Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijalta | Olisiko hautausavustus liikaa vaadittu?

Vieläkö joku muistaa 1990-luvun laman ja silloisen hallituksen ja pankkien tekemiset? Itse vielä muistan, kuinka perheeltämme vietiin juuri 20 vuotta maksettu omakotitalo ja oma yrityksemme ja häädön saatuamme jouduimme vuokralle ja sillä tiellä olen yhä.

En saanut enää viisikymppisenä työpaikkaa, vaikka kävin kursseja. Nyt eläkeläisenä ”palkallani” tulen juuri ja juuri toimeen kuukauden kerrallaan.

Miten voivat sen ajan ministerit, he, jotka veivät meiltä asunnon, itse rakennetun, ja toimeentulomme. Samoin kysyisin pankkiherroilta, joilta saimme lainarahaa yrityksemme laajentamiseen, minkä ”rikoksen” teimme, että kohtelumme oli ala-arvoista?

Tiedän, ettemme ole ainoita kärsijöitä. Jälkeenpäin tuli tietoon, että monet yrittäjät olivat päättäneet päivänsä. Häpeästäkö? Kenen tässä on syytä hävetä? Silloisten ministereiden ja rahantyrkyttäjien, joiden verkkoihin takerruimme.

Sanon vielä, että meillä oli hyvät asiakkaat ja kirjanpito kunnossa. Kyllä nyt yritykset saavat tukea jos jonkinlaista ja päättäjät kylvävät rahaa miljardikaupalla ja itse voivat paksusti. Olisiko liikaa vaadittu, että me ”rannalle jääneet” saisimme edes hautausavustuksen, ettei lastemme tarvitse sitä maksaa?

Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.