Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Oho! Oikeinko todella parkkipaikoista pulaa Ankkurissa

Oho! Oikeinko todella parkkipaikoista pulaa Ankkurissa. Olisko voinut miettiä etukäteen, jos rakennetaan kaikki paikat täyteen korkeita kerrostaloja, loppuu muu tila parkkipaikkoineen ja viheriöineen.

Ukrainalaisilla ei ole mitään muistomerkkiä Raatteentien alussa tai lopussa. Muistomerkki sijaitsee Kekkostien varressa os. Kuhmontie 105.

Etsin uutta asuntoa kolme vuotta sitten. Kävin asuntonäytöllä Ankkurissa, huomasin, että pysäköintipaikkaa oli vaikea löytää ei tullut kauppoja.

Lahdessa pohditaan, onko varaa liikuntaneuvontaan!? Liikuntaneuvojien vastaanotolle ohjautuu terveytensä kannalta liian vähän liikkuvia lahtelaisia. Jos liikuntaneuvonta lakkautetaan, sosiaali- ja terveysmenot kasvavat. Kumpaanko kannattaa panostaa?

Onko Tiilikankaalla kävelytien viereisen kadun asukkaille annettu lupa levittää tonttiaan kävelytien viereiselle viheralueelle? Siellä on leikkimökit, halkopinot ja peräkärryt ja alueen puustoakin on leikelty.

Erittäin hyvä pääkirjoitus Markus Pirttijoelta 11.9. Valtion velka hirvittää ja tulee tulevien sukupolvien maksettavaksi. Jostain on tingittävä nyt ja aloitettava säästökuuri! T. veronmaksaja

Ylöjärvellä, Kurussa, marjanpoimijat olivat metsäleirillään paistaneet koiranraadon ateriakseen. Missä muualla metsäleirejä on? Marjojen hygieniataso?

Lämäri takas karvalakkiravintolaksi, muuten en tule peleihin!

Koiran ulkoiluttajat eivät tunnu tietävän tai välittävän, että kaupungin hoidetuilla alueilla kuten esim. Möysän rannalla ja sen puistoalueella tulee lemmikin jätökset kerätä muovipussiin. Roskiksia on useita, mihin pussit tiputtaa.

Paljonko lääkärit sai uhkasakkoa lakkoillessaan monta kuukautta? Pakotettiinko heidät töihin?

Missä kohdassa Aleksanterinkatua on mukulakiviä? Siellähän on lähes pelkästään noppakiviä, reunoilla nupukiviä.

Olen helpottunut, kun iäkäs läheiseni sai paikan hoivakodista pitkän taisteluni jälkeen. Hän on turvassa. Ihan karmeita tapahtuu kotihoidossa.

Ihmettelen kovasti, kun sotilasasiantuntijat kautta maailman neuvovat venäläisiä sotijoita Ukrainassa, miten he ovat tehneet väärin asioita, ja mitä heidän tulisi nyt tehdä, että tekisivät asiat oikein. Varmaan Venäjä kiittää.

Paraatikadulle "hyppyrihidasteita", hyvä juttu ja kiitos! Kun vielä saamme isokokoiset aluerajoitusmerkit jne.

Naisvaltaisen hoitoalan lakoille ei ole ilmestynyt tukilakkoja. Miesvaltaisilla aloilla tukilakkoja on usein. Mielenkiintoista!

Arvoisat järjestöt Tehy ja Super. Kuinka te kehtaatte saattaa tehohoidossa olevat vastuuntuntoiset hoitajat erittäin ikävään asemaan! Kuka uskoo enää tämän jälkeen, että todella saa kaiken tarvitsemansa avun.

Hämmästyttää julkisuuden kannanotot siitä suojelutyövaade olisi lakko-oikeuden kieltämistä. Ennemminkin kyse on hoitajajärjestöjen harkinnan puutteesta. Teollisuudessa on aina lakon uhkan alkaessa käyty läpi laitoksen kriittiset pisteet, jotka jää lakon ulkopuolelle. Tätä soisi hoitajajärjestöjenkin harkitsevan julkisuudessa huutelun sijaan.

Sami Rivelle/Hyky pikkuvihje. Yksiköillä on kuulemani mukaan muutosvastaisia henkilöitä, mm. esimiestehtävissä, mutta myös alaisissa. Jos esim. alainen esittää parannuksia, joihin koko yksikön porukka suostuu, esimies ensin lupaa muutosta, mutta mitään ei tapahdu, ei konkreettisessa toiminnassa tai työvuoroissa. Kysely työntekijöille auttaisi asiassa. T. Ei hykyläinen, onneksi

Ensilumenladulle käyttömaksu vaikka 20 e per käyttäjä! Niin, ne on maksullisia muidenkin kaupunkien ensilumenladut! Haloo, taas Lahti!

S-pankki on epäluotettava, kun ei ole kolmeen kuukauteen huomannut epärehellistä ja rikollista toimintaa omissa järjestelmissä!

Mitä yhteistä on ensi viikon hautajaisilla ja Putinilla? Ei mene: yksi isku likvidoi läntisen liittouman johtajat ja päätöksenteon tuesta Ukrainalle.

Onko Fazer riita sovittu?

Kuinka monta tehohoidossa olevaa potilasta hoitajat ovat valmiit uhraamaan saadakseen lakkoilla?

Lahden Reipas ja varsinkin seuran vanhat änkyrät, katsokaapa peiliin että oletteko koskaan antaneet FC Lahdelle todellista mahdollisuutta ja kannustusta?

Hollolan terveyskeskuksen avoterveydenhuollonkin alasajo alkoi Hykyn perustamisesta. Sama Lahden ja muiden kuntien, liikaa keskittämistä, hoitojen karsimista. Sopimus Harjusta, joka vaikuttaa Hollolaankin. Mehiläisen porukka levittäytynyt laajalti, pomoiluunkin. Miksi? Onko totta, että Harjuun pääsee heti, kiireettömään. En ole päässyt, en ole riittävän sairas, pitäisikö olla henkihieverissä? Kiirevastaanotto, 3 hoitajaa, 1 lääkäri maanantaina?

Menneisyyden laji mäkihyppyyn tuhlattavista rahoista ois kyllä vara leikata reippaastikin.