Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Kaupungin olisi pitänyt ostaa aikoinaan Onnelantien kaunis vanha rukoushuone

Kaupungin olisi pitänyt ostaa aikoinaan Onnelantien kaunis vanha rukoushuone. Lahdesta hävitetty lähes kaikki upeat rakennukset. Kyllä funkkishuoltoaseman joku ostaa vaikka hintapyyntö vuokratontilla kova. Ei sitä pureta, joten ei Lahden kannata siihen veromarkkojamme laittaa.

Posti Nastolaan koko ajan nostaa postimaksuja ja minulta hävittäny kirjeitä tänne päin tulleita 6 kpl.

Terveydenhuollon hoitajat eivät riittävästi saa arvostusta. Arvostus ei ole itseään toteuttava ennustus, arvostus on aina ansaittava. Hoitajaliitot ovat vuosia kertoneet samaa mollivoittoista ilosanomaa hoitajan ammatista, joka käytännössä on hirveetä, kauheeta ja kamalaa.

Kiltit hoitajat taitavat olla suorastaan työpaikkakiusattuja? Päättäjät hiljaiset hyväksyjät?

Kyllä on tummia ja synkkiä – sano kettu, kun kävi katsomassa Kariniemen kuntoportaiden lankkuja.

Fc Lahden kannattajaryhmän on syytä katsoa peiliin myös käyttäytymisessä. Ja laittakaa pihalle ryhmästä ne, jotka ovat aiheuttaneet häiriötä. Niitä alatyylisiä huutoja on tullut jo vuosikausia, eikä niitä huuda vain 1 tai 2!

Taikina tehdä käsin, hampaat pestä tavallisella harjalla, ettei mene sähköä? Patteriradio? Jo on ehdotus! Kaupoissa juomakaapit kylmänä. Saunat paahtaa kuumana kerrostaloissa vapaavuoroilla. Joka puolella kaupunkia palaa valoja valoisaan aikaan ja mainosvalot.

Nyt tuli kuningasajatus. Kaupat kiinni sunnuntaisin. Sähkön käyttö, säästyy enemmän kuin mummojen vanhojen talojen lämmitys minimiin.

Mikä ongelma kaupungilla/tilakeskuks. on Mukkulan avantopaikan kanssa? Miksi koppi ei ole auennut normaaliin tapaan? Liittyykö kartano jotenkin asiaan?

Erikoinen ilmiö on tuo melun aiheuttaminen. Rakennellaan sellaiset pakoputkistot, että moottorijarrutuksessa saadaan aikaiseksi älyttömiä paukahduksia. Paras, kun jo täysi aikuinen siis fyysisesti ajelee autolla, johon laittanut sireenipillin pakoputkeen ja onnellisena kiihdyttelee romullaan ympäri kaupunkia. Rekkarit ylös ja poliisin vinkkipostiin tiedot.

Suomen kielen opettajalla joka toinen sana "tota" ja "niinku" Kuinka kouluissa sitten opitaan puhumaan asiallisesti?

Totta puhut eli ei se mopoukon toiminta sen huonompaa ole kuin golf-/jääkiekkoukon, joka sohii palloa reikään/reppuun ilman tulosta.

Hyväksyvätkö kaikki hoitajat sen, että ihmisiä kuolee lakon takia?

Sami Korkiakoskelle tiedoksi (ESS 16.9. sivu 31): Kuningatar Elisabet II oli Englannin lisäksi koko Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) eli Iso-Britannian valtion kuningatar. Hän siis hallitsi myös Walesia, Skotlantia ja Pohjois-Irlantia. Tämän lisäksi hän toimi 14 muun Kansainyhteisömaan valtionpäämiehenä. Asian voi tarkistaa vaikkapa peruskoulun maantiedon kirjasta tai UK:n nettisivuilta. Mutta missä luuhasimmekaan oppituntien aikana?

On todella hämmästyttävää, miten härskisti hoitoalan liittojen johto huijaa jäsenistöään. On vuosikausia ollut itsestäänselvyys, ainakin teollisuuden aloilla, että työtaistelun uhatessa käydään etukäteen neuvottelu niistä välttämättömistä kohteista, jotka jäävät lakon ulkopuolelle. Näin pitäisi tehdä hoitoalallakin.

Pitäisi ensin kansanedustajalta vaatia ennen virkaan astumista viikko työtä teho- tai pitkäaikaisvuodeosastolla jossain sairaalassa ennen virkaan pääsyä, niin eiköhän käsitys muuttuis, mitä työnteko on.

Terveydenhoitokriisi ratkaistava, rahaa löytyy esim. kun suunniteltu Genomikeskus jätetään turhana tekemättä. Kallis ja turha.

Pelsu vaihtoi hyökkäyssuuntaa, mutta unohti istuvat fanit. B-katsomossa oli istuimet, D-katsomossa muovipenkit ja tarjoilu ja wc suoraan 70-luvulta. Palaan B-katsomoon 2020-luvulle.

Onko sähköjen säästämisessä otettu esimerkiksi CPAP-laitteet huomioon, joita uniapneapotilaat tarvitsevat joka yö henkensä pitimiksi?