Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Jos nyt tulevana talvena osa valaistuista kuntopoluista jätettäisiin kävelijöille?

Pyydän taas kauniisti, jos nyt tulevana talvena osa valaistuista kuntopoluista jätettäisiin kävelijöille? Viime talvena kaikkialla ladut, ja se, joka ei syystä tai toisesta hiihdä, sai kävellä autoteiden vieressä. Mekin haluamme liikkua luonnossa myös talvella!

Eivät ralli ja formulat ole urheilua ,vaan nuorten junnujen autoilla kaahaamista . Aivan tarpeetonta touhua .

Möysän ex-Esson kohdalle aivan maksimissaan 5-kerroksinen talo. 10 kerrosta on törkeän korkea alueelle ja pilaa koko ympyrän alueen kauneuden. Rakennusliike saa tarpeeksi rahaa 5-kerroksisestakin. Vastustan!

Kyllä tässä yhteiskunnassa opiskellaan verovaroin. Ilmaiseksi monilla aloilla yliopistot, ammattikorkeakoulut jne. T. Hoitaja

Varhaisaamun häiriintynyt, kateellinen, utelias lyysaaja jälleen elementissään näin syksyn tultua. Moukka ei ymmärrä, ettei valo pysähdy ikkunaan.

Jäteralli loppukoon: Jopa 6 jäteautoa ajelee samalla alueella saman päivän aikana! Kukin tyhjentää yhden talouden astiat...

Toimittajat eivät edelleenkään uskalla moittia FC Lahden joukkuetta, sen pelaajia, puhumattakaan valmennuksesta. Sen sijaan nostetaan esille, kuinka joukkuekaveri nostaa toisen ylös kentän pinnasta, kun ei tullutkaan 3-0 tappiota. Väärin rakennettu joukkue.

Hyvä muistutus, miten Kuusysi pärjäsi omilla pelaajilla. Kannattaisi FC Lahdenkin suosia omia eikä niin sanottuja vahvistuksia ulkomailta, saattaisi kannatuskin nousta!

Tanskan matalille ja tarkoin vartioiduille aluevesille on voinut päästä vain luvan saanut räjäyttäjä.

Paperimiesten palkkaa eivät opet kadehdi.

Valtion tuki sähköautojen ostoon ja latauspisteiden rakentamiseen on hallitukselta tulonsiirto rikkaille. Pieni- ja keskituloisella ei ole varaa sähköautoiluun. Ne tukirahat on siirrettävä vähävaraisten elinkustannusten alentamiseen. Muutoin hallituksen puheet vähävaraisten puolesta ovat tyhjää puhetta.

Onko kirkkomme niin maallistunut, että gospel-rynkytystä englanniksi ulvoen ja hame halki puolireiteen on nykyihmisten uskontoa? Johonkin urheiluhalliin sopii ottelun aluksi. Eipä kuulu kirkon ääni!

Ikärikas, mikä kammottava nimitys vanhoista. Ovatko lapset ikäköyhiä? Olen eläkeikäinen, hyväkuntoinen vanha ihminen. Siksi minua tulee kutsuttaman.

Kyllä oli Sari Niinistöltä härski kirjoitus Etelä-Suomen Sanomien mielipidepalstalla maan hallituksen toiminnasta. Hän ilmeisesti ajattelee, että valtio maksaa hyvinvointiyhtymälle korvausta siihen asti, kun alueella on yksikin koronapotilas. Tehtävän edellyttämä harkinta olisi paikallaan huolimatta tulevista eduskuntavaaleista.

On surkeaa kun Yle Radio Suomi yhdisti Lahden ja Hämeenlinnan lähetyksiä. Toinen toimittaja pääkaupunkiseudulta ja toinen Tampereelta. Eikö löydy lahtelaisia toimittaja-juontajia? Mihin Samuli Aaltonen katosi? Radio Voimassakin ylivoimassa ei-lahtelaiset.

Jokainen päättäjä, joka päättää vanhusten palvelutalon tehostetun hoidon asumisesta, käykää tutustumassa yhden työvuoron ajan, jotta osaatte tehdä oikeita päätöksiä, kuten perustelitte ilmaisia teatteri- ja konserttikäyntejä.

Voihan kansanedustajaehdokas Päivärinta: olisit tarkistanut tietosi käsityön vuosiviikkotuntimäärästä ja opettajien koulutuksesta ennen aiheen ottamista vaaliteemaksesi.

Kyllä on pellehommia. Sähköyhtiöt saavat porskuttaa sodan varjolla, ja nämä uusavuttomat poliitikot eivät saa mitään aikaan. Valtio kerää samalla sähköstä kunnon verotulot. Kuitataan velkoja?

Myös erityisluokanopettajat ovat antaneet lähiopetusta koko korona-ajan. Milloin heille maksetaan lisäkorvaus hoitajien tapaan?

En olisi ikinä uskonut, että tuokin kollega sortuu tuijottamaan minua suu auki ja kieli pitkällä tullessaan lätkällä työhuoneeseen. Se käytöstavoista.

Itärajan aitaa suunnitellaan. Kyllä on hidasta ja saamatonta. Parasta alkaa rakentaa uutta Mannerheimin linjaa sinne itärajalle. Se antaisi suomalaisille parempaa turvaa idän roistovaltiota vastaan.

Söpöjä kuvia laiduntavista lehmistä riittää, mutta ei puhetta siitä, että lehmiä ei koskaan tarvitse päästää pihattonavetasta ulos pihalle, saatikka laiduntamaan, joka kuitenkin on nautojen lajityypillinen tarve. ESS aikuisten satukirja? Toivottaa heti aamutuimaan kauniita unia.

Tehotuotanto ja huono hygienia aiheuttavat eläimille fyysistä ja psyykkistä kärsimystä, sorkka-, utare-, kohtu- ja virtsatietulehduksia, makuuhaavoja sekä suurta kuolleisuutta jo ennen teurastusta.

Sari Niinistön olisi parasta keskittyä aluehallituksen asioiden hoitamiseen puolueettomasti. Niinistön mukaan Marinin hallituksen pitäisi antaa hyvinvointialueille lisää rahaa, mutta toisaalta hän kauhistelee valtion velkamäärää. Tosi ristiriitaista kokoomuslaisuutta! Entisenä kokkarina kannatan suurituloisten verotuksen huomattavaa korotusta hyvinvointivaltion ylläpitoon.

Eduskunnassa istuu tuppisuu kansanedustaja Lehto toista kauttaan, torilla kyllä pälättää kaiken olevan "päin peetä". Ronkainen sentään avaa suunsa jo valiokuntapaikkansa takia. Mikä on Lehdon mielipide "teatterissa", jota esitetään eduskunnan tv-istunnoissa? Otapa mallia linssilude Timo Heinosesta, avaa kyllä suunsa, ehkä liikaakin? T. Äänestäjä.

Hoitajien pitkien lomien päälle tulevat vielä yleisesti tiedossa olevat ja paljon käytetyt saikutteluvapaat. Milloin niihin puututaan?

Hyvä kun Ahtialantien ympyrän sisääntuloihin tulee mutka, täytyy hiljentää ympyrään tultaessa. Aiemmin keskustan suunnasta Ahtialaan päin mennessä ei tarvinnut paljon hiljennellä.