Näppis | Katukuva nykyään sekava ja vaikeakulkuinen, kun erilaisia rakkineita lojuu siellä täällä

Katukuva nykyään sekava ja vaikeakulkuinen, kun erilaisia rakkineita lojuu siellä täällä.

Koskahan saadaan Sykkeen käytävillä sähköpotkulaudoilla hurjastelevat kuriin. Jää mummot ja papat alle. Miten muuten kyseinen laite eroaa polkupyörästä? Silläkään ei ajella sisätiloissa.

Miksi Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä jakaa rahaa poliittisille järjestöille? Niillä rahoilla olisi pitänyt palkata hoitajia, mutta vastikkeeton rahan jakaminen on kivaa.

Vaikea aika kynnyksellä. Ehkä silloin Sanan kuuleminen ja lukeminen kelpaa. Toivottavasti.

Suurin osa lahtelaisista ja lisäksi Lahes yöpyvistä kannattaa Aleksin ylikulkusiltaa. Virkeä ja uudistuva keskusta on vetovoimatekijä. Kauniit jouluvalomme mahtuvat edelleen Aleksille. Tunnelin rakentaminen ei ole vain rahakysymys. Et taida tietää, kuinka paljon tekniikkaa kadun alla on, aika haastavaa on sinne tunnelia lisätä. Terveisin keskustalahtelainen

Minä en ainakaan vastusta Seurahuoneen siltaa, vaikka syntyperäinen lahtelainen olenkin. Tulisi kerrankin jotain tyylikästä katukuvaan, ja hotelliasiakkaidenkin mukavuus lisääntyisi.

Minäkin olen syntynyt Lahdessa, mutta kannatan Aleksin ylikulkusiltaa ja tiedän monia sitä kannattavia. Kas kun se tunneli ei ole Hämeenmaasta kiinni, vaan niistä putkistoista, joita kadun alla kulkee.

Kaikki järkyttyy.

Olipa upea kirkkokonsertti Lammin kirkossa. Caya-kuoro esitti mahtavan ja taitoa vaativan ohjelman. Kiitos!

"Meistä Lahdessa syntyneistä suurin osa vastustaa Aleksin yli suunniteltua siltaa." Missäs tuollainen kysely on tehty? En minä ainakaan kuulu vastustajiin.

Viekas veto Helsingin Sanomilta kokoomusta vastaan. Rydmanin epäselvien naisjuttujen esille tuominen merkitsee puolueen kannatuksen laskua. Se oli varmaan HS:n mielestä liian korkealla. Ja nyt muukin media vatkaa asiaa vaaleihin saakka ja kokoomus kärsii.

Koululaisten osaamistasoa nostettava! Vaaditaan. Kyllä. Luku-, lasku- ja kirjoitustaitoa. Mutta toivottavasti ei kohtuuttomasti, mitä nuoret jo nyt valittavat. Ettei jouduttaisi Japanin, Kiinan ja Korean tielle itsemurhaluvuissa, kun nuoret eivät kestäneet kohtuuttomia odotuksia ja vaatimuksia.

Malva on upea!

Kaupunki tuhlaa rahat turhiin, kalliisiin ympyröihin, töyssyihin ja korkeisiin reunakiviin ja antaa samalla asfaltin hajota kaikilla kaduilla.

Ruoriniemen rantaraitin nurmikko on tarkoituksella jätetty leikkaamatta nyt jo toisena kesänä. Yhtäkään hanhea ei ole onnistuneen karkotuksen vuoksi näkynyt, niin sen voisi kyllä jälleen leikata kauniiksi. Näky ei nyt silmiä todellakaan hivele.

Erikoista, että kun joku nimettömästi syyttää jotakin poliitikkoa, media tuomitsee saman tien, vaikka asiaa ei ole vielä edes tutkittu. Poliittinen ajojahti tuottaa tulosta, vaikka epäilty (...) todettaisiinkin syyttömäksi. Oikeusvaltioko? Ei.

Jetit hyppii Veskulla veneiden ja isojen laivojen peräaalloissa. Eikö näille lapsukaisille voi tehdä mitään? Ja aina täyttä hanaa! Pian jää joku alle. Missä poliisivene?

Milloinkohan Lahden poliisi alkaa valvoa polkupyöräilyä sekä lautailua jalkakäytävillä?

Hollolassa pääsen lääkäriin 6 viikon päästä, hammaslääkäriin 15 viikon päästä, varattu toukokuussa. Lehdessä juttuja vain Lahden jonoista.

Juttuhan on näin, bussikuski. Kyllä ne liikennesäännöt koskevat myös sinua. Vaikka muuta kuvittelet ajotapasi mukaan.

Peukku perussuomalaisille toiminnasta aluevaltuustossa.

Lehto taas yrittää, haluaa vissiin Suomen vielä hurjemman velan ongelmamaaksi, Italian tapaan. Eikö hän muista kriisikokousta, joka Euroopassa juuri käytiin Italian hurjan velkatilanteen takia. Eikö hän kansanedustajana seuraa muuta kuin sitä persujen jankkaamaa yhtä ainoaa asiaa. Joopa joo.

Kirjoitit asiaa, Pauli Rahkonen. Juuri noin pitäisi Turkin suhteen toimia.

Mitä enemmän Bidenin kognitiiviset kyvyt heikkenevät, sitä enemmän paukutetaan Trumpin vanhoja tekemisiä tai tekemättä jättämisiä. Ja vauhti vaan kiihtyy?

Ruusunmarjat ovat erittäin vitamiinipitoisia ja syksyisin kiva napostella. Nyt puskat polttoon ja vitamiinit purkista. Apteekit kiittävät ja linnut voivat huonosti, kun eivät kotimaiset rikkaruohot korvaa ravintoa. Tielaitos levittää lupiinia. Siitä saa kaunista sinistä väriä lankaan. Lopettakaa vouhotus.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut