Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lahtelaisille kohtuuhintaista energiaa

Ratia, nyt omistajaohjaus peliin Lahti Energian hintojen suhteen. Lahtelaisille kohtuuhintaista energiaa. Yhtiön hallitus vaihtoon, jollei muuten onnistu. Myykää osuutenne Oomista. Nyt on poliittisen näytön paikka, vaalit tulossa. Piilokunnallisveroon kyllästynyt.

Ai kiireetön hoito Lahdessa 0 vrk? Ei todellakaan. Lapsen adhd-hoidossa ensimmäinen aika 3 kk, tutkimus alkoi siitä 7 kk, kesti 4 kk ja sitten odotettiin lääkäriä vielä puoli vuotta. Sitten vasta alkoi lääkitys. Muuta hoitoa ei tullut. Onneksi lapsi on jo aikuinen, pienemmällä olisi voinut tulla hätä käteen.

Olipa Sovituksen kirkossa mielenkiintoinen näyttely diakoniatyöstä l50 vuoden ajalta. Pitkällä ajalla tuli muutosta joka alalla. Näyttelyn esineet ja muistelut kertovat kehityksestä diakoniatyössä unohtamatta, miksi sitä tehdään

Aseet ei tapa ihmisiä, vaan niitä käyttävät ihmiset. Oletko tosiaan sitä mieltä, että Ukrainaa ei saisi tukea? Saatetaan tarvita samanlaista tukea itsekin tulevaisuudessa.

Eikö Launeen puiston viihtyvyys kiinnosta ketään? Hanhet pois sieltä.

Eikö Tehy ja Super voi tyytyä normipalkan nousuun? Tuntuu, ettei mikään riitä! Raha ei puussa kasva, sairaat kärsii. Turhaa kiristää lisää, järki hoi!

Kun lähetän kuorellisen onnittelukortin, niin jätän kuoren liimaamatta kiinni. Jos jotain onnittelut kiinnostaa, katsokoon, ei mitään salaisuuksia rahasta puhettakaan. Rahaa voi lähettää muuta tietä. Perille on mennyt.

15.9. pääkirjoituksen loppuun viitaten, kyllä koulutukseen investoiminen, jos mikä, on nimenomaan tulevaisuuteen panostamista. Se pitäisi hölmömmänkin tajuta.

Divaritasoa on jalkapallo Lahdessa, mutta niin näyttää olevan kannattajatkin.

Niin upeita, puolensa pitäviä puheenjohtajia Tehyn ja Superin naiset. Me kansalaiset ollaan teidän puolella.

Sairaanhoitajien suulla sanottu, että heillä ei ole vastuuta potilaiden hengestä. Ennenkuulumatonta. Meillä kaikilla on vastuu työstämme! Tehtävään mennessään ovat kyllä tienneet reunaehdot. Turha kuvitella, että sympatiaa heruu heidän piinkovaksi käyneeseen työtaisteluunsa. Todella ajattelematonta, jos liittojohtaja Rytkönen ampuu kovilla koko ajan. Onko se kaikkien jäsenten tahto? Neuvottelutaito kateissa?

Annettakoon hoitajille palkankorotus viipymättä, ja kaikki voi hyvin. Eduskunnasta yli 65 v. kenttätöihin hoitoapulaiseksi. Nythän juuri vasta ymmärretty, kuinka todella tärkeitä hoitajat ovat. Järki päähän, huvittaa muutaman kympin palkan nousu ei varmasti maailmaa kaada. Turha kulutus jms kylläkin. Herätkää hyvät päättäjät. Olette suorastaan naurettavia, ei jaksa edes kuunnella.

Ei hätää Sanna: Suomelle Neuvostoliiton tullikäytännöt, eli yksi kuorma-auto tunnissa ja ehkä jopa kaksi h-autoa samassa ajassa tullauksen läpi. Tarkkuudesta ei liene valittamista kenelläkään näinä epävarmoina aikoina!

Koko Suomi leipoo vois olla Koko Suomi selittää jäyhien tuomarien kera.

Miettikääpä kaikkien toivomaa tilannetta, Ukraina on voittanut sodan, Venäjän hajonnut ja sinne tullut lännen haluama johto, mihin Natoa tarvitaan. Lähteekö Nato USA:n mukaan sotimaan Kiinaan.

Miksei koirien määrästä julkaista ajantasaisia tilastoja. Viimeksi 2016. Pahasti vanhentunut.

Kyllä on helppoa tuo ruoan hankkiminen, kun käy kaupassa silloin, kun tarvii jotakin, eikä joka sentin perässä juokse kaupasta kauppaan, päivittäin.

Kiitos Fc Lahti, kun ette enää tanssi itseään kannattajiksi kutsuvan huligaanijoukon pillin mukaan! Peräänkuulutetaan avointa keskustelua, mutta kukaan FCLK:n edustajista ei ole valmis omalla nimellään tai kuvallaan kommentoimaan asiaa. Siinä menivät viimeisetkin uskottavuuden rippeet. Parempaakin käyttöä on seuran rahoille, kuin maksaa sakkoja "kannattajien" törttöilyistä.

Enpä usko, että vanhukset ja sairaat kaipaavat hoitajamitoituksia – he ja omaiset kaipaavat lisää hoitajia.

Paljonkohan Tampere on saanut Nokia-hallin ja raitiotien rakentamisiin valtion rahaa?