Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Jos Lahteen rakennetaan uusi jäähalli, 50 m radan uimahalli kannattaa rakentaa sen yhteyteen

Jos Lahteen rakennetaan uusi jäähalli, 50 m radan uimahalli kannattaa rakentaa sen yhteyteen, silloin jään tekemisessä syntyvää hukkalämpöä voidaan käyttää veden lämmitykseen.

Koira on monelle ainut ystävä. Itse en ehkä olisi tässä ilman rakasta koiraamme. Koira on ihmisen paras ystävä. Aina uskollinen. Siksi monet eivät osaa elää ilman koiraa. (Näppis 21.9.)

Veikkaanpa, ettei Fortumin toimari enää kauaa hommassaan viihdy. Reilu 400 ke:n tulospalkkio tuli kotiutettua eikä jatkossa ole mahtipontista laajenemista tai riskinottoa luvassa, vain tylsää puurtamista. Veikkaan lähtevän 1/2 vuoden sisään kultaisen kädenpuristuksen kera.

Maassa rauha ja hyvä tahto ihmisten kesken. Fred på Jorden och god vilja människor emellan. Peace on Earth and good intentions between people.

Kylläpä on työterveyshuoltoon yhteydenotto tehty hankalaksi. Jos takaisinsoittopalvelu klikkaa, ketään ei saa mistään kiinni. Surkeata! Ennen toimi joustavasti.

Kansanedustaja Heinonen lupaa fb-sivuillaan kunnostaa Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen tiestön. Laittakaa ehdotukset. Tulee "Heinosen lista" ja vaalit... OMG.

Onko seuraavat autettavat, sijoittajat, jotka alkoivat keräämään mammonaa 0 % koron lainoilla. Nyt korot nousee ja heillä kulut kasvaa.

Miksi Salpakierto ei lähetä postissa kirjettä jokaiselle, jota tämä kompostihässäkkä koskee. Ei kaikille tule lehteä eikä kaikki lue tällaisia asioita netistä! Sekä k.o. 'firma' vaihtaa nimeä niin usein, ettei perässä pysy!

Fortumin voittajat, Lillius, Lundmark. Rauramo esikuntineen.

Asiaa Sami Korkiakoski! Tervetuloa myanmarilaiset ahertajat. Suomalaisille ei näytä työt kelpaavan!

Asiaa Mika Valkamo! Emme halua venäläisiä Suomeen. Pois viisumit ja stop maakaupat! Pakkolunastus jo ostetuille!

Mikä tai keiden ministerien aikana Uniper-kauppa tehtiin. Nyt ollaan ahdistamassa omista ahnekaupoista, luulosta solmia hyvä sopimus, nykyhallitusta ja etenkin ministeri Tuppuraista, sekä myös Marinia, voihan... Mikseivät Orpo ja Mykkänen ministereinä kieltäneet Fortumia /Lundmarkia aikoinaan tekemästä kauppoja. Nyt ehti ostoksesta tulla ongelma. T. äänestäjä.

Voisiko joku selvittää, mikä on logon ja tunnuksen ero?

Opetellaan nyt, hyvät pyöräilijät sekä autoilijat, liikennesäännöt siitä, kumpi väistää ja milloin. Liian usein pyöräilijä käyttäytyy kuin itsemurha kandidaatti eli ajaa auton eteen, vaikka pitäisi väistää.

Myanmarista tuadaan tyäntekijöitä siksi, koska suhnat ei lähde 10 eurolla/ tunti töihin. Saa saman sossusta.

Onko pakko mennä sukulaisen syntymäpäiville, joka ei ole missään tekemisissä, muuta kuin pyytämässä synttäreille, lahjojen toivossa?

Fortum möi siirtoverkot ulkomaille. Lähti venäjälle, tuloksena miljarditappiot. Lähti Saksaan, otti 6,2 miljardin tappiot. Hanhikivi ei toteudu, tappiot? Tolkuttoman massiivisia virhearviointeja veronmaksajien ja Suomen vahingoksi, omistamme näet yrityksestä puolet. Kovapalkkaiset päättäjät eivät kanna minkäänlaista vastuuta! Varmaan Angola seuraava energiabisnes!

Venäjän näennäisestä heikkoudesta ei kannata riemuita. Voi tulla lunta tupaan.

Valkoposkihanhet pois Launeen puistosta!

6 miljardia Uniper-tappio, joka ei Tytti Tuppuraisen mukaan koidu veronmaksajille. Kenelle sitten?

Kuka keksi, että on tasa-arvon vastaista, kun koulussa oli tasoryhmät. Nyt tasot pois, nuorten koulutustaso heikkenee. Eikö tasa-arvoa ole se, että kaikki saavat opetuksen? Nyt ei saa.

Harvinaiset vesilintulajit jää tunnistamatta lennossa ammuttaessa. Metsästävä omistajaluokka ja muut metsästäjät ruokkivat herkästi palelevaista kuusipeuraa ja valkohäntäpeuroja, myös kasvattamansa tai ostamansa fasaanit lykkäävät luontoon luodin eteen, pakoon päässeet kylmän kouriin.

Nyt pitäisi saada energiansäästösyistä mikroruokien valmistusohjeita ja välttää pitkään haudutettavia uuniruokia.

Kyllä näissä energiahommissa olisi Kekkosta ja Vennamoa tarvittu! Kekkonen sanoisi: Te saatanan tunarit ja Vennamo: Rosvot kiinni!

Metsämaan yksinäisille senioreille enkeleitä kaveriksi.

Jos Fortumia joku kusettaa, mennään veronmaksajan kukkarolle. Jos minua kusettaa, menen vessaan. Eroa on.

Mainoksia kun katsoo telkkarista, niin tulee käsitys, että miehet ovat orjuutettuja Suomessa. Naiset ottaneet vallan kotona ja tässä maassa. Tasa-arvosta ei tietoakaan.

Missä viipyy HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahden kommentit oman seuransa huligaanien jo vuosia jatkuneiden väkivallantekojen osalta?

Miksi jalkapallohuligaanien keskinäiset joukkotappelut huolestuttavat? Sehän on vain hyvä, että hölmöt hakkaavat toisiaan tavisten sijasta.

Yli-Marolan pihalta on toiminnanjohtajan mukaan viime aikoina löydetty myös kuolleita lintuja (ESS 16.9). Miksi ne eivät olleet enää näköislehden kuolleina pihalta löydettyjen eläinten luettelossa mukana?

Kateus se vie kalatkin vedestä! Eikä kukaan saa mitään. Maisteri-opettajan keskimääräinen palkka on 4 226 e/kk, kun sairaanhoitajan yli tuhat euroa vähemmän. Luulisi maisterin osaavan tilastoja lukea...

Porvarin ehdotus: koska sähkön tuottaminen maksaa alle 5 senttiä kilowattitunti, tulisi valtion periä ylimääräisestä voitosta vero, jolla kompensoidaan käyttäjien kohtuuttomat hinnat.

Uniper, osaamatonta ja tyhmää toimintaa Suomessa. Annetaan miljardien laina rikkaalle Saksalle.

Kuka ikinä väittikään, että me kansalaiset ollaan hoitajien puolella, niin minä en kyllä enää ole. Joku kohtuus hoitajienkin toiveisiin tuskin olisi pahasta. Paljon on muitakin, jotka palkkakuopassa lojuu.

Onko se venäläisten korttipeli "Tomppeli" sama peli kuin suomen kielellä Uniperi?