Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miksi ajoluvista päättäjät alkoivat poiketa linjasta ja lähes jokainen bussipysäkin vieressä asuvakin saa kortin?

Olen ymmärtänyt niin, että alkujaan minun tapaisilleni 17-vuotiaille tuli antaa ajokortti. Lähimmälle bussipysäkille matkaa 12 km. Käyn laulutunneilla 2 kertaa viikossa ja opiskelen lähihoitajaksi 30 km päässä kotoani. Koska sain kortin, olen voinut asua kotona viimeisen vuoden ajan, täytän 18 joulukuussa. Miksi ajoluvista päättäjät alkoivat poiketa linjasta ja lähes jokainen bussipysäkin vieressä asuvakin saa kortin?

Lahti Energian tulisi olla yhtiö, jonka pitäisi tuottaa kohtuuhintaista sähköä ja kaukolämpöä lahtelaisille ja Lahden talousalueelle!? Ennen näin tapahtui, mutta kohtuuhintaisuus on jäänyt nyt historiaan, etenkin sähkön osalta. Yhteismyyntiyhtiö Oomiin lähteminen vei mahdollisuuden hinnoitella sähkön hintaa! Suuri virhe, kun aletaan hiukan isottelemaan. Seinäjoen energialla nämä asiat viedään kaupunkilaisten etu edellä. Sähkön talvihinta 10,2 sent. /kWh.

Millä perusteella hoitajien pitäisi ansaita enemmän kuin maisteritutkinnon suorittaneet opettajat?

Sitä vartenko niitä ehkäisyvälineitä jaetaan penskoille, että niitä sitten viskotaan pitkin leikkipuistoja ja muita alueita, missä nämä järjen jättiläiset viettävät aikaansa? Kun ilmaiseksi saa, niin eihän sillä ole väliä, mihin ne menee.

Päivystysapu 116117 on varsinainen vitsi, automaattiin löpinöitä saa kuunnella kolmella kielellä. Kukaan ei vastaa eikä takaisin soiteta.

Ei kyllä ole mitään järkeä Sarvikadun uudessa suunnittelussa. Tietä kavennetaan ja jalkakäytävää levennetään. Mihin pysäköidään jatkossa asukkaiden ja seurakuntatalon vieraiden autot? Aikaisemminkin talviaikaan ongelmia aurauksen kanssa. Jalkakäytävää käyttää vain muutama koiran ulkoiluttaa päivässä. Typeriä päätöksiä, ei toimi käytännössä.

Etlarin asiakkaana toivoisin kovasti Viikkomuistioon myös elokuvat! On teatterit, konsertit, näyttelyt yms. Siis elokuvat myös.

Kansanradio: Tiedoksi soittajalle, että SDP aikoinaan kannatti, että omaisuus myytävä ja kaikki säästöt käytettävä palvelutalojen hirvittäviin maksuihin.

Miksi koulu kieltää oppilailta takkien ja kenkien viemisen luokkaan, jos ei järjestetä lukollisia säilytyskaappeja? Jatkuvasti varastetaan vaatteita ja kenkiä ja koulu ei vastaa menetyksestä.

Etlarin jakelu pelkkä vitsi. Tulee miten sattuu. Selitys, vain jakelu myöhässä. Mutta miks?

Hoitajien palkat kuntoon, niin jäävät hoitotyöhön ja saamme uusia opiskelijoita hoitoalalle! Kunta-alan %-korotus toi isopalkkaisille paljon ja pienipalkkaisille vähän.

Lahti säästää sähköä. Katuvalot palaa 10 asti aamupäivällä.

M2-kodit irtisanoo kolmen kerrostalon asukkaiden vuokras. remontin vuoksi. Ei mitään hyvitystä, vaikka koti menee, eikä korvaavaa asuntoa. Törkeetä!

Nyt on viimeiset hetket kutsua Harri Kampman pelastamaan FC-Lahti.

Miten kielitaidottomat sairaalasiivoojat koulutetaan? Eri maiden hygieniakäsitykset ovat erilaisia! Muutama vuosi sitten suomea osaamaton henkilö pyyhki oksennuksen lavuaarista, samalla rätillä puhdisti ovenkahvat ja potilaiden ruokailutasot. Saastaisesta vessasta tarttui sairaalabakteeri ESBL.

Tehotuotanto on paitsi haavoittuva myös haavoittava ala.

Sinä, joka kritisoit myanmarilaisia siivoojia. Tähänkään mennessä sairaaloissa tai kouluissa ei ole nähty suomalaisia laitoshuoltajia. Silloin kuin niitä olisi tarvittu. Joten ole hiljaa! Terveisin väsynyt siivooja.

Paitsi, että Liz Truss oli kotoisin työväenluokkaisesta kodista, niin hän on myös poliittinen opportunisti. Siksi hän on konservatiivien johtaja.

Turhaa saivartelua Korkiakoskelle. On saanut tosi paljon huomiota hyvillä kirjoituksillaan. Pikkuihmiset takertuu pikkuseikkoihin.

Olisko syytä palauttaa asuntolainojen korkojen vähennysoikeus valtionverotuksessa ainakin osittain?

Hallituksen holtiton rahanjako – ratahankkeet ym. velkarahalla on uhka terveydenhuollolle.

Kunnat mm. Heinola on ryhtynyt kiinteistöjobbariksi sotessa. Kuka lopulta hyötyy? Kuka kärsii? Sekavaa! Kuka tietää? Mihin johtaa?

Mahtaa Putinia harmittaa, kun se tajuaa, ettei ikinä saa samanlaisia hautajaisia kuin The Queen Elizabeth.

Presidentti Niinistö sanoi, että Suomen raja on suljettava venäläisiltä turisteilta. Uskokaa häntä.

Hävetkää demarijohtoinen hallitus. Ei riitä, että demarit kurjistivat eläkeläisten elämän taitetulla indeksillä, nyt vuorossa hoitajien oikeus käydä työtaistelua oikeutetuista palkkavaatimuksistaan. Hallitus on syytänyt surutta velkarahaa kaikenlaisiin "kissan ristiäisiin" ja "juottoloihin" sekä bilepaikkoihin. Nyt kun vuorossa on kansalaisten terveys ja hoitajien oikeus vaatia korjausta palkkoihinsa, ei hallitukselta löydy rahaa. Odottaisin solidaarisuutta myös lääkäreiltä, jotka ovat saaneet rauhassa lakkoilla aikoinaan ja nähneet hoitajien rankat työolosuhteet esim. korona-aikana. Suomen demarijohtoinen hallitus ajaa pakkolailla ym. toimillaan terveydenhuollon kaaokseen. Sitäkö haluatte? Ex-ylihoitaja/ THM

On se ihme, että kun tehdään niin tärkeää työtä, että lailla pitää estää lakot, ei silti haluta maksaa työstä kunnon palkkaa. Tv. Ex-potilas.

Monet sähköyhtiöt säätäneet kuluttajien suojaksi 20 centin katon sähkön hinnalle, mutta ei Oomi. Jos näin jatkuu, on varma, että yhteistyöni katkeaa, kun sopparini loppuu. Kiitos Oomi-tempusta Lahti Energia.

Kausivalot parvekkeilla? Taitaapi jäädä laittamatta tai kuka on se eka rohkea?

Mitä mieltä jalkapallon maajoukkueikoni Paulus Arajuuri on oman seuransa huligaanien tekemisistä? Tai Jukka Raitala tai Perpa Hetemaj? Hiljaisuus tarkoittaa hyväksymistä.

Venäläisiä jatkuvana virtana Suomen kautta lomailemaan. Tätä ei tajuu suomalaiset tavikset eikä muu maailma. Rajat kii ja heti!

Seppo Koskinen, tutustu myös Aqua ja Energia. Uskomatonta henkkarietua edun päälle.

Lahti.fi/palaute voit antaa kaikkea palautetta. Myös LSL:lle.

Keikkatöitä tekevä sairaanhoitaja saa valita haluamansa työt, työajat. Tuskin teet yötyötä, sekin kuuluu hoitotyöhön. Ei ole oikein toisia kohtaan. Potilaalle varsinkin kotihoidossa jatkuvasti vaihtuvat hoitajat ovat haitta, saattaa hoidon/lääkityksen tarkkuus kärsiä. T. Mummu