiin puolustusministerin nimeä! Olikohan kyseinen lääkäri tehtäviensä tasalla?

Pieni määrä elintarvikejätettä ei haise, kun sen polttaa kovalla lämmöllä. Esimerkiksi maitotölkit, leipäpussit ja muut. Mutta säästö jätemaksuissa on merkittävä. Enemmän olisin huolissani Putinin joukkojen ruudinpoltosta itänaapurissa.

Heh, perussuomalaisten ei tarvitse edes kampanjoida vaaleja varten. Riittää, että Heinäluoma ja Lipponen päästetään mediaan.

Äänestän käsilläni ja vaihdan Kuusamon uistimiin. Näköjään edelleen jatketaan vanhan maailman opeilla ja haetaan sitä halvinta työn hintaa. Mielikuvituksen puutetta!

Tiedotusvälineet huolissaan maatiloista ja ministeri Kurvinen kotieläintiloista. Ovatko 350 lehmän navetat ja 1 000 emakon sikalat, jotka ovat oy ja joissa on tj ja hallituksen pj, kotieläintiloja? Tiedotusvälineet ja ministeri puolueellisia: tehotuotannon julmuuksista ei raportoida.

Vilkun käyttö liikenteessä on vähäistä. Kiertoliittymästä poistuttaessa varsinkin Ahtialantien uusissa ympyröissä saa arvailla, tuleeko eteen vai poistuuko. Ja usein vilkkua käytetään jo poistuttua ympyrästä. Fiksut osaa, tumpelot ei!

Tarvitseeko joka helvetin yö jyrätä tuota älytöntä pyörätietä moneen kertaan makuuhuoneen ikkunan alla. Täytyykö jokainen lehti saada pois. Mahdotonta rahan tuhlausta. Ei ole ennenkään lehdet estäneet pyöräilyä eikä jalankulkua. Tämä älypyörätie on kuin pyhä lehmä. Seuraava vaihe on lumen auraus ja harjaus ja mönjän levittäminen. Äly hoi tänä säästämisen ajankohtana.

Joku on ottanut elämäntehtäväkseen näppistellä täysvaleita ja puolitotuuksia kotimaisesta ruoantuotannosta. Eipä ole pakko syödä, ehkä joskus nälättää!

Vaikka hiihto ollut aina niin sanottu kuningaslaji, on rinnalle kipuamassa kävely (Prisma 4.10.). Yhdyn toivomukseen saada talveksi noin 5 kilometrin lenkki kävelijöille metsään! Psyykekin kiittää.

Maa- ja metsätalousministeri on päässyt kaalimaan vartijaksi: omistaa Saga Fursin osakkeita, oli mukana hallituksessa päättämässä koronatuista konkurssikypsille turkisyrityksille ja on nyt mukana päättämässä myös tulevasta eläinsuojelulaista.

Kaikki maahanmuuttajat, jotka ovat rikollisia, on heti palautettava lähtömaahan, ja maahantulokielto vähintään 10 vuotta.

Ekokapina voisi mennä Pohjois-Koreaan osoittamaan mieltä merialueiden pommituksesta. Suurempi luontokato siellä!

Kotitalouksien pitää säästää sähköä. Sähköautoja ladataan? Autoilijat linja-autoa käyttämään, samalla huomataan torin tarpeellisuus. Linja-autot ajavat peräkkäin, pysäkilläkin monta yhtä aikaa.

Kyllä taas silkkihansikkain käsiteltiin HJK:n ongelmia omien väkivaltaisten kannattajien osalta? Mikä pyhimys tämä toimitusjohtaja Riihilahti on? Terveisin Ylen urheilutoimitukseen pettynyt.

En Ahtialantien ympyröissä jarrutellut (kuin tarvittaessa), eikä se ketään haitannut eikä vaaratilanteita aiheuttanut.

Nyt perjantain Etlarissa oli tieto Uniperin tuottamasta tappiosta Fortumille. Sitäkö porvarihallitus tavoittelikin tehdessään hyvät kaupat Saksassa. Nyt sitten haukkuu nykyhallitusta omasta halustaan ostaa Uniper. Olipa heiltä upea kauppa. Kiitos Orpo ja Mykkänen. Koira älähtää, kun kalikka kalahtaa – omaan nilkkaan. T. Äänestäjä

Jätteenkuljetuksen keskitetty kilpailuttaminen on hyväksyttävissä vain, jos kuljetusliikkeet laskuttavat asiakkaittaan suoraan! Jos Salpakierto laskuttaa, tulos voi kuluttajalle olla kalliimpi kuin nykyinen!