Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Hei Lahti! Villähteellä, Nastolassa ja U-kylässä junapysäkit, palvelut & infra valmiina. Oisko mitään?

Hei Lahti! Villähteellä, Nastolassa ja U-kylässä junapysäkit, palvelut & infra valmiina. Oisko mitään? Julkisen ja yhdysliikenteen unelmapaikat. Ei kun kehittämään ja houkuttelemaan asukkaita!

En ymmärrä, mitä ihmiset keuhkoon 50 pysäköintimaksusta, eihän se ole päivälle kuin noin 1,60, siis todella halpaa keskustaparkkeerausta.

Puhetta ja tyhjää länkytystä kuulee koko ajan ja joka paikassa. Hermot menee. Introvertti

Metkaa? "Perinteisesti kaikesta negatiivisen sävyn löytävä" maakunnan ykkösmedia uutisoi 22.8. Suomen EM-kisamenestystä: "Osan hyvistä tuloksista selittää se, että muualla Euroopassa ei osata sen paremmin". Hyvä te! Nauttikaa menestyksestänne! Hyvä Me!

Lue uutiset tarkemmin: meteli nousi siitä, että pääministeri oli perunut lomansa ja lähti juhlimaan. Vastuutonta!

Ala-arvoista journalismia on mennä spekuloimaan satunnaisten kylänmiesten kanssa taksisurman motiivia, kun luotettaviin lähteisiin perustuvaa kerrottavaa ei ole.

Me mummelit ja papparaiset biletimme nuorena läskittöminä ilman alkoholia ja muita aineita. Terv. papparainen 83 v.

Olen läskinen mummeli, mutta silti ihailen ja kunnioitan nuorta pääministeriämme ja olen hyvin surullinen suomalaisten käytöstavoista ja haukkumismäärästä.

Minkä h...tin vuoksi pitää nää poliisin tutkamittausten tulokset julkistaa. Kyllä riittäis maininta törkeästä ylinop. Täähän on kuin sulka näitten idioottien hattuun.

Kuka pommittaa atomivoimalaa? Selviäisi jos haluttaisiin, ammuksien pyrstöistä, missä ne on valmistettu, pyrstöstä näkyy, onko ne Naton vai Venäjän.

Juhlimisen aiheita kyllä riittää esim. lääkärille pääsyn nopeus, vanhustenhoito, hoitajavaje, valtionvelka jne.

Ihana suomalainen musiikkikomedia -52 "Mitäs me taiteilijat"! Ei mitään nykyrumaa, vaan laulua ja tanssia, can-can-malliin.

Olisko kansalaisaloitteen paikka saada lakisääteinen oikeus henkilökohtaiseen palveluun virallisiin asiointeihin. Mm. Lahden verovirastoon pääsee vain jonottamalla kolmena päivänä viikossa 3:n tunnin aikavälillä.

Kansaneläkkeeni nousi 4 euroa. Taidan ostaa kaksi saunaolutta sen kunniaksi.

Nyt on kyllä mennyt monelta ihmiseltä puurot ja vellit sekaisin. Sanna Marin ei ole kuin kuka tahansa "Maija Meikäläinen", vaan Suomen pääministeri. "Maijat" voivat bailata, ryypätä, tanssia ja jakaa someen, mitä videoita haluaa, mutta ei todellakaan PM. Mitkään selittelyt ei enää auta, vaan PM:n on kannettava vastuunsa, kuten monta kertaa niin ylevästi todetaan.

FC Lahden pelit kiinnostaisivat, jos joukkueessa pelaisi lahtelaisia Reippaan ja Kuusysin kasvattamia nuoria pelaajia! Ihmetyttää FC Lahden pelaajapolitiikka?!

Jätän vaaleissa äänestämättä persuja. Selkeästi olettavat pääministerin käyttävän huumeita.

On se hienoa että posti jaetaan vasta illalla noin kello 17.50. Huh, huh...

Miksi Saimaan kanavasta mietitään maksaa 2 milj. vuodessa – turhasta.

On se hyvä, että on tuotu torille pukeutumishuoneet, niin pääsee yöllä piiloon örveltäjät juomaan. Ja Lanulla on penkki valmiina kadunmiehille, kun väsymys yllättää ja tupakanhimo yllättää. Kyllä siinä ongelmat häviää. Kuka lie keksinyt.

Miksi jonkun pitää Nastolassa leikkiä eläimillä aitaamalla niitä? Vai onko se elinkeino, tuleeko sillä leikkelettä leivänpäälle? Ja saako jostain ostaa lippuja kotieläinpuistoon?

Sähköpulaa ennustetaan talveksi. Jättäkää älypyörätie ja Lanun aukio sulattamatta. Aurat töihin.

Nyt menee jo liiallisuuksiin Tehyn ja Superin lakkohommat, kun kohdistavat ne tehohoitoyksiköihin. Eikö ihmiselämä olekaan hoitajille tärkeä.

Vaikka aiheesta naisten vähäpukeutuneisuutta kritisoidaankin, kannattaa varoa, ettei lipsahda kaunaiselle naisvihan puolelle. Minä en tunne vihaa miehiä kohtaan, vaikka pariin idioottiin olenkin törmännyt elämäni aikana. Osaan oivaltaa, että enemmistö miehistä on ihan ok.

Toden tottako aina pitäisi olla kyse kateudesta? Mitäs, jos yksinkertaisesti ei vain halua, että suomalaiset tunnetaan edelleen noloina kännääjinä. Tähän pääministerin johtamaan suuntaanko Suomea pitäisi viedä?

Mitä miehet edellä, sitä nyt sitten tasa-arvon nimissä naiset perässä, pääministeri hoveineen etunenässä? Ei kiitos!