Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Hanskat tiskiin, käyttöhuoneet tulevat?

Huumeiden käytön lisääntyminen johtaa rikoksiin, koska rahaa on saatava jostain lisää nousevia hintoja vastaan. Huumehörhöjä ei töihin oteta. Jos jonkun vuositolkulla rahaa säästämällä ostettu sähköpyörä pöllitään, käyttöhuoneilla siunataan tila nauttia teosta koitunut hyöty savuna ilmaan tai piikillä suoneen.

Saamme käyttöhuoneilla uusia käyttäjiä entistä enemmän, koska yhteiskunnan varoilla tuettu esimerkki jää henkiin kasvattamaan käyttäjien tilastoja ja nostamaan rikollisten maahantuojien varallisuutta veronmaksajien, yhteiskunnan myötämielisyyden ja velvollisuudentunnon myötä.

Kouvolassa lyödään jo nyt lappua luukulle kaikkiin liikuntatiloihin nostamalla hinnat kattoon. Marhaisiko Lahdessakin nuoriso esimerkkien perässä hyväksyttyihin käyttöhuoneisiin vai liikuntatiloihin? Kaljaakaan ei saa kaupasta kuin tiettyinä aikoina, mutta käyttöhuone pitäisi olla 24/7 avoinna?

Kertokaa miksi liki kaikki rivipoliisit, vartijat ja järjestyksenvalvojat on täysin eri mieltä käyttöhuoneista kuin sossut ja muut erityisen hyvin koulutetut? Löytyykö lääke rikollisuuteen, jos laskun maksajana ovat rikosten uhrit jälleen? Ensin koplataan verorahoista, lopuksi joltain palkkarahoista.

Käyttöhuone olisi pätevämpi heti, jos sieltä saisi ilmaiset huumeet, eikä vain tyhjiä ruiskuja. Rikollisuus vähenisi ja huumeisiin voi kuolla. Huumeongelmien konkretisoiminen henkilökohtaisten valintojen myötä lopettaa vastuukysymysten määrittelyn miettimisen. Onhan tupakka-askissakin varoitusmerkinnät ja joka ravintolassa tupakointipaikka.

Yliannostukset maksavat nyt tehohoidossa paljon, mutta tietoinen riski pitää konkretisoida, eikä palkita pelkästään jollain all inclusive -huumehuvipuistolla.

Ongelmia ei ole ratkottu vieläkään tuotannon alkupäästä 60 vuoden aikana. Kannattamattomaksi tekeminen on ainoa tie huumekaupan tuhoamiseksi. Luulisi suomalaisen osaavan kaikkein parhaiten, maksavat jo nyt kaksi sataa ettei naapuri tienaa satasta.