Näppis | Ei tee mieli suojautua hyttysiltä tuulipukuun eikä muuhunkaan pitkähihaiseen ja -lahkeiseen

Ei tee mieli suojautua hyttysiltä tuulipukuun eikä muuhunkaan pitkähihaiseen ja -lahkeiseen vaatteeseen, kun lämmintä on yli 20 astetta. Mieluummin käyttää karkotetta.

Kirjoittakaa Lahden rakennuslupaohjeista. Ketä kiinnostaa Helsingin, Tampereen ja Turun ohjeet.

Kokoomuksen uusi talousguru Sanni Grahn-Laasonen kyseenalaistaa Suomen pankin pääjohtajan talouspoliittisen linjan. Huh huh sentään. Noh, vaalit lähestyvät!

Pojat rakastakaa ihanasti daameja elämässänne. Pride.

Mikä muoti nykyään on, että miehillä (ja naisillakin) on tv:n asiaohjelmissakin hattu päässä? Usein se on karmea lippahatun räyhäke tai isolierinen reuhake.

Näin länsi auttaa itänaapuria omavaraisuuteen myymällä tuotantolaitoksia sille, itänaapurin tavoite sekin.

Työterveyshuolto oli alunperin työperäisten sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Siinä pitäisi pysyä!

Demareiden ja kokoomuksen suhmurointi lautakuntapaikoissa ym. vie viimeisetkin äänestyshalut.

Tekonurmi on erittäin epäterveellistä ihmisille, pohjavesille ja koko luonnolle.

Vuosikymmeniä on tultu toimeen paperisilla henkilöllisyystodistuksilla. Nyt kun valtio muutenkin velkaantuu, pitää alkaa kehittämään digitaalista henkilöllisyystodistusta sekä sukupuolineutraalia tunnusta, maksaa paljon, paljonkohan on tarkka summa. Eikö uudistusta voisi lykätä kunnes paremmat ajat koittavat.

Mun pitää varmaa vaihtaa auto, kun veli osti uuden veneen ja vaihto autoa, ja se kehuu niillä, mut mulla ei oo rahaa. Nou hätä. Ostetaan velaksi.

Vihdoinkin uutislehti juhannuksen jälkeen! Diginä oli pyhinä jotain juttuja, uusia tai vanhoja. Uutisia varten olen tilaaja eikä kiinnosta montaa sivua lukea lukupaketteja.

Lukekaa Raamatusta lääke ilmaston muutokseen 2 Aikakirja 7: 13–14. Älkääkä vouhottako. Suomessa on tehty monta väärää päätöstä vastoin Jumalan sanaa ja käskyjä. Emmekä selviä rangaistuksetta.

Lahden Talot voisi öisin panna tuuletuksen päälle 3–6 välillä, että ei kuolla kuumaan, talo jäähtyisi.

Lahden Vesijärvi kuntoon heti. Mitä vitkuttelua!

Maksan mieluummin kaupan kassan palkan kuin työttömyyskorvauksen, joten en käytä itsepalvelukassaa.

Jos Lahden Talot omistaa Sibeliustalon viereisen opiskelijatalon ja kaupungissa on pula hotellista, niin miksi Lahti ei möisi oppilastaloa hotelliksi? Tulisi varmasti hyvä tili. Jos lähes miljoona on pitänyt kirjata tappiota ostosta.

No nyt Väylävirasto ja VR voivat ottaa rauhallisesti lähes puoli vuotta ja sitten taas ripeä "rynnistys" ja uusi kaaos asiakkaiden karkottamiseksi!

Kokoomus sai Hykylle "omansa", tj:n puoluekanta ei muutu. Yksityistäminen jatkuu, vanhukset unohdettu. Kotihoito pikahoitoa (monelle) säilytystä, karmeaa. Jalmari myydään, entä keskussairaala. Mikä on ihmisen arvo, elämänsä loppuvaiheessa. Nolla. T. Myös vanha

Nato ja USA taistelee Venäjää vastaan viimeiseen seen ukrainalaiseen mieheen saakka.

Katselin maanantai-iltana Keijutiellä, kun reippaat pojat laittoivat skuutit sievästi tien reunaan parkkiin, niin eikös siihen pölähtänyt pyörällä hame hulmuten mummo joka hyppäsi pyörältä alas ja kävi potkimassa joka ikisen skuutin nurin ja lähti kylmän viileästi jatkamaan matkaa, ja taas menee syyt väärään osoitteeseen. Sanoo Ruka

Juhannuksena Imatralla, Jyväskylän Jämsän välillä sekä Tampereen Toijalan välillä junat myöhästyivät 14 tuntia ratatöiden vuoksi. Puhutaan kaaoksesta! Tiedottaminenkaan ei toiminut. Sivistysmaissa liikenneministeri olisi jo tiedottanut ottavansa täyden vastuun ja jättänyt eronpyyntönsä.

Ylessä on jo jonkin aikaa ollut jotain mätää. Ohjelmista tiedottaminen on sekaisin. Mm. maanantaina vielä juuri ennen ohjelman alkua klo 16 ilmoitettiin, että nyt alkaa Pikku Kakkonen. Sitten alkoikin odotettu NHL-loppuottelu. Vakava ohje: lopettakaa kuuluttajien vakanssit ja käyttäkää säästyneet varat ohjelmiston suunnitteluun ja täsmälliseen tiedottamiseen.

Tänään Hollolankadulla Lahden huimin skuuttiajelu tähän mennessä. Nainen ja ohjaustangon korkuinen lapsi edessä. Kummallakaan ei kypärää. Lapsi piti kiinni pystyputkesta.

Ihan hyvä kuittaus oli muuten Imatran ajojen valtaisa mainoskampanja paikallisessa Uudessa Lahdessa. Kymiringin mokat on siellä huomioitu. Lisäksi Fazer-päätös aiheuttaa kiukkua.

Käytetyt tekstiilivaatteet pannaan energiajätteeseen, kunnes tarkempi lajittelu puolen vuoden päästä alkaa. Sen sijaan pohdittavaa riittää, kun energiajäte lakkautetaan. Mihin kaikki muu pikku ja vähän isompi sälä, joka ei ole pakkausmuovia? Ilman hyvää ohjetta sekajätemäärä kasvaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut