Näppis | Kuka valvoo, kun henkilö lähtee huumeiden käyttöhuoneesta ulos?

Kuka valvoo, kun henkilö lähtee huumeiden käyttöhuoneesta ulos? Ajaako autolla, tappeleeko tms? Oisko parasta nollatoleranssi?

Haluan tarkentaa eri osapuolten sähkötarinaa. Ilmaisia sähköautojen latauspaikkoja on ainoastaan yhdessä liikkeessä, ja on huomattava, että ladattavan sähkön määrä yhden kauppareissun aikana on pieni, sama kuin pari litraa bensaa. Yleisesti sähkön säästämisestä, sähköauto on kulutukseltaan paljon parempi kuin polttikset, joten yhteiskunta todellisuudessa hyötyy, mitä enemmän sähköautoja on. Eli turha kateus pois.

Työterveyden resurssit voitaisiin saada helpottamaan julkisen terveydenhuollon henkilöstöpulaa siten, että se yhdistettäisiin julkiseen puoleen, mutta työterveyspotilaille varattaisiin "ohituskaista". Näin saataisiin koko henkilöstöpotentiaali käyttöön!

Jäykkyys on kyllä kaukana ranskalaisen kyläkaupan palvelusta, vaikka nuoret eivät puhukaan suomea. Tsemppiä nuorille ja tädit pysyköön kodeissaan ilmaa pilaamasta.

Kaupoissa suurimmat hyllystöt ovat kotieläin- ja virvoitus- sekä olut osastot! Kannattavimpia osastoja! Meidänkään katti ei syö muuta kuin Chilen rannikolla kasvatettua Norjan lohta! Paimelan lahden särjet eivät meinaa kelvata!

Minä en hyväksy, että kauppias mainostaa sellaisia tuotteita, joita en osta! Mainoksen kulut siirtyy tietysti hintoihin. En hyväksy, että joudun osaltani kustantamaan toisten alennettuja tuotteita.

Ranskalaista kyläkauppaa pitää markkinoinnin ammattilainen. Aika ajoin hän valjastaa ilmaiskanavat käyttöönsä. Olette varmaan huomanneet.

Huumeiden käyttötilakokeilu ei ole ilmainen, mitähän on hinnaksi laskettu. Laittakaa tällä rahalla erilaisia harrastuspaikkoja alle 18-vuotiaille, ettei heistä tule huumeidenkäyttäjiä.

Perustuikohan ne entisajan NL/Venäjän hyvät suhteet kahteen sanaan: da, da?!

Nyt tuli vuodepotilaan mitta täyteen! Soitapa mihin Lahden terveydenhuoltopuh. ohjataan 3 kielellä soittamaan muuhun nroon ja sama ralli alusta. Koronaohjeita tuutin täydeltä. Muitakin asioita on! Mikä nro vastaisi kiireell.apua kysyttäessä? Kertooko aluevaltuusto?

Tietysti Venäjän kansa myös vastuussa nykytilanteesta! Ovat äänestämällä valtuuttaneet johtajansa toimimaan ja kyllähän näyttää toimivan!

Lähden heti marja- tai rankametsään, jos järjestetään kyyti, ruokailut, sos. tilat, vakuutukset ja välineet. Olishan se vaihtelua. Omin päin ei onnistu.

Kuka järjestää mustikanpoimintamatkoja työttömille? En ole nähnyt. Hankala itse ja yksin lähteä, kun ei ole autoa ja selkä sekä jalat kehnot. Hyvä idea.

Opettajat, jos uuvutte ni tulkaa huoltomieheksi, yöllä lähdet lunta ajamaan, sitten joku herättää seuraavana yönä, kun avaimet hukassa. Nukut tunnin ja lähdet lumitöihin. Teillä vielä helppo.

Onko Möysän betonivallit ja Ahtialantien muutokset esimerkkinä Lahden vihreästä ympäristökaupungista?! Aivan kammottavan näköistä.

Te, jotka (huvi)ajatte ääniviritetyillä autoillanne tai mopoillanne ym., onko teillä heikko itsetunto? Eikö kukaan, kukaan huomaa olemassaoloanne ilman tätä metelöintiänne? Sama koskee musiikkijumputusta autoissanne.

Metsämaalla ei ole kauppakeskusta. Miksei ole rakennettu uutta tilalle?

Heippa, Mikko! Minulla on ollut 30 vuotta muutamia tatuointeja, jotka ovat pysyneet ihollani sekä kauniina että oireettomina. Mistä revit tietojasi? Taidat olla niitä mielensäpahoitajia, joita tämä maa on pullollaan. Elä omaa elämääsi ja nauti omasta tatuoimattomasta ihostasi ja anna kaikkien kukkien kukkia.

Hyvä säästövinkki kaupassa kävijöille. Kaksi kertaa viikossa kun käy ostoksilla ja ostaa sitä mitä tarvii eikä joka päivä juokse senttien perässä kaupasta kauppaan, ei tule ylimääräistä ostettua, että näin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut