Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Miten voidaan iloita ja kahmia voittoja

Miten voidaan iloita ja kahmia voittoja. Toiset joutuu maksamaan korkeita hintoja, joiden selitetään sodasta johtuvan. Että näin!

Mene kaikin mokomin naimisiin. Jos saat hyvän vaimon, tulet onnelliseksi. Jos saat huonon vaimon, sinusta tulee filosofi. Eikä se ole hullumpaa sekään.

Kävin minäkin katsomassa Nummisuutarit ja mitään raiskauskohtausta en itse kyllä nähnyt, ainoastaan hilpeän pöytäpainin! Kiitos mahtavasta esityksestä!

Se Agit Prop -henki näkyy vahvasti muussakin kuin Radio Suomen ohjelmapolitiikassa.

Onko tosiaan niin, että osa skuutinvuokraajista on älyllisesti heikkolahjaisia? Koska ei mene perille, ettei laitetta jätetä keskelle tietä!

Koska naisetkin kulkevat kaupungilla melkein alasti, olisi tasapuolista, että miehet voisivat helteillä käyttää pelkkiä kalukukkaroita. Pahasti tuijottaville annettaisiin syyte seksuaalisesta häirinnästä.

Suomen huumausainelait saatava samalle tasolle kun Singaporessa! Hyysäminen lopetettava!

Torstain näppiksen paras ehdotus: Jälkiviisaiden lehti. Kannatan ehdottomasti, hi, hi.

Nesteen kaikkien aikojen huipputulos viittaa siihen, että pumppuhinnoissa on runsaasti ilmaa! Tuotto menee osinkoina valtion pussiin!

Nimi voisi olla myös ESS-tuotanto- ja saaliseläinlehti. Paljon kuvia ja runsaasti "mainos"tilaa on annettu varsinkin hevosurheilulle, unohtamatta tehomaataloutta ja metsästystä aina Lapin linnustusretkistä ja Afrikan suurpetometsästysmatkoista koirien metsästystestaamiseen. Näkökulma ollut yrittäjän tai saalistajan.

Kun "kyynärpäiden" avulla, vallan huipulle noussut poliitikko, sitten "oikaisee ittensä, siis kuolee, niin hautajaisissa on paljon saatto-väkeä, mutta kukaan ei sure.

Ruokalähettien autoilu muuttuu aina vaan röyhkeämmäksi. Useampikin nastarenkailla ajelee pitkin kävelyalueita puhumattakaan pysäköinnistä. Mikä oikeus näillä on olla välittämättä mistään laeista.

Onko Lahti ja Lahti Energia nyt tyytyväinen, kun Oomi kallein ja eniten valituksia yhtiöstä? Paljonko vähemmän Lahdelle verotuloja ja osinkoja, kun kaikessa hiljaisuudessa sähkönmyynti annettiin Oomille?

Hykykin palkkaa hoiva-avustajia, joilla ei niitä lääkelupia. Monesti enemmän haittaa kuin hyötyä. Kotihoito hyvä esimerkki. Harvoin kotihoidon asiakkaan hoitokäyntiin ei kuulu lääkitystä, jossain muodossa. Filippiiniläisetkin ovat vain hoitajien mukana, tietty sekin on pieni apu, mutta paripaikkoja ei montaa ole. Tyhmyyttä ja rahan haaskausta Hykyltä. Lähihoitajien koulutus ja lääkeluvat pitää olla, lisäystä molempiin. T. Veronmaksaja.

Aamukahvi ja North State. Asutko omassa asunnossa, niin älä myy asuntoasi, ellet halua huomata myyntihinnan alennusta (muutenkin halpa kaksio, vuodelta 1974, hinta putosi 10 000 e) ja jos olet vuokralainen, vuokranantajan ei tule hyväksyä tätä arvonalennusta asunnosta, maksattamatta sitä tällä tupakoitsijalla. T. Asiaa tupakasta tämäkin