Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua tällä viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa.

Näppikset | Mitä Hollolassa aiotaan tehdä tämän jatkuvasti lisääntyvän töhrimisen hillitsemiseksi, kun lasten leikkipaikatkaan eivät enää saa olla rauhassa?

Mitä Hollolassa aiotaan tehdä tämän jatkuvasti lisääntyvän töhrimisen hillitsemiseksi, kun lasten leikkipaikatkaan eivät enää saa olla rauhassa?

Miksi rikkonainen juomalasi, viinilasi tai esim puhdas lasinen uunivuoka ei kuulu lasinkeräysastiaan? En ymmärrä. Ja lisäksi kun pudotat lasia keräysastiaan se useimmiten särkyy.

Kyllä pakotteista kuuluu olla haittaa "tavallisille"venäläisille. Yli 140 miljoonaa venäläistä antaa hallintonsa suorittaa Ukrainassa kansanmurhaa.

Mediassa on kovasti kohuttu siitä, että ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin ei ole päästetty vanhentuneiden passien takia. Herää kysymys, onko yritetty mennä kokeeseen toisen henkilön puolesta, tai onko hakija ns. "paperiton" vai muuten vaan huolimaton.

Lahteen ei kukaan muuta ainakaan poliittisen ilmapiirin takia. Siinä saavat valtuutetut ynnä muut katsoa peiliin.

Tapahtumateollisuus ry:n puheenjohtaja on jäävi osallistumaan päätöksentekoon Lahden kaupungin tukemiin tapahtumiin.

Lahden kaupunginmuseo valitti Orimattilan asemakaavasta. Kannattaisikohan ensin katsella omaa toria ja Aleksanterinkatua?! Tulee DDR ja NL mieleen.

ALKOlle vihje: myykää pikkutunneilla "wanhan ajan" vesipulloja. Niistä saa hyvän voiton.

Sivistysmaissa rajoitetaan sähköpotkulautojen määrää. Liikuntakaupunki Lahti voisi olla edelläkävijä Suomessa. Nyt lautoja lojuu ympäriinsä aiheuttaen onnettomuusvaaraa ja muutenkin ihmisten kiusana.

Me emme ole ainoita, joita julkisten varojen tuhlaus harmittaa. Sairaanhoitajien, jotka on koulutettu verovaroin, palkkauksen kuntoon saattamisella palautuisi veroeuroja takaisin valtion kassaan. Veronmaksaja saattaa joutua jatkuvasti maksumieheksi, kun ulkolaisia hoitajia on työelämässä. Usein pienipalkkainen työntekijä ajautuu sossun luukulle.

Kyllä kai Marin on etäyhteyksin mukana kokouksessa, jossa käsitellään itärajan sulkemista ja valmiuslakia, vai järjestääkö itsensä sairaaksi, koska asiat ovat hänelle vaikeita.

Nyt kun näitä häirintä tapauksia alkaa aueta päivä päivältä lisää, niin miksei silloin avauduta kun tapahtuu. Tuntuu epä uskottavalta nää tarinat vuosien päästä.

Eipä löytäny mummeli roinarallia Terveystieltä Hollolassa 8.6 2022 Kävellen olisin tuonut sähkölaitteita.

Minkä hiton takia hankitaan räksyttäviä koirarotuja? Minä vaan kysyn. Pätkä.

Suomen ilmastovouhottajat Ollikainen, Mikkonen menkää Venäjälle, Intiaan, Kiinaan huutamaan päästöistä ja lopetetaan Suomessa hiusten halkominen!

Riehukoon vaan Euroopassa sota ja pandemia, mutta minun on saatava halpaa ruokaa, halpaa sähköä (ei tuuli- eikä ydinvoimalla tuotettua) ja halpaa bensaa tai minä en ala!

Milloin Lahti laittaa tuhoutuneet asfalttinsa kuntoon? Ylijäämää taseessa on liki 200 Me, mutta silti tiet on keskustan alueella uraisia ja heikosti paikkailtuja, kuin Hölmölän tilkkutäkkejä. Muutama esimerkki: Vesijärvenkatu, Kariniemenkatu, Aniankatu, Tapparakatu, Niemenkatu, jne..

Lahti on upea kaupunki. Kymiringin haukkujat ovat pääosin sitä vanhaa sukupolvea jotka eivät näe missään ikinä mitään hyvää. En myöskään ole nähnyt yhtään huumeruiskua missään? Toisaalta en käykään lasten hiekkalaatikoilla niitä etsimässä.

Meidän sahatyöläis-isä elätti yksin ison perheen, rakensi talon ym. Nyt ei onnistu vaikka tuotanto ja tuottavuus/hlö on monikymmenkertaistunut.

Kärkölän kunnassa voisi edes muutaman katulampun asettamaan palamaan vai onko liian pieni veroprosentti kuntalaisia kohtaan, ettei riitä turvallisuutta takaamaan? Vai onko rahat loppu?

Nyt Ukrainan sodan takia jo varmasti 10 miljardiin nousseen turhan itäradan suunnittelu ja rakentaminen mielettömänä, voidaan peruuttaa. Sama matka-ajan säästö Kainuusta Helsinkiin saadaan rakentamalla Kouvolan Kellomäestä kilometrin rata oikaisu Savonradalta suoraan Korialle.

Onko kukaan ottanut huomioon ilmastonmuutoksen vaikutukset huomioon Venäjä-Ukraina taistelussa?

On Putinilla rakennus- ja rappaushommia tiedossa Ukrainan jälleenrakennuksessa.

HYKYn valtuuston lupaus olikin vitsi, kiitos Ronkainen ja muiden kavereiden. Koska siirrytään suoraan keskussairaalaan, Hollolan tk? Tulee hämeenkoskelaisille lisää matkaa. Tätä sanotaan säästöksi. Mihin käyttöön tässä tapauksessa nyt valmistunut terveyskeskus rakennus jää? Siitähän saisi uuden kunnantalon, kun nykyinen on "kypsä" ja sekin on uusittava. T. Äänestäjä

Miksi esim.yritykset puhuvat aina liikevaihdosta, koska se ei ratkaise mitään, vaan se ratkaisee mikä on lopputulos verojen ym. maksujen jälkeen!!!