Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Miksi Skinnaria ja Harakkaa ei kiinnosta selvittää keskiradan antamia mahdollisuuksia?

Miksi Skinnaria ja Harakkaa ei kiinnosta selvittää keskiradan antamia mahdollisuuksia. Vuosaari Kerava Lahti Heinola Hartola Vaajakoski Äänekoski Viitasaari Haapajärvi as. Matkalla rata pohjineen on olemassa, paitsi Heinola Vaajakoski. Tämä on itärataan parempi ja halvempi investointi.

No niin sitä pitää. Minä voin polttaa parvekkeella, kun minulla on oikeus. Saan vaikka haista p-kalle sillä minulla on oikeus. Muista ihmisistä välittäminen. Mitä se sellainen on?

Kauppiaat nettoavat huomattavan paljon korottamalla vanhojen varastojen hintoja. Monien tuotteiden kohdalla ei edes ole tapahtunut kustannusten nousua vielä. Paljon on myös vanhaa varastoa, mutta nyt jo uusi ennakoitu hinta.

Jättipalsami kukkii taas komeasti Jalkarannassa! Leviää sadevesiviemärin mukana Vesijärveen. Lähden kyllä talkoisiin jos joku järjestää? Yhdelle ihmiselle liian iso urakka!

Viljelijöitä hyysätään liikaa niillä hienot menopelit ja omaisuutta, vaikka muille jakaa, kuhan valitetaan. Myykää, jos ei kannata. Kaikkien yritysten pitäisi saada tukea.

Samaa mieltä, Lahti voisi hyvin laittaa lupiinien kitkennän muiden p-paikkojen jatkoksi. Minä kieltäydyin, koska rahaa on yllin kyllin muun omaisuuden ohella ja matkustelu paljon hauskempaa.

Onkohan joku nähnyt unta, miksi ajauduimme viime sotiimme.

Olisi aika vaihtaa Lahden pysäkkien nimet ajantasalle. Mikä ihmeen Reuna? Entä Launeen koulu? Se on purettu ja uusi on Lähteen koulu ja monitoimitalo. Kuskitkaan ei tiedä uusia nimiä.

Ruotsissa turve luokitellaan uusiutuvaksi energiaksi eli hitaasti uusiutuvaksi biomassaksi. Suomi luokitteli toisin joulukuussa 2000 ympäristöministerin ja muiden silloisten eturivin vihreiden toimesta. Tehtyjä virheitä pitää voida korjata, myös tässä maailmantilanteessa. Oman kansan edun on oltava etusijalla: ruokaa ja lämpöä tarvitaan aina.

Pitäkää huolta kavereistanne! Pahalta näyttää yksinäisen keski-ikäisen miehen muista poikkeava oireilu kerrostalossa. Auttaa häntä ei voi, koska hän ei ymmärrä palautetta ja kuuntelee ehkä vain ystäviänsä.

Tehdään porukalla vaatimus Ylelle, et jos poliitikoilla kilpalaulantaa, katkaistaan ääni tai mieluummin koko ohjelma. Käyttäytyvät kuin uhmaikäiset. Käytöskoulussa ovat jääneet luokalle.

Kyllä suututtaa vain itseänsä ajattelevat parkkipaikkojen pysäköijät! Heille vain itsellä väliä. Hyvä, jos muut mahtuvat edes autoihinsa sisään.

Jos ei mahdu autoonsa, jos pysäköi keskelle ruutua, kannattaa laihduttaa.

Isopalkkaisten on helppo huudella, että Venäjän toimien takia rajusti nousevat hinnat pitää vaan maksaa. Niittenkin joille nykyisetkin hinnat ovat jo liikaa... Median avullahan tätä hintojen nousua käyttää moni taho hyväkseen. Pitää maksaa vaikka nykytasokin on monelle liikaa.

Pakotteet eivät haittaa Venäjää. mutta haittaavat erittäin paljon Suomessa ja Euroopassa. Vielä raja auki venäläisille. Hienoja pakotteita.

Itseään voi yrittää huijata, mutta muita ei voi.

Kysyn Lahden kaupungin johdolta, että voisitteko selkein sanoin kertoa meille tyhminä pidetyille veronmaksajille syyt ja tarpeet joiden perusteella Lahti Eventsiä ja KymiRingiä rahoitetaan meidän rahalla. Ellette pysty kertomaan, erotkaa.

Kysymys kaupungille: koska saadaan Malskin kävelykadulle sieltä vielä puuttuvat kaistaviivat, nopeusrajoitukset, suojatiemerkinnät ja pysäköintiruutumaalaukset?

Viro lopettaa venäjänkielen opetuksen, millon Suomi pakkoruotsin? Vallottajien ja alistajien kieliä molemmat

Tarvitaanko kahta stadionia, kun nykyinenkin urheilukeskuksen stadion on enimmäkseen hiljainen ja jopa portit kiinni. Lisäksi putoamiskurjimuksessa kamppailevalle joukkueelle tuskin on perusteltua rakentaa miljoonia maksavaa uutta kenttää ja katsomoa. Nykyiset fasiliteetit riittää aivan hyvin.

Miksi hyökkäät introvertin kimppuun? Tervantuoksuiset löylyt yömyöhään, huurteisten välissä pulahdukset suurimman järvemme syövereihin, vain omat ajatukseni seuranani. Nyt menneisyyttä, mutta parhaimpia muistojani.

Ministeri Kurvinen se meni oikein televisiossa antamaan luvan hintojen nostoon ainakin 20 prosentilla.

Lahden kaupungin kirjaston henkilökunta: loihditte asiakkaille vaikka kuun taivaalta! Olette ilmiömäisiä tiedonhaun ammattilaisia! Kiitos ammattitaitoisesta palvelusta!

Voiko olla totta, että Kymi-Ringin velkaantuessa Lahti Eventsille, kaupunkimme johto ei ollut kiinnostunut Kymi-Ringin muusta suuresta velkaantumisesta? Uskomattoman pahoja laiminlyöntejä.

"Vaatimattomuus ei kaunista ketään." Näin lausui aikoinaan saksan kielikurssin saksalainen opettajani. Terve itsetunto ei pahenna ketään, suomalaiset. ReissuNainen

Kilpakävely on luonnon laji: ihminen joko kävelee tai juoksee! T. Funtsaaja