Näppis | Miten ihmeessä julkinen liikenne ei nykypäivänä kulje juhannuksena?

Miten ihmeessä julkinen liikenne ei nykypäivänä kulje juhannuksena? Bussit lopettavat ajon jo klo 13. Miten ihmiset pääsevät liikkumaan? Ei kaikilla ole omaa autoa.

Poistakaa ne piipunhatut, niin ilmanlaatu paranee välittömästi. Hattu vain, jos tulipesiä ei käytetä!

Eivätkö Lahdessa demarit ja kokoomus halunneet pienentää lautakuntapaikkoja, ja nyt hallituspaikkoja halutaan lisätä, jotta oma palli varmasti säilyy. Ja tasa-arvolain vastaiset kokoonpanot eivät olleet työtapaturma, vaan tietoinen valinta.

Todennäköisesti suurin osa alkuperäisistä ja uusista lahtelaisista on valmis puoltamaan Aleksin näyttävän sillan pikaista rakentamista. Tämä ei mihinkään johtava vatvominen se vasta pahinta on!

Jukka Airo: Mikä pakkomielle sinulla on haukkua Kisiksen tekonurmea, jos Reipas pystyy pelaamaan siellä, vai ovatko Veikkausliiga-pelaajien jalat niin erilaiset, etteivät ne kestä pelaamista siellä?

Häirintäkulttuuri politiikassa on likaista. Suojellaan kaikkia, ettei käy kuten kokoomusnuorissa. Kunnollisten ei tarvitse muuttaa käyttäytymistään.

Ethän Rami itse kirjoittanut Italian superbonuksista? Tiedot näyttävät olevan peräisin hevosmiesten tietotoimistosta.

Olisi enemmän hyötyä ihmisille, jos kurtturuusujen ja lupiinien sijaan hävitettäisiin pujot.

Kyllä se lama taas tulee, kun kaikki uutiskanavat, lehdet mukaan lukien, kurkku suorana huutavat.

Eduskunnassa on salakuvattu. Hirveää, mutta toisaalta siellä on vaatimus esiintyä arvokkaasti pukeutuneena. Esimerkiksi Koraanissa on vaatimus naisten pukeutua siten, jotta heidät tunnettaisiin siveiksi, eikä heitä häirittäisi.

Lahden rakennuslupakäsittely on kuin suoraan Venäjältä. Venyy, vanuu, kysytään yhtä, pyydetään toista. Valmista, ei. Aina jotain keksii, kun tarkkaan tutkii ja miettii.

Miksei luonnonkukkien anneta kukoistaa ihmisten ilona, vaan ne niitetään tai kerätään maljakkoon lakastumaan? Lupiineja, luonnonkukkien syrjäyttäjiä, toki pitäisikin hävittää ennen kuin niiden siemenet kypsyvät. Mustikan- ja puolukanvarvut kuuluvat metsään marjoja tuottamaan eivätkä somisteiksi.

Linjauudistus, ei suoraa linjaa matkakeskuksesta Hollolaan ja keskussairaalaan vuorot puolittuvat.

Suloisia oravia talviruokitaan, jotta ne kykenevät saamaan noin 60 poikasta elinaikanaan. Kesäisin ne herkuttelevat linnunmunilla ja linnunpoikasilla.

Hyttysenpistoilta voi suojautua vaatetuksella, esimerkiksi tuulipuvulla. Myrkyt ja karkotteet ovat epäekologisia: hyttyset ovat muun muassa pikkulintujen ravintoa.

Mikä on niin järkyttävää, että "kaikki" järkyttyy?

Vinkki hyvinvointiyhtymän uudesta johtajasta päättäjille: katsokaapa nyt tällä kertaa hyvin tarkkaan hakijan motivaatiota, mihin onkaan juuri nyt yhtä aikaa hakemassa? Mr. Google osaa kertoa.

On ilo silmille, kun näkee miehen jonka parta on ajettu ja hiukset leikattu. Hirveitä turjakkeita nykyisin katukuvassa.

Nopeasti rakennettava miljoonastadion, niin rupeaa kulkemaan, ja koutsille lisää liksaa.

FC Lahti esittänyt surkeita otteita Veikkausliigassa, mutta eiköhän jo nyt olisi aika tehdä muutoksia!

Hallituksen pitäisi laittaa sikamaisesti kohoavat hinnat kuriin määräaikaisella hintakatolla, muuten ollaan syksyllä pahassa jamassa!

Seppo Koskinen 21.6., hyvä kirjoitus vappusatasesta.

Suomen pitäisi ottaa paljon velkaa, sanoi aikoinaan vihervasemmistolainen ministeri, koska sitä ei tarvitse maksaa takaisin! Valtion korkomenot kasvaa julmasti tulevina vuosina ministerille tiedoksi!

Olipa kummallinen otsikko Etlarin pääkirjoituksessa. Kuka lienee moisen kirjoittanut, kannattaisi miettiä, mitä ihmettä pressan määräaikaisen viran jälkeen nuori vähän yli 30-vuotias nainen tekisi. No ei kai muuta kuin aloittelisi kirjailijan uraa. Marin haluaa tehdä elämässään muutakin, niin oletan, onneksi. Haavistokin takuulla miettii, kaksi kertaa rannalle jääneenä, lähteekö enää. Tuskin, niin toivon ainakin. Haavisto on viisas mies. T. Mummo.

Jokin on mennyt täysin metsään, kun Hollolakin pääsi Lahden vuosia kärsineeseen ongelmaan, hoitojonoihin. Kunta hoiti ennen, tilanne oli suorastaan upea. Hoitoa sai silloin kun sitä tarvitsi. Hyvinvointiyhtymän keskitetty toiminta on mennyt täysin metsään. Pomot hoitaa hommia ties missä, muun muassa työnjakoa ei ole enää lähellä, missä tehdään työtkin. Asioista pihalla olevia pomoja vaan lisää, toiminta sakkaa. T. Seniori.

Nyt alkaa joka nainen muistella vuosien takaa olevia silmän iskuja. Ei enää uskalla ovea edes avata, sekin on jo häirintää.

Kerro, mistä kiitit persujen toiminnasta aluevaltuustossa. Minä en unohda Ronkaisen äänestystä kokoomuksen rinnalla muun muassa Harjusta. Yksityistäminen on niin kivaa, hoidoista viis, kunhan verorahat siirtyy paratiiseihin. Minulle persut ja kokoomus ovat yksi ja sama puolue. Me pienituloiset olemme vain haitta, varsinkin vanhat ja sairaat. Odotan vastausta. T. Köyhä.

Miksi ihmeessä kaikki kirjailijat kirjoittava murhista ja rikoksista ja kaikista kauheuksista? Eikö tässä maailmassa ole ihan tarpeeksi jännitystä ja rikoksia ilman, että enää tarvitsee kirjoja kirjoitella niistä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut