Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lukijat | Lääkärit ja hoitajat tarvitsevat tukea ja hoivaa jaksaakseen

Kun minulle yhtäkkiä tapahtui jotain odottamatonta ja pelottavaa, tuntuivat ambulanssihoitajan ja sitten Akuutti24:n päivystyksen hoitajien rauhalliset ja ystävälliset kasvot ihmeen turvallisilta kiireisestä ja meluisasta ympäristöstä huolimatta. Tuntui, että olen turvassa ja siirto neurologiselle osastolle vain vahvisti tätä tunnetta.

Voin vain kiitollisuudella ajatella sitä ystävällisyyden ja jatkuvan, osaavan huolenpidon määrää, jonka sain osakseni. Tunsin, että minusta välitettiin ihan oikeasti.

Haluan kiittää kaikkia Akuutin, neurologisen osaston ja silmäklinikan ihania hoitajia, lääkäreitä, keittiöhenkilökuntaa, siivoojia ja kaikkia, jotka mahdollistivat minulle uskomattoman hyvän hoidon.

Samalla toivon koko sydämestäni, että maamme päättäjät ymmärtävät, että myös lääkärit ja varsinkin hoitajat tarvitsevat myös tukea ja hoivaa, että he jaksavat antaa yhtä hyvää hoitoa myös tulevaisuudessa.

Kirjoittaja on lahtelainen.