Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kun on sellainen sumu kuin Salpakankaalla sunnuntaiaamuna, sen auton pitäisi näkyä myös taakse päin

Kun on sellainen sumu kuin Salpakankaalla sunnuntaiaamuna, sen auton pitäisi näkyä myös taakse päin. Tumma auto on aika näkymätön ilman takavaloja.

Eivätpä ymmärtäneet isoa jääkenttää ajaneet politikot, millainen kallis energiasyöppö siitä tulee. Ei ole myöskään jalkapallokentän lämmityksestä ollut mitään hyötyä. Sarjasta putoaminen edessä.

Haloo! Missä ovat hoitajien tukilakot? Yhteisvastuuta tarvitaan nyt, että päästään lopultakin sopuun.

Pia Tyyskä, äläpä vääristele asioita. Kukaan ei ole kyseenalaistanut Suomen historiaa tai kieltenopiskelua. Ainoastaan pakkoruotsin opiskelun. Se on alkanut vasta vuonna 1968. Voisi olla vapaaehtoinen.

Pakkoruotsin opiskelu on pelkkä kolonialismin jäänne. Vapaaehtoinen opiskelu riittäisi.

Hoitajan työ suffelia? Olet tainnut olla omaishoitajana jonkun vanhuspariskunnan kotona, kun tuollaista väität? Ja luullut sitä vanhainkodiksi. Lomat ovat pitkiä? Maksimissaan seitsemän viikkoa vuodessa.

Sanni Grahn-Laasosella ja hänen puolueellaan oli yli 10 vuotta aikaa, silloinkin oli tiedossa olevan vanhustenhuollon tilanne. Nyt ei kannattaisi osoittaa toisia sormella. Kaikilla ei ole varaa kalliiseen yksityiseen, jota halusitte, tämä tiedoksi. Vaalilupaukset, huihai. Toinen asia, Lahdessa kävelykeskustaa ajetaan kuin käärmettä pyssyyn. Semmosta se on politiikka.

Metsämaan valkopäämerikotka oleilee linja-autossa ja parvekkeella.

Kyllä minä niin pahoitin mieleni taas, kun katselin tv:stä 2.10. jumalanpalvelusta. Kuorot lauloivat kauniisti, niin suomeksi kuin englanniksi. Näiden tekstitys oli myös kuvaruudussa. Se on hyvä. Mutta miksi tekstiä luettiin – laulua ja musiikkia hiljennettiin, ja naisen selittävä ääni oli tärkeämpi kuin kuorojen tulkinta. Miksi tämä käytäntö?

Miksi kaikki uupuvat? Aina on muodissa jokin yhteinen ongelma... Nyt uupuminen. Suurten ikluokkien lapset ovat saaneet huolettomasti opiskella, harrastaa, matkustaa ja viettää helppoa elämää. Nyt työelämässä joutuukin ensimmäistä kertaa vastuuseen jostakin, työstään. Onko siis uupuminenkin boomereitten vika?

Naapurin pullean kissan masu ja suoli voivat olla pullollaan sisäloisia, jos naapurilta on jäänyt apteekista matolääke ostamatta.

Lahti Energia saisi näyttää mallia sähkönsäästöstä. Ei jokaikinen kulma ja mutka voimalassa tarvitse kirkasta lamppua. Tuhlaa sähköä pienen kylän verran. Liiketunnistinkin keksitty.

Röyhkeitä nuoria naisia pilvin pimein.

2.10. ESS:ssa Sanni Grahn-Laasosen hyvä kirjoitus Vanhuspalvelujen tilanne on epäinhimillinen. Varsinkin Lahden valtuutetuille! Asia on hoidettava heti. Aluevaltuuston järjestelyihin menivät aika ja rahat! Hävisikö koko porukka? Missä on rahat palveluihin? Antakaa tietoja potilaille ja vanhushoitoon, ovat rempallaan täysin.

En ymmärrä, miksi mediat hehkuttavat rallin maailmanmestaria. Miettikää, kuinka paljon nuori kaveri tuhonnut ainutlaatuista ilmakehäämme rälläämmällä koko lyhyen elämänsä ja kuinka paljon vielä ehtii edistämään ilmastonmuutosta?

Hoitsujen irtisanoutuminen joukolla on kuin Putinin uho. Ei tapahdu. Luontaista poistumaa kylläkin, uusia tulee tilalle.

Lopettakaa jo nuo typerät, negatiiviset sarjikset eli B. Virtanen, Jaatinen ja Viivi & Wagner. Samaa sontaa jatkuvasti. Tilalle ihana Kamala luonto, se saa aina hyvälle tuulelle.

Venäjä vetää joukot pois, ukrainalaiset etenevät, Venäjä likvidoi heidät pahimmilla aseilla ja sen jälkeen valtaa koko Ukrainan, kun armeijaa ei ole.

Sari Niinistö, paljonko Lahden tilinpäätös oli ylijäämäinen vuodelta 2021? 28 miljoonaa, ja pitkälti koronatukien ansioista. En nyt puhuisi rumasta tempusta, jos Sanna Marinin hallitus ne sodan takia lopetti.