Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Näppis | Nykyisen taloustilanteen vuoksi tulee kaupungin siirtää turhat ja ylisuuret hankkeet tulevaisuuteen

Nykyisen taloustilanteen vuoksi tulee kaupungin siirtää turhat ja ylisuuret hankkeet tulevaisuuteen. Urheilukeskuksen stadion riittää aivan hyvin myös taantuneelle jalkapallolle.

Olen käynyt perheeni kanssa Euroopan matkoillamme omalla autolla myös Ranskassa, eikä kukaan meistä osaa ranskan kieltä, mutta koskaan ei ole ollut vaikeuksia saada palvelua. Mutta Suomessa, ikävä kyllä, olemme saaneet joskus jopa ala-arvoista kohtelua kaupassa.

Eväät reppuun ja saha olalle ja mettään, ei siinä sen kummempaa varustelua tarvi.

Kiitän Akuutti24 lääkäreitä, hoitajia sekä ensihoitajia 1.8.22 saamastani erinomaisesta hoidosta. Voimia ja jaksamista teille!

Lotilan koulun pihalla musta auto "tankkaa" sähköä lämmitystolpasta joka yö. Veronmaksajat maksaa ajelut!

Suomi on maailman onnellisin maa? Englannin kielessä vaan onnellinen-sanalla on kaksi merkitystä. Toinen on "vähän höppänä." Kumpaa siis tutkimuksessa tarkoitettiin?

Mikä mättää? Ohuita pitkähihaisia naisten puseroita ei löydy koko kaupungista!

Koskas tulee sellainen ministeri hallitukseen, joka vie asioita eteenpäin pieneläkeläisten kohdalla? Puhutaan vaan kersojen hankkimisesta, mutta mitäs vanhuksista.

Viisikosta muun muassa Sannalle, Annikalle, Antille, Liille ja Marialle tulossa lapsilisistä tupla jätti potti. Köyhät kyykkyyn.

Lions-järjestö on poliittisesti sitoutumaton hyväntekeväisyysjärjestö. Miten se Asikkalassa on valjastettu kepun vaaliorganisaatioksi?

Käyttöhuoneita huumehemmoille, paperittomille kaikki palvelut, jo on aikoihin eletty, ei siitä huumeiden käyttäjien rikokset vähene, kohta varmaan vaimon hakkaajille tulossa omat tilat!

Hurraa! Kansaneläke nousi. Minunkin pieneläkeläisen peräti 5 euroa/kk.

Kärkölän kunnassa ei kuunnella vanhoja kärköläläisiä, mutta uudisasukkaita kuunnellaan!

Onks joku valittanut katuvaloista Kärkölän kunnassa? Nythän palaa jossakin valo. Ihmeiden aika ei ole ohi.

Meijeri- ja lihateollisuus niin pyhä lehmä(kö), ettei(kö) Etlari yhtään voi tarkastella eläimen kohtelua tehotuotannossa eläimen näkökulmasta.

Metsät täynnä marjoja. Ei näy muita poimijoita. Tuhansia tonneja mustikkaa mätänee Suomen metsiin. Eikö ketään päättäjistä kiinnosta järjestää halukkaille kuljetuksia laajoihin metsiimme.

Te jotka sanotte, että opettajilla on helppo työpaikka, kannattaa mennä leikkimään opettajaa tai vaan luokkaan tarkkailijaksi, ja onhan niitä valvontakameroita. Sivusta seuranneena äidin kullanmurut, yksikin voi pilata koko koulupäivän, ja vanhemmat ei tätä usko. Kotikurin ja yleinen hyvän käytöksen puute kuuluu luokassa. Meitä oli n. 40 luokassa ja aivan erilaista, eli oi niitä hyviä aikoja. Aloitetaan kotikurista, ehkä se siitä. T. Ei elopeltoa

Toomas Ilves saanut oppinsa lännestä. Me opittu Siperian koulussa talvilukukausi ja vielä jatkokurssit.