Näppis | "Toki valtuutettu voi vaihtaa puoluetta. Silloin pitää olla, että joutuu luopumaan luottamustehtävistä."

Toki valtuutettu voi vaihtaa puoluetta. Silloin pitää olla, että joutuu luopumaan luottamustehtävistä, valtuustopaikkaa myöten, kuin vaihtaessa kotikuntaa. Varavaltuutettu tilalle! Säilyy vaalin poliittinen tasapaino.

On tämä elämä muuttunut jännittäväksi, nyt saa jännittää vielä kaiken muun lisäksi sitä, että tuleeko lehti aamulla.

Hinnat kallistuu, milläs minä työtön tulen toimeen? Monta kymmentä vuotta työttömänä, pitääkö vielä töihin tästä lähteä?

Kaupungin suunnittelijat vaihtoon, jos heistä pinnoitteen avaaminen tuo mahdollisuuden tunnelille.

Jokohan nyt päättäjien silmät avautuvat ymmärtämään AD-arkkitehtien tekemän Kisapuisto-suunnitelman arvon?

Mitä sitten, vaikka ihmiset telovat itseään scooteilla ja romusaastetta tulee, kunhan joku vaan rikastuu moisella toiminnalla. Sitä saa, mitä tilaa?

Olisiko jo aika uusia Harjun terveyden puhelinvastaajaan virkeämpi ääni, vanhan, vapisevan, hitaan ääntelijän paikalle? Asiatkin hoituisivat!

Mihin teillä ihmiset on niin kova kiire, kun liikennenopeudet ovat tosi hurjia, ohitellaan mitä kummallisimmissa paikoissa, ei käytetä suuntavilkkuja, punaisia päin ajellaan surutta, suojateillä jalankulkijoiden kantapäät ovat vaarassa. Minä, minä, minä, kunhan vain minä ehdin ja pääsen ennen muita.

On se hassua. Sähköpotkulauta on moottoriton ajoneuvo, jossa on moottori, eikä sillä ajaessa tarvitse edes potkia.

Liikenne- ja viestintäministeriö on julkaissut sähköpotkulautailuun liittyvän turvallisuusstrategian: "mikroliikkumisen turvallisuuden parantaminen". Mikroliikkumista näyttää tapahtuvan lähinnä virkamiesten päiden sisällä. Makrotasolla sähköpotkulautojen määrää pitää karsia ja asettaa käyttäjille virallinen promilleraja. Lisäksi niiden käyttö tulee tehdä niin kalliiksi, että se suosii siirtymistä terveelliseen kävelyyn. Tässä on nyt sähköpotkulaudoille kansanterveysveron paikka!

Joka päivä vahvistuu käsitys siitä, että Turkki on kyllä itse terroristinsa ansainnut kovalla yrittämisellä.

Tiedoksi, että poliisit palkataan verovaroin. Paljonko olet valmis nostamaan verojasi, että saadaan lisää sähköpotkulautoja vahtimaan?

Kiitos Planeettatohtorille mielipidekirjoituksesta monimuotoisen metsäluonnon vaikutuksesta terveyteemme. Tarvitsemme kansallisen kaupunkipuiston Lahti-Hollolaan.

Missä ne aseet viipyvät ukrainalaisille? EU-toimituksille vauhtia.

Jokavuotinen lomailumme jää tällä kertaa väliin, koska emme ole eduskunnan/hallituksen palkollisia. Sorry Lappilaiset. 4-henk perhe etelästä!

Vauhdin hurmaa? Ratsastajainliiton urheilujohtaja on hakoteillä luullessaan juuri vauhdin viehättävän pieniä esteratsastajia.

Ei kannattaisi valehdella, koska valheilla on lyhyt jäljet. Ne paljastuvat ennemmin tai myöhemmin.

Ruuan alvin pienentäminen olisi sen pienentämisen verran pois valtion kassasta, ja niin sanottu" väliporras" edelleenkin nostaisi ruuan hintoja, pelkästään yleisesti markkinoidun hysterian varjolla, että nyt kaikki hinnat nousevat, ainakin ruuan hinnan on noustava rutkasti .

Hoitakaa työasianne muualla kuin Näppiksellä, kiitos!

Muistaakseni on yritetty v. 1986 perustaa Lahdessa. Mutta se ei onnistunut siksi, kun puolueilla oli omat eläkejärjestönsä. Eli kokoomuksella ja vasemmistolla ja kaikilla siltä väliltä.

Kaikkien Suomessa asuvien pitäisi säästää energiaa ja ympäristöä. Silti jotkut tuottavat melusaastetta pärisyttämällä ja ulvottamalla kukatkin hengiltä.

Sota loppuu neuvottelemalla eikä aseita lisäämällä.

Kannattiko itsevarmasti katkoa suhteet naapurimaahan, kun lopputuloksesta ei mitään takeita?

Voisiko esimerkiksi edustaja Kari tai Skinnari käydä tällaiselle ymmärtämättömälle vielä kerran läpi, että miksi se Nato-optio olikaan niin mainio ajatus? Entä mikseivät kansanedustajamme enää juurikaan puhu Nato-optiosta?

Parkkipatet on näköjään lomilla?

Uskokaa vaan, että nyt Suomen pitäisi nopeasti herätä todellisuuteen ja lisätä sotakalustoa ja -varustusta huomattavasti. Kaikki ulkomaan apu seis ja rahat sotavarusteluun. Suomi on Venäjän seuraava kohde, ja Turkki pidättelee Suomen liittymistä Natoon, että Venäjä ehtii irrottaa joukkoja Ukrainasta ja hyökätä Suomeen 2023 vaihteessa.

Venäjään ei ole luottamista Ukrainan viljan kuljetuksessa. Venäjä valehtelee ja varastaa. Ukrainan viljan itselleen. Venäjähän on rosvo

Todella alentavaa, kun hallitus kysyy EU:n komissiolta, saako rajat sulkea hybridihyökkäyksen sattuessa! Tämä kertoo hallituksen osaamiskyvystä tai sen puutteesta!

Taitaa olla tämän busseissa runkovikaisia renkaita alla. Kova jumputusääni renkaista ainakin kuuluu.

Kannatan Sokoksen siltaa. Tulee vaihtelua kaupunkikuvaan. Muutosvastarinta peruslahtelaista.

Ilmaiseen varhaiseen ehkäisyyn löytyy rahoitusta, vaan mielenterveyteen niukasti. Mihin mielihyvään ohjataan lapsiammekin jaksaakseen?

Kas, joku muukin hoksasi, Lavrov kävi viimeksi ja heti tuli uusi vaatimus Turkilta meille ja Ruotsille. Naton porukoiden on syytä laittaa Turkki koville, hyötyy idästä ja lännestä, totta kai. Turkin herra kyllä osaa ja tietää tukikohtansa merkityksen länsimaille. Sitä sanotaan kiristykseksi.

Vesivehmaan lentokenttä ollut paikallaan vuodesta 1940. Silloin kun olet mökkisi sinne tehnyt, olet varmasti tiennyt lentokentästä. Ihan on oma valinta missä asuu/mökkeilee, yritä vain sopeutua tai muuta pois.