Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Puuttuu käsipareja, hyvin vähättelevä ja loukkaava sanonta joistakin aloista

Tekeviä käsiä liian vähän, puuttuu käsipareja, hyvin vähättelevä ja loukkaava sanonta joistakin aloista. Kuin aivoja ei tarvitsisi ollenkaan. Päinvastoin esim. hoito-alalla muisti, tarkkuus, vuorovaikutustaito, oivalluskyky on jatkuvasti käytössä.

Jotkut pitävät parveketta varastona. Tavarat näkyvät naapuriin ja lisäävät palokuormaa. Pitäkää parvekkeet siistinä. Tavarat kuuluvat häkkikomeroon tai kaatopaikalle.

Taloyhtiöt yms. kiinteistöt, tarkistakaa velvollisuutenne katualueen puhtaanapidossa. Puista pudonneiden lehtien poisto kuuluu kiinteistöille.

Koska kaukolämpöä käyttävät saavat ohjeita sähkön säästämiseksi?

Hyvä, Timo Heinonen! Mielipide kirjoituksesi osui naulan kantaan! Vielä kaksoiskansalaisuus pois venäläisiltä, valitkoon ovatko suomalaisia vai eivät!

Kiva, kun pääsee harjoittelemaan ranskankieltä Vääksyn Ranskalaiseen Kyläkauppaan!

Ilmeisesti vain ensi kevään eduskuntavaalituloksella voidaan lopettaa Suomi- ja itäratahankkeet.

Lahden kansanedustajat voisivat vaikuttaa turhiin itärata- ja Tampereen ratahankkeisiin, mutta "eihän se korppi korpinsilmää noki".

Opettajat, lopettakaa valitus. Muillakin työ on raskasta, joudutaan mukautumaan muutoksiin, org.uudistuksiin, epävarmuuteen. Teillä on turvatut työsuhteet, hyvä palkka, pitkät lomat. Nyt vaaditaan resilienssiä kaikilta, myös opettajilta.

Onko Hoikkala koskaan kirjoittanut positiivista juttua Pelicansista? Tosi reilua mollata ennen kauden alkua joukkueemme.

Kela-korvauksistako rahaa turhiin ratahankkeisiin?

Älkää ottako koiraa, jos ei ole aikomustakaan kouluttaa sitä! Mitta täysi yksin jätetyn koiran ulvontaan ja haukkumiseen!

Nyt jos koskaan yllättää lehdessä uutisointi. Mm. koeajalla olevan kesäapulaisen työsuhde ei jatkunut huonon asiakaspalvelun johdosta, jonka työnantaja totesi jo koeajalla. Näinhän se on mennyt jo kautta aikojen, turhaa leimausta. Mutta että eläkeläinen ei voi saada opintotukia ns. julkkiseläkeläisen innoittamana. Ei kun koulunpenkkejä täyttämään ja itseämme etsimään!

Toomas Ilves on 99 % aivan oikeassa, kun hän syyttää meitä venäläisten nuolemisesta. Varsinkin Tarja Halonen oli aiheen mestari ja tämän Ilves on tuonut esille. Viro kielsi Venäjän viisumit heti, mutta me vain "mietitään" edelleen. Suomen maine saa taas ison kolhun. Taidat itse olla näitä Putinin kavereita! Slava Ukraini ja hyvä Viro!

Kannattaako juoda kahvia hermoston virittämiseen? Ei rakenneta eikä rakennuta yhdessä.

Radion aamuhartaudet 50-vuoden kokemuksella on jääneet mieleen. Ainoa, joka on resonoinut on ehdottomasti Kai Sadinmaa. Muut ovat tulleet toiset korvasta sisään ja saman tien toisesta ulos.

Launeen marketin pihasta varastetaan pyöriä jatkuvasti, paksummat lukot rälläköidään auki keskellä päivää. Vartijat eivät ehdi ajoissa. Miten saada loppu?

Kiitos, Etlari, kuvista Kurkistus kuva-arkistoon. Aivan ihanaa katsella ja muistella, toteaa paljasjalkainen ja jo 83 v. Lahen asukas.

Minäkin käyn lataamassa 100 000 e Teslaa ystäväni luona, kun oma pussi ei kestä.

Lämpimät kiitokset Vääksyn Tokmannin myyjälle, joka muista tehtävistään lähti näyttämään liikkeen toiseen päähän, missä on puulusikat! Huippu-yst. asiakaspalvelua häneltä!