Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Näköjään nykykoripallossa voittaa, kun valmentaja huutaa koko pelin ajan

Näköjään nykykoripallossa voittaa, kun valmentaja huutaa koko pelin ajan sekä arvostelee tuomareiden toimintaa. Säälittävää. (Espanja)

Miksi LSL haluaa pysyä piilossa? Missä yhteystiedot? Palaute vain kiertoteitse. Hävettääkö jokin?

Hyvinvointiyhtymässä on kaiken maailman planeetta- ja universumitohtoreita. Voisiko verovarat suunnata sen sijaan ihmisten hoitamiseen?

Lahden Pysäköinti, on ollut teidän kanssa niin vaikeata. Meidän kotirauha täällä Ankkurissakin on ollut koetuksella vuodesta toiseen. Menkää vaan niin pitkälle kuin pippuri kasvaa.

Täyskielto kiinteän omaisuuden myyntiin venäläisille. Jo myydyt mahdollisimman pian takaisin. Pidetään kiinni kansallisesta omaisuudesta ja sen arvosta. Suomi on meidän, pidetään se aina mielessä.

Kalliomaa luulee vissiin, että insinöörit ja maisterit alkaa tekemään tavallisen duunarin hommia. Äly hoi älä jätä! Tänne maahan tarvitaan lähihoitajia, siivoojia, sairaanhoitajia, ruokatyöntekijöitä. Esim. heistä on pulaa. Kaikenmoisia päälliköitä kyllä löytyy pitkin toreja.

Kotipalvelu pois vierailta pihoilta!

Paljonkohan mahtaa koppikorvaus olla Irakissa tai muissa tuon maanosan alueen maissa?

Suomalaisilla yhtiöillä ja valtiolla on taito tärvätä miljarditolkulla varoja saksalaisiin yrityksiin. 2000-luvulla Sonera maksoi umts-toimiluvista huikeat 4,3 miljardia euroa (tuhat euroa jokaista suomalaista kohden) todetakseen ne pari vuotta myöhemmin täysin arvottomaksi. Nyt ollaan menettämässä jopa 15 miljardia Fortumin tekemisien sijoitusten myötä!

Eikö tämä lehden mukaan mukava mies Kalliomaa, ollut kokoomuksen varavaltuutettuna kokouksessa, missä kehätie linjattiin Launeelle?

Suomen päättäjäthän ovat olleet kautta aikojen rähmällään itään päin, eihän rajoja nyt voi sulkea, siellähän joku voisi vaikka suuttua.

Miksi Telia väittää olevansa suomalainen, sehän myytiin Ruotsiin!

Olen sairaanhoitaja ja teen vain keikkatyötä. Ja tienaan hyvin. Vuosiloma ja saikut menee tietty omasta pussista eli sitä etua ei ole.

Kiitos Seppo Koskiselle 17.9. Etlarin jutusta. Olen 100% samaa mieltä ja samanmielisiä on paljon.

Joku neropatti on keksinyt oivan ja etenkin edullisen keinon, kuinka päästä eroon lämpöeristeputkitöissä syntyneistä jätteistä. Nehän voikin kipata ilmaiseksi Järvelässä Airolan levähdysalueelle. Kyllä luulisi pikkuisen hävettävän tuollainen toiminta.

Miksi gluteenia laitetaan joka tuotteeseen? Lisää kiiltoa? Kielto sille!

Metsästäjät ja viheriät molemmat suosivat haitallisia lajeja. Valkohännät ruokitaan talvella. Alkuperäiset vesilintukannat romahtaneet, kun suojellut valkoposket ja merikotkat valtaavat alaa.

Marko A. kehui Indiana Jonesia tunariksi ESS 12.2.2016 pe. Joka mennyttä ei muista, onko mitään ollutkaan?

Emmekö osaa elää ilman koiria? Paljon on kaupungissa koirien kävelyttäjiä. Kuka kävelyttäisi meitä vanhoja ja vammaisia?

Hoitajalakkoa koskien Ylen uutissivuilla lauantaina 17.9. hyvä kirjoitus, jossa entiset työmarkkinajohtajat molemmin puolin pöytää kertovat, miten hoitajalakon asioita olisi pitänyt hoitaa. Nyt työntekijäjärjestöjen johto huutaa kurkku suorana maailmalle täyttä potaskaa. Potilasturvallisuus kaikissa tilanteissa on ykkösasia, ollut aina, ennen nykyistä ay-liikkeelle täysin vierasta toimintaa.

Ei meilt sähkö lopu, saadaan vaan ranskalaiskeksintö pelaamaan, jos ei muu auta annetaan punaviiniryyppy.

Uskomatonta, että Fortumin johto ei ole vielä saanut kenkää.

Tehyn ja hallituksen johdossa on demarit, niin on outoa kun hoitajat lakkoilee ja vastustaa hallitusta?

Samille tiedoksi, Liz Truss on lähtöjään työväenluokkaisesta kodista.

Viivi ja Wagner -sarjakuva on kiusaamista.

Peseekö Riihilahti, HJK ja Helsingin poliisi taas valkopesua tämän viimeisimmän tappeluvideon kanssa? Olisiko jo aika löytää ne huligaanit ihan sieltä omilta tonteilta.