Näppis | Lahden sairaalan myynti on kuin pissaisin housuun, vähän aikaa se lämmittää.

Lahden sairaalan myynti on kuin pissaisin housuun, vähän aikaa se lämmittää. Uusi omistaja kuittaa voitot veronmaksajilta, omistaminen ei ole kannattamatonta.

En mielestäni ole nettiriippuvainen. Eläkeläisenä tulot ratkaisi, nettilehti puolet halvempi. Vielä kun joku keksisi, miten Näppiksen voisi estää, teknisesti. Edes Viestintävirastosta ei osattu sitä neuvoa. En halua kaikissa pankkiasioissa tekstiä viestin huijauksesta. Pankkiviesti aiheuttaa sen. Mie vaan.

Nautin kesästä ilman menovinkkejä ja ihmisjoukkoja omia polkuja kulkien. Lonely rider.

Eikö löydy mitään keinoa, millä saisi loppumaan nuorten poikien mopoterrorismin? Mopoilla ajetaan kovaa ja vaarallisesti sekä melutaan infernaalisesti.

Meistä Lahdessa syntyneistä suurin osa vastustaa Aleksin yli suunniteltua siltaa. Eiköhän Hämeenmaan voitot ole niin suuret, että se pystyy rakentamaan alikulkutunnelin? Ensi vuonna 40 vuotta täyttävät ihanat talvivalot ovat Lahtea rakastaville tärkeämmät kuin Aleksin silhuettia pilaava silta.

Erdogan kivittää Suomen Nato-hakemusta. Turkin matkailu boikottiin.

Miksi yleisöä ei kiinnosta FC Lahden pelit? Liian vähän oman kylän poikia, ja liikaa ulkomaalaisia pelaajia. Tämä on monen mielipide!

Paha näkyy olevan sellainen, että havaitessaan lopun lähestyvän se vain muuttuu ja yltyy pahemmaksi.

Laskuvarjotoiminta alkoi Utissa yli 60 vuotta sitten ja jatkuu edelleen. Sitä ei ole siirretty Vesivehmaalle.

Kuka tai mikä taho vastaa Kisapuiston parkkialueen sekä Kisapuiston alueen siisteydestä? Samat roskat lojuvat viikosta ja kuukaudesta toiseen, hävettää!

Voisiko joku puolueeton taho tehdä Seurahuoneen hotelliasiakaskyselyn? Käyttäisitkö alikulkutunnelia, ylikulkusiltaa vai kadunylitystä välillä Sokos–Seurahuone? ESS julkaisee?

Eikö ihmiset tajua, että Turkki on täysin Venäjän Putinin juoksupoika. Yhtäkkinen muutos käytöksessä todistaa sen, ja Putin hallitsee maailmaa viekkaudella ja pahuudella.

Korkea sähkönhinta ei johdu Ukrainaan kohdistuvasta sodasta. Sähkömarkkinat on ihan itse sössitty.

Jos oloa helpottaa puhelinkeskustelu, niin lienee viisainta antaa lupa siihen. Huolestuttavaa on aina, ellei pääse solvaamisen kierteestä irti. Mutta ihan kuinka vain, päätös on siellä.

Joistakin naapureista ei ole paljon hyvää sanottavaa. Onneksi suurin osa ollut ns. tavallisia, joiden kanssa pärjää.

Onko eläkkeelle siirtyminen tabu, josta vaietaan, vaikka 63 vuotta on uusi normi suurille ikäluokille.

Yleisen viihtyvyyden kannalta ei ole kiva polttaa märkiä puita, savuttavat paljon Tiilijärvellä.

Lahden Mailaveikkojen miehet pelasivat kuulemma huonosti Imatralla, mutta pelaajathan oli suurelta osin Kouvolasta. Turha on lahtelaisia syyttää, ei ne siinä joukkueessa pelaa.

Muut Euroopan maat pienentävät sähkön ja polttoaineen veroja. Viro jopa poisti väliaikaisesti koko sähkönsiirtomaksun. Suomi ei auta meitä kansalaisia yhtään, vaikka verotulot kasvavat koko ajan nousevien hintojen myötä.

Hiipivä hölmöys? Koira kainalossa.

Olipa kummallinen sanavalinta toimittajalta ukrainalaista kirjailijaa Irina Teteraa käsittelevässä artikkelissa! Nainen sanan sijasta persoonapronomi: hän olisi ollut korrekti ilmaisu! Hus hus koulun penkille siitä!

Sinä joka väitit, että Lahessa on alle sata tuhatta asukasta; otapa se helmitaulusi ja laske uudelleen.

Hei eläinlääkärit, paras eläinsuojeluteko olisi laskea palkkioitanne. Siihen on varmasti varaa.

Kyllä on hirveä haju viikonloppuisin Heinolassa. Aikuisen oikeasti, onko kaupunkilaisten pakko kestää? Haju tulee jopa asuntoihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut