Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Vai, että Myanmarista siivoojia. Eikö ukrainalaisistakaan löydy koulutettavia?

Vai, että Myanmarista siivoojia. Eikö ukrainalaisistakaan löydy koulutettavia? Oletetaanko, että palaavat sankoin joukoin joskus kotiinsa Ukrainaan? Äänestäjänä ihmettelen.

Hoitajamitoitus maailman helpoin ongelma ratkaista, turha jauhaa, kun jokainen tietää, mistä kenkä puristaa. Tällä menolla uudeksi tavoitteeksi, ettei menisi alle 0,5.

Venäläisurheilijoita ei tule päästää kansainvälisille kilpakentille. Monilla sotilasarvo putlerin örkkiarmeijassa!

Onko mallitettu, jopa velvoitettu mutismi (suku-/ yhteisösalaisuudet) sairauksien kuten alsheimerin airueessa? Aivotkin pysyy "elävänä" rakentavuudesta ja ratkaisuista.

Kuinkahan monen täysikasvuisen suomalaisen huumorintaju on jäänyt p-reikä ja pierutasolle?

Päätoimittaja kirjoittaa, ettei auttanut kuin kiivetä jäähallin katolle pudottamaan lumia, kun anturit punaisella. Vika oli siinä, ettei lumea käyty pudottamassa ohjeiden mukaan, vaan homma jätettiin tekemättä. Sitten tehtiin, kun pakko oli. Mitä väliä veronmaksajien maksamasta hallista.

Tulen jatkossa äänestämään sitä tahoa, joka ajaa lakeihin ja asetuksiin tuulivoimaloiden minimietäisyydeksi 5 km tai enemmän. Valtion on nopeasti otettava asiasta kokonaisvastuu ja lopetettava kuntien lyhyen tähtäimen ad hoc huseeraaminen tuulipuistojen rakentamisessa. Ahdasmielinen teknokraattinen ajattelu on typerää inhimillisten arvojen ja mahdollisten terveysriskien kustannuksella. Jollei säätelyä ole, entistä korkeammat tornit tulevat nopeasti maisemaamme pilaamaan ja viemään hiljaisuuden valttimme, josta eivät vain turistit nauti. Aurinkovoimaloissa ja korkeintaan merituulivoimalapuistoissa on se parempi tulevaisuus, ei metsiä ja maisemaa pilaavissa maatuulitorneissa. Nyt, jos koskaan olisi aika katsoa nokkaamme pidemmälle!

Ei kaikki poliisitkaan käytä vilkkua kiertoliittymässä! T. Kesämies

Kun maassa on 37 000 työtöntä maahanmuuttajaa, niin kertokaa tyhmälle, miksi Myanmarista asti pitää tuoda tekijöitä koulutettavaksi laitoshuoltajiksi? Käsittämätöntä!

Kirjoita suoraan kansanedustajille sähkön ja polttoaineen hinnasta ja huonoista teistä ja terveydenhoidosta.

Lahden Talojen 1,45 e/m2/kk hallintokulu 68 m2 asunnon 760 e vuokrassa on 99 e. Täysin kohtuuton, perusteeton ja ylimääräinen 12,5 % tuotto, 1200 e/v piilovero, osinko kaupungille. Laskennallinen tuotto 2020 6,2 Me (hallintokulut 1,97 Me), 11 % vuokratuloista ja peräti 51 % tilikauden 12 Me voitosta. 14,5 Me tuloutettu kaupungille 2021. Yleishyödyllinen, merkittävää yhteiskunnallista ja sosiaalista vastuuta kantava yhtiö?

Mikä ihmeen oikeus näillä ruokakuskeilla ja potkulautailijoilla on olla välittämättä liikennesäännöistä. Ajellaan ja pysäköidään pitkin jalkakäytäviä ja talojen pelastusteitä, liikennemerkit ja -säännöt ovat tuntematon käsite... Kuten Matti Eve taannoisessa jutussaan kyseli, onko lakeja valvovilla tahoilla (poliisi ja pysäköinninvalvonta) joku sopimus näiden kanssa? Montako virhemaksua tai sakkoa on esimerkiksi tänä kesänä kirjoitettu? Toimitus voisi vaikka tehdä pikku jutun aiheesta.

Inka Töyrylä (17.9.2022). Pidin kyllä artikkelistasi, mutta jäin kaipaamaan yksilöyttä mursuilun sijaan, sillä tälle mursulle oli annettu nimikin, Stena. Lukuisat ihmiset tunsivat sen siitä ja seurasivat sen tarinaa, joka päättyi ikävästi. Stena-mursu pääsee museoon ja sen tarina liitetään mukaan. Stena-mursu ei unohdu, se on lukuisten ihmisten mielissä ja sydämissä.

