Näppis | Televisio-ohjelmiin kyllästyneelle: Siirry radioon! Paljon korkeatasoisempia ohjelmia.

Televisio-ohjelmiin kyllästyneelle: Siirry radioon! Paljon korkeatasoisempia ohjelmia.

Vihertoimi: Ruoriniemen rantaraitti on surkeasti hoidettu. Uimarannan jälkeen nurmi leikkaamaton voikukkapelto, pujoa ja heinää, hanhiaidat nurin. Ehtisittekö hoitaa ennen syksyä?

On se hyvä, että poliisi tiedottaa vain pikkurikoksista, niin kansalaiset saavat elää rauhassa tietämättöminä ja onnellisina.

Saadaanko uusi ristikko lehteen arkipäivänä, kun sunnuntaina 19.6 lehdessä sama ristikko kun edellisenä viikonloppuna? Nykyään kaikki vaan uusintoja? Mistä saadaan enää kunnollinen vastine maksuille? Ei paljon mistään. Tv:ssä pelkkiä uusintoja, tee asiat itse ja hoida loppuun miten parhaiten osaat. Oli kauppa, virasto, pankki tai mikä vaan.

Kiitos RideSalpaus ja Lahti Raviksen pyöräpuistosta. Kaupungin toivon näkevän pitkän aikavälin positiiviset vaikutukset ja jatkavan vapaaehtoisvoimin pyöritettävän toiminnan tukemista. Summat ovat pieniä saataviin fyysisiin, psyykkisiin ja sosiaalisiin, ennaltaehkäiseviin hyötyihin nähden.

Hoitajapulaan mallia Hollannista. Itse ohjautuva malli. Matala organisaatio ja vähemmän pikkupomoja. Suomessa raskaita organisaatioita jopa rakennusalalla. Enemmän todellista työtä vähemmän hallintoa!

Jos edelliset hallitukset ajoivat sosiaali- ja terveydenhuollon kaaokseen, on aika myöntää, ettei nykyiselläkään ole halua tai edes kykyä tehdä asialle mitään.

Puolet suomalaisista on synnynnäisesti alle seiskan oppilaita. Heistä tulisi hyviä duunareita, jos sen tason työpaikkoja olisi. Mutta korkeakoulutukseen pitäisi olla enemmän älliä. Eivät kaikki opi, vaikka kuinka lukisi.

Kyllä hoitajat jaksavat. Hoitajapulassa jotkut tekevät tolkuttomasti lisä- ja ylitöitä prameilla korvauksilla.

Nyt toimitus tarkkana ristikkojen kanssa, kahtena peräkkäisenä sunnuntaina sama ristikko.

Venäjä estää Suomen Nato-jäsenyyden Turkin avulla, Nato voimaton.

ESS 31.5. kertoi vain saalistajan näkökulmasta koirien metsästystestauksesta. Animalia (2/20) kertoi toisten eläinten kaltoinkohtelun näkökulmasta kyyhkyjen lennättämisestä koiran edessä valjaissa ja lentohäkissä sekä luolaharjoituksissa käytetystä ketusta. Kannattaa myös miettiä, haluaako viedä koiransa metsälle ehkä jopa tuntikausia kestävään luolataisteluun haavoittumaan.

Toisten matkiminen on loukkaavaa.

Kerrostalojen pyörävarastoissa pitäisi olla lakisääteisesti pyöränpumput.

Suomen talousgurut laittaisivat mielellään pieni- ja keskituloiset estämään talouden alamäkeä vastustamalla jyrkästi ehdotettuja veronkevennyksiä. Kannattaa muistaa, että pieni- ja keskituloiset pitävät pitkälti yllä hyvinvointia Suomessa, kun veronkiertäjille on annettu mahdollisuus myös laillisin keinoin piilottaa tulonsa ja osinkonsa verottajan ulottumattomiin.

Tekopyhää tekstinkäsittelyä sovitella tähtiä vittu sanaan, kun haastateltava sen kerran lausunut ja lause kelpasi oikein jutun otsikoksi.

Nuorissa ruusuissa on se paha vika, että vaativat vanhalta äijältä paksua lompakkoa ja korkeaa asemaa. Me varttuneemmat ruusut olemme omaisuutemme keränneet ja kelpuutamme kurtummankin miehen – kunhan käytöstavat ovat kohdillaan.

Joku arvosteli Ylen ohjelmia. Entäs mainoskanavat, MTV3, Nelonen, SUB, AVA, LIV. Samat ohjelmat kiertävät päivästä toiseen kanavalta kanavalle.

Sähköpotkulauta on tiettävästi moottoroitu "kulkuneuvo". Eikö todella mikään laki säädä sen parkkeeraamista ihan minne vain. Laudasta luovutaan silloin, kun maksu loppuu. Tätä tulee voida sakottaa. Firmat pakotettava tähän. Vuokraus ja sakko, jos jättää ties minne. Ongelmat hoituvat vain rahalla = sakoilla. Kiitos.

Luuleeko joku tosiaan, että Putin suostuu neuvottelemaan, turha luulo. Meidänkin NATO-jäsenyys menee Turkin Venäjän ohjeiden takia ainakin pitkäksi ellei murene kokonaan. Jos Putin poistuu, yhdeksän muuta KGB-komentajaa/kaveria jatkaa, ovat niin varmaankin päättäneet molemmista. Ovat hyötyneet, ja nyt liian paljon menetettävää.

Milloin kepun lupaamat jalkapannat otetaan käyttöön laittomasti maassa oleskeleville vai oliko kyseessä vain vappusatanen?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut