Näppis | Turkki viritti Suomelle ansan, ja nyt vielä jotkut tyhmät suomalaiset kantavat sinne valuuttaa turistina.

Turkki viritti Suomelle ansan, ja nyt vielä jotkut tyhmät suomalaiset kantavat sinne valuuttaa turistina.

Kipupäivystys ja lisää hammaslekureita Kärkölään!

On syytä tiedostaa, että inflaatio nostaa verotuloja ja kiristää veroprogressiota.

Kiitos Etlari! Erittäin hyvä ja kaivattu muutos sääosioon! Aiemmin ollut uudistettu versio oli tosi epäselvä, mutta nyt hieno parannus ja juuri oikeanlainen! Viiden vuorokauden kotimaa ja selkeät paikallissääkuvat 3 päivälle. Jes!!

Kuinkahan monta onnettomuutta tai kuolemaa tarvitsee tulla, että sähköpotkulaudat kaupungilla kielletään?

Tierin toiminta Mukkulan festareilla on vastuutonta. Vaaditte poliisia puuttumaan, kun tyrkytätte lautoja ajokunnosta piittaamatta. Auton luovuttaminen juopuneelle on rikos. Fiksu henkilökunta velvollisuutena estää lautailu kännissä, Tier katsoo ettei ole muka oikeutta. Häiritsee rahantekoa, hengestä viis.

Työkkärin listoilla ei pitäisi nyt olla yhtään työtöntä työnhakijaa ravintola-alalle. Alalla avoimia paikkoja pilvin pimein sekä keittiö- että tarjoilutöihin.

Loukkaus kristityn vakaumusta kohtaan väittämällä ivaillen Raamattua maailman suurimmaksi satukirjaksi. Toivon valoa näille pimeydessä vaeltaville.

Nyt kun suurin Nato-hypetys on laantunut ja tilalle tullut pettymys. Voidaanko keskittyä reaalipolitiikkaan. Kokoomuksella on paljon töitä edessä ennen vaaleja, koska valttikortti petti, ja pitää keksiä jotain muutakin sanottavaa.

Dieselin hinta saattaa vaihdella 20 cnt/l lyhyellä matkalla, kaikki hinnat nousseet. Ihan kaikki ei taida olla verotuksesta kiinni, ahneus iskenyt. Meille käy kuin entisen miehen hevoselle. Juuri kun oppi olemaan syömättä, otti ja kuoli.

Pikku-Veskulla ei ole urkuja. Siellä on suihkulähde ja kaiuttimet ja melusaastetta.

Miten pääsee eroon S-pankista ja asiakasomistajuudesta, kun ei saa S-pankkiin aikaa, ja jos saa, se ajanvaraus ei löydy mistään!

Mikä kumma onkaan veroalennus? Alvin alennus ei kuitenkaan näy ruuan hinnassa, samoin bensaveron alennus ei näy pumpulla, eikä työn veroalennus tunnu lompakossa!

Kauniita kirjoituksia Millalta, täynnä uskoa ja toivoa asioihin. Nyt tarvittaisiin kuitenkin konkreettisia tekoja työttömyyden hoitoon.

Aikaesteratsastus kiellettiin pikkuluokissa (ESS 14.6). Mutta pitääkö jatkossakin hevosen kuolla ja ihmisen vakavasti loukkaantua ennen sääntömuutoksiin ryhtymistä? Miten kovaotteinen ravikulttuuri muuttuu? Hippoksella on siinä roolinsa ohjaamalla valtion sille myöntämää raviurheilun kehittämiseen tarkoitettua tukea palkintoihin.

Miksi vaalitaan Lahden keskustassa yli 100 vuoden malliin tehtyjä kivettyjä katuja? Ja aiotaan taas pian korjata kalliisti. Ei ole vanhoja rakennuksiakaan keskustassa. Olisiko aika laittaa asfalttikadut kivettyjen tilalle? Autoilla ajo hirveää rytyyttämistä.

Poliisit mittaamaan ylinopeuksia Kärkölän Marttilassa. Sievoiset summat täältäkin valtion kassaan.

Lahden ja koko Suomen huumeongelmat pitäisi ratkaista palauttamalla ulkomaiset huumekauppiaat kotimaihinsa ja eristämällä suomalaisdiilerit vankilaan.

Turkki tehnyt sopimuksen, Venäjän kanssa turha neuvotella.

Keskusta shokeeraa! Ettäkö joutsenet tappolistalle? Mikä on ihanampi näky kuin ylväs Joutsen lipumassa tyynellä, kimaltelevalla järvenselällä ja sorsaäiti 7 poikasta vanavedessään samassa maisemassa? En todella ymmärrä, mitä pahaa ne toisilleen tekisivät? Hallitus, estä keskustan yritys!

Vaikka nyt voi syyttää sotaa hintojen noususta, ihmettelen kuinka vähän puhutaan hallituksemme toimista nousua vastaan. Käy sääliksi pienituloiset ja nuoret. Hallitus lähtee kohta pitkälle kesälomalle. Toimintaa ja heti.

Ei arvostella Stoltenbergiä. Turkki ei ole länsimaa, vaan islamistinen itämaa. Mm. tapa neuvotella, käydä kauppaa poikkeaa täysin suorasukaisista tavoistamme. Natolla varmaan kokemusta. Ottakaa opiksenne ja opiskelkaa eri kulttuureja.

Kun joku lähtee lentokoneella Vesivehmaan lentokentältä johonkin, suoraan ja kaartelematta, ja palaa joskus takaisin, niin se ei paljon häiritse ketään. Mutta kun järjetöntä meteliä pitävät ja samaa ympyrää tuntitolkulla kiertävät koneet pyörivät rauhallisten ihmisten talojen, mökkien ja terassien päällä, niin se häiritsee!

Haluatko lukea koko jutun? Keskisuomalaisen päättäjät ei nyt ymmärrä, että härnäämällä netin lukijaa ei tule maksullisia tilauksia.

Ei kääkät nyt valita, kun omassa rapussa porataan illalla. Sitten, jos naapurirapussa, niin puhelin soi isännöintiin.

Työyhteisössäni on tyyppi, joka ei näe itsessään mitään vikaa. Ylläpitää huonoa ilmapiiriä moittimalla kollegojaan, jopa syytää valetta. Mitä voi tehdä?

Sitä luulisi, että NATO:n sisällä olisi jo aikoja sitten päätetty, että laajenemiset tapahtuu kokonaisetu edellä ilman yhdenkään jäsenmaan omien intressien ajamista. Näköjään liikaa vaadittu.

Kaikille työtä, vaikka pienellä palkalla, jolla ei elä ja tarvitsee tukia. Kuulostaa sosialismilta tai kommunismilta. Vai nykyajan punakapitalismia?

Olen yleensä muutosvastainen, mutta Aleksin ylittävä silta olisi pitkästä aikaa virkistävä lisä kaupunkikuvaan. Siihen vielä näyttävä valaistus, niin saataisiin jotakin erilaista turistienkin nähtäväksi.

"Muuttolinnut" komeine autoineen ovat taas saapuneet Etelä-Euroopasta. Pitäkäähän huolta omaisuudestanne ja tarkkana marketeissa. Käsiveskasta ja lompakosta kannattaa pitää erityistä huolta. Tarkkana myös kassalla ostoksia maksaessa. Nostoautomaatti on myös "pikavippi"-paikka. Keinoja näyttää olevan monia, näppäriä kun ovat. Seniori, joka yrittää olla tarkkana.

Sähköpotkulauta jätetään juuri siihen paikkaan, mihin "korttitankkaus" on riittänyt. Sakko on oikea tähän ongelmaan, parkkipaikat eivät paljon esim. Möysän suunnalla auta. Älä kompastu, lautoja on Karjalankadun alusta Joutjärven kirkolle saakka. Koko lauta oli virhe ymmärtämättömille. Sitä käytetään nykyään taksin asemasta, vain yhteen suuntaa. Että semmosta.

Proomukadun järven puoleisesta suunnasta Niemenkadun suuntaan ajavat autot kiihdyttävät max kapealla tiellä. Vaarallista kulkijoillekin!

Syitä nuorten väkivaltaisten jengit ilmestymiseen katukuvaan ei tarvitse ihmetellä. Olemme Ruotsin tiellä, joten turha odottaa erilaista lopputulosta kuin sielläkään on.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut