Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppikset | Kyllähän Suomen Chicago nimi aikanaan tuli rikollisuudesta. Jotkut tahot yrittivät peitellä ja kaunistella asiaa keksimällä tuon teurastamovertauksen.

Kyllähän Suomen Chicago nimi aikanaan tuli rikollisuudesta. Jotkut tahot yrittivät peitellä ja kaunistella asiaa keksimällä tuon teurastamovertauksen.

Miksi ei voida äänestää yhtä vastustajaa ulos Natosta?

On se hienoa,että nuoriso voi toteuttaa vapaasti mielihalujaan, kun saa ilmaisen ehkäisyn. Vastaavasti voisi eläkeläisille antaa ilmaiset Viagrat, että vois edes yrittää jotakin....

Vihdoikin puistoruokailu tulee Lahteen! Jo yli kaksikymmentä vuotta sitten asiaa ehdotettiin, eikä valtuutetut sitä kannattaneet. Puhuivat mieluummin kokouksessa liikenneympyrän pensaista. Hienoa, kohtaamispaikkaverkoston aktiivit!

Pienituloista omillaan toimeentulevaa eivät puolueet ja gallupit auta. Ammattiliitto ainoa turva

Mistä tuli tämä villitys näihin lasikoppiparvekkeisiin? Kun istut siellä olet, kuin entisajan näyteikkunassa jota jokainen ohikulkia katsoo. Missä yksityisyys?

Voisiko kaksi turhaketta edes yhdistää yhdeksi turhakkeeksi: Hollolan Sanomat ja Uusi Lahti. Sama kustantaja, samat uutiset, samat mainokset ja samoja toimittajia. Yhdistettävän lehden nimeksi vaikka Salpaus-Seutu.

Kolme ala-arvoista pihapiiriä tie24:n varrella: Vääksyn Taimitiellä, Iso-Äiniön ränsistynyt kauppaliike/pubi ja palanut hotellihuoltoasema Kuhmoisten Pihlajakoskella. Kuntien ympäristötoimi asettakoon uhkasakot pihojen siistimiseksi ja raunioiden purkamiseksi.

Juha Honkonen paheksuu, kun Venäjällä ihmiset viettävät normaalia elämää. Leningradin piirityksen kaltainen tilanneko siellä pitäisi olla? Onneksi ei ole. Boikotista pitää olla haittaa oligarkeille ja Putinin lähipiirille, ei "tavalliselle kadun tallaajalle".

KymiRing, vedenpullottamo... onko Rantakartano seuraava vai ehtiikö joku seuraava iso moka edelle. Kontrolloimatonta osaamattomuutta. Huonoja suunnittelija- ja asiantuntijarekrytointeja. Lahdesta tulee vielä yrityksiä houkutteleva kaupunki, kun huomataan että kaupungin johto innolla sitoutuu maksamaan kulut ja mokat veronmaksajien rahoista.

Hiekottakaa nyt jo varalta ensi syksyksi etteivät liukkaat yllätä.

"Lahtelaisuuden olemusta" ei haittaisi lainkaan, jos täällä olisi kärähtänyt joitain muunmaalaisia hiihtäjiä. Mutta kun kyseessä oli Suomen tähtikaarti ja taustalla valmennusjohto. Tuleva Lahti 2001 tv-sarja on Lahdelle turha mainehaitta.

Kyllä myös köyhienkin kakarat pärjättiin ja pärjätään. Tsemppiä kaikesta huolimatta!

Tottakai pakotteet iskevät kovaa myös meihin itseemme. On surullista todeta, että keskuudestamme löytyy ali-ihmisyyttä, mikä ilmenee julkeana valituksena ja näppikseen repäisynä. Ukrainalaiset sotivat myös meidän puolestamme.

Kannattaa kuunnella: Sarasvuo Yle puhe: "Virheen kieltäminen johtaa katastrofeihin".

Padasjoella on ihmisiä, iäkkäitäkin joilla ei ole varaa ostaa polkupyörää. Miksi kunta ei ajattele heitä? Ukrainalaisille on heti haussa polkupyöriä. Heidän puutelistassa oli aikanaan mainittu myös meikit. Eikö riitä että ovat päässeet sotaa pakoon?

Kesälehti: Kiiliäisvuoren metsissä olen liikkunut seitsemän vuosikymmentä. Lehmuksiin en ole törmännyt. Sen sijaan sadoittain on ilmestynyt tammen ja vaahteran taimistoa. Kytölänmäki III rakennuspuuhat vain ovat pilanneet suuren osan Nastolan aikaista luonnonsuojelualuetta. Tähän ei Nastolan perämetsiin sijoitettu kompensaatio ilmettä paranna!

Miten voidaan pitkän matikan oppitunteihin sisällyttää siirtymä Lyseolta Ståhlberginkadulle? Oppitunti lyhenee, oppiminen vaikeutuu. Olisko joku muu aine ollut parempi itseopiskeluun kuin pitkä matikka? Kuka päättänyt näin?

Nyt pursiseuralaiset vaan kuvetta kaivamaan ja hihoja käärimään. Paviljonki kuntoon talkoilla, tuskin muuta vaihtoehtoa. Myynti on sitten toinen vaihtoehto.

Etelä-Suomen Sanomat 3 6. oli todella asiaa Juha Honkosen artikkelissa Venäjän pakotteista. Lukekaa totuutta sivu 2. Käsissämme on verta. Hyvin huomioitu Honkonen.

Kyllä rauhassa olisi parempi vaihtoehto kuin sota, meiltäkin meni Karjala, mutta sotaa ei jatkettu

Omaiseni täysin vierasmaalaisten, suomea puhumattomien hoidossa PHHYKYN palvelutalossa. Miksì esimies rekrytoi ja ylempi johto ei puutu?

Kyllä on elämä hyvällä tolalla, jos naapurista lentävät puun taimet ovat suuri ongelma. Etenkin täällä Kärkölässä, jossa vesilasku nousee vaivaiset 18% ja kylillä tunnetut häiriköt terrorisoivat kaikkien elämää. Laput silmillä vaan kohti tulevia haasteita.

Tuulivoimalat pitäs sijoittaa kaupunkien tai taajamien laidoille. Siellähän sähkökin käytetään eikä äänikään haittaa, koska taustamelua on.

Kyllä on pohjanoteeraus tämänpäivän etusivu. Mistä löytyikään noin kamala kuva. Koululaisten juhlapäivänä olis odottanut jotain kaunista. Eikö toimituksessa kukaan katso mitä etusivulle laitetaan ?

Eikö ESS yhtään kunnioita lukijoitaan? Näppiksen väri vielä tummempi sininen kun ennen la 4.6. Kuinkahan moni on saanut selvää tekstistä?

Nyt näppiksen taustaväri valkoiseksi, ei näe tuosta kirkkaan sinisestä sitäkään vähää!