Niin upeita puolensa pitäviä puheenjohtajia Tehyn ja Superin naiset, me kansalaiset ollaan teidän puolella.

Sähkön hintoja nostetaan, että sähköfirmojen johtajat sekä poliitikot, jotka ovat niihin kytköksissä, vaurastuisivat entisestään...

Ihme juttu, että aikoinaan lääkärit sai lakkoilla eikä huudeltu potilasturvallisuudesta. Nyt kun hoitajat lakkoilisivat, niin hirveä mekastus siitä.

Kyllä hoitajat ansaitsevat palkankorotukset sekä parannuksia työoloihinsa, vai onko miljardien lapioiminen maailmalle tärkeämpää hallituksen mielestä?

Kyllä sähkön hintaa nostellaan, että keplottelijat saisivat lisää rahaa.

Oomi on riistoyhtiö, joka hamuaa vain jättivoittoja ihmisten kustannuksella. Eikö muka löydy muuta yhtiötä Lahti Energialle?

Ei se sähkön kulutuksen vähentäminen ole mistään. Sähköyhtiöt nostaa lisää hintoja, jos eivät saa massiivisia voittoja jota jakaa johtajille yms...

Seurasin molemmat miesten ja naisten pesäpallon loppuottelut. Onhan hienoa huippu-urheilua ja komeat stadionit. Älykästä taitopeliä.

Sanotaan, että on lottovoitto syntyä Suomeen. Pah! Tarvitaan lottovoitto elääkseen sekä selviytyäkseen nyky-Suomessa.

Palattaisiin aikaan ennen kauppojen aukiolon vapauttamista. Tulisi siinä säästöjä, kun kaupat olisi auki ma-pe 9.00-21.00 la 9.00-18.00 ja pyhät kiinni.

Teille kaupoille tulisi erilaisia säästöjä siinä, kun laittaisitte ovenne kiinni viimeistään 21.00 ja olisitte myös pyhät suljettuina. Kuka olisi eka?

Lukekaa nuoret ja vanhemmat sunnuntain lehdestä kirjoitus, viimeiset katkerat korvaukset ja sisäistäkää asia. Itänaapuri hyökkäsi Suomeen, otti Karjalan ja muita alueita, 90 000 kaatui, 200 000 haavoittui ja tämä pieni kansa joutui maksamaan vielä nykyrahassa yli 4 miljardin korvaukset. Ottakaa ihmiset selvää historiasta ja miettikää!

Sähkön hinta, ruoan hinta, vuokrat, vesimaksut ja verot nousee. Mutta pieni- ja keskituloisten palkat eivät nouse sekä pienet eläkkeet.

Fc Lahti: Alkakaa jo nyt miettimään, millaisia pelaajia palkataan, että noustaan divarista takaisin liigaan. Kaikkien aikojen surkein joukkue nyt. Hävettää.

Ei tarvi rakennella uutta kenttää, kun Fc Lahti tulee tippumaan divariin.

Säälittävää Fc Lahti. Mikä murskahäviö IFK Mariehamnia vastaan. 6–0. Joudattekin tippumaan divariin.

Nyt kannattaa Fc Lahden katsoa peiliin ja miettiä sananlaskua. Vanhassa vara parempi. Typeriä päätöksiä, tuli tehtyä.

Sähkön ryöstöhinnat aiheuttaa työttömyyttä ja lomautuksia! Hallitus, pikaisia toimia sähkön hinnan alentamiseksi! Voimalaitokset yhteiskunnan omistukseen!

Katsoin 18.9. The Harlins ohjelman. Ihan hirveä! Ketä kiinnostaa.

Lintilä hehkuttaa, että Suomi on sähkössä omavarainen ensi vuonna. Mikä takaa, että sähkön tuottajat myyvät sähkönsä vain Suomeen?

Enpä ole ikinä kuullu, että liitto kehottaa ihmisiä irtisanoutumaan, niin kun nämä kaksi paasaajaa tekee, hyvä huutaa isolla palkalla. Ei raha näitä ongelmia ratkase. Miten raha saa ihmisen äkkiä jaksamaan. Se on kaikki pois apuhoitajilta.

Kuollaan sitä meilläkin, sanoi Puuttin, kun ei Elisabetin hautajaisiin pyydetty.

Voisiko joku näppiksellä kertoa sen päivän, koska pääsi Harjun terveyteen kasvokkain lääkärin vastaanotolle. Kerro päivä ja kuukauden aika.