Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Toivottavasti rakennusfirmat ottavat opiksi Onnelantien tammen tapauksesta

Toivottavasti rakennusfirmat ottavat opiksi Onnelantien tammen tapauksesta. Mietitään niiden puiden kanssa kahteen kertaan ennen kuin rakennettavalta tontilta kaadetaan mitään. Isoja puita ei saa takaisin, jos niiden kanssa möhlii.

Ajatella ulkoministerikin alkoi jo miettiä idästä rajanylittävien viisumeiden myöntämisestä. Muut maat jo toteuttavat täyttä päätä! Uhanalaisena Suomi viivyttelee aika tyhmästi!

Millä perusteella hoitajien pitäisi ansaita enemmän kuin maisteritutkinnon suorittaneet sosiaalityöntekijät?

Voiko Suomeen hakeutuvien aseistakieltäytyjien tai toisinajattelijoiden joukossa olla jokunen aito desanttikin?

Fortumin vaikeudet alkoivat 2010 eduskunnan periaatepäätöksestä.

Hullua on Sarvikadun levennetyt jalkakäytävät! Seurakuntatalon parkkipaikalla ei riitä talon käyttäjille. Siksi autoja on kadulla iltaisin pysäköitynä. Kävelytietä käyttää päivisin vain muutama koiranulkoiluttaja. Ja koululaiset pääsevät turvallisesti vähän kapeammallakin kulkemaan. Voisi ensin suunnittelija käydä paikan päällä katsomassa aamuruuhkaa ja miten huonot päätökset vaikeuttavat tilannetta entisestään.

Henkilö joka "suodattaa" ja tarkastaa näppiksen printtilehden viestit, toimii arveluttavasti. Esim. 21.9 uutinen ja kommentti seuraavana päivänä 22.9. Tämäkin näppis pitäisi siis julkaista 23.9. [Toimitus vastaa: Toimittaja saa näppikset lähettämispäivää seuraavana aamuna, jolloin ne julkaistaan verkossa ESS.fi>Pääkirjoitus & mielipide. Printtilehden julkaisuun kuluu vähintään päivä enemmän eivätkä kaikki julkaisukelpoisetkaan viestit päädy paperille rajallisen tilan vuoksi.]

Turhautumista turha purkaa someillen. Ei löydy rakennuspalikoita, vaikka suurennuslasilla etsisi.

Kannatti ostaa Tesla osamaksulla viisi vuotta sitten. Laitoin 20 aurinkopaneelia omakotitalon katolle. Olen siitä lähtien käytännössä ajanut ilmaiseksi aurinkoenergialla, sillä kesäisin, kun valoa on paljon, olen joutunut myymään ylimääräisen sähkön Fortumilla.

Isän ei kannata ottaa luolamiehen mallia teinistä. Nykytietojen valossa teini vanhenee ja viisastuu, kun taas vanhaan jäärään saattaa jäädä pysyvämmäksikin ominaisuudeksi.

Vai vertaa maisteriopettaja palkkaansa sairaanhoitajiin. Solmio kaulassa istuu luokan edessä, opettaa asioita, joita ei elämässä välttämättä koskaan tarvi klo 8–15. Hoitaja hoitaa synnytyksen ambulanssissa keskellä yötä tai pelastaa ihmishengen kolaripaikalla tai leikkaussalilla. Hoitajille tuplapalkka verrattuna maistereihin!

Valot palavat valoisaan aikaan, että saadaan voittoa ja bonukset. Kauppojen olut- ja mehukylmiöt käynnissä, että hintoja voidaan nostaa.

Miettikääpä kaikkien toivomaa tilannetta, Ukraina on voittanut sodan, Venäjä hajonnut ja sinne tullut lännen haluama johto, mihin Natoa tarvitaan? Lähteekö Nato USA:n mukaan sotimaan Kiinaan?

Nyt Venäjältä on tulossa tänne sotaan joutumista pakoilevat, miksi niitä ei otettaisi.

Porteilla kieltomerkit, Kisapuisto ei ole koirapuisto, miten voi olla niin vaikeaa.

Naapuri polttaa varmaankin kaikki kotona kertyvät roskansa takassa tai vastaavassa. Tyyni ilta ja sininen savu/haju/käry leijuu ilmastoinnin kautta naapureihin. Kohta 20 vuotta on tullut tätä haisteltua. Roskia ei saa polttaa kotitakassa, kuuluvat jäteastioihin tai Ringin muovin keräykseen. Koska menee perille?

Nyt kun liikekannallepanoa pakenevat tunkevat tänne (sosiaaliturvan piiriinkin?), niin Putin saa vielä aiheen syyttää Suomea karkurien piilottelusta. Tänne tulo on estettävä ja rajat kiinni muutenkin ennen kuin on liian myöhäistä ja huomataan joidenkin tänne tulleiden tarkoitusperät.

On taas odottelua ja noita venäläisiä vaan tulee ja tulee. Kohta niitä sit etsitään ja nehän, vaik kuin rehellisiä, jengiytyy ja sit itketään taas: kuis täs taas näin käip! Sniff!

Pitääkö odottaa niin kauan, että Venäjän rajalle ilmestyy tankkeja tulossa rajan yli Suomeen, ennen kuin hallitus saa päätöksen aikaan sulkea raja!

Fortumin johtokaksikko nyt Nokiassa. Tj ja pj hoiti hommansa niin hyvin Fortumissa, että nyt he ovat samoissa toimissa Nokiassa.