Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Kenenkään Suomen köyhän ei kannata kadehtia ukrainalaisia. Jotain rajaa empatiakyvyn puutteellakin pitäisi olla.

Kenenkään Suomen köyhän ei kannata kadehtia ukrainalaisia. Jotain rajaa empatiakyvyn puutteellakin pitäisi olla.

Jo eletään aikaa, kun pääministeri hehkuttaa viinilasi ja risat housut jaloissa, on hienoa! Joskus pääministeri esiintyi pipo päässä ja oppositio vaati eroamaan.

Kärkölän maajussit! Teidän vaahterat sikiää meidän pihalla joka puolella! Myrkyt annatte ilmaiseksi meille. Saatte EU-tukea. Kotilot on teiltä myös, myrkyt annatte myös meille,

Tehyn Rytkösen mukaan pienellä palkalla ei elä. Ovatko ne kaikki pienipalkkaiset sitten kuolleet?

Puuvaras Nikkaroisissa: menin kesämökilleni Sysmään kun huomasin että mökkitien varrelta viety leppähalkoja 10 mottia. Lämmitän savusaunaani. Tehty ilmoitus poliisille

Olet todella raukka kun varastit Karhulan lasipurkit kellarista. Säälin sinua varas.

Natolle, pitäkää tunkkinne! Edustajat lennelleet yhden vuosimaksun verran. Alkakaa suunnittelemaan Euroopan omaa puolustusliittoa. Kaikkien kahjujen kaveri ei tarvi olla.

Tieteen suurin ongelma on tällä hetkellä se, että 'suuri raha' ohjaa sen mitä halutaan tutkia ja minkälaisia tuloksia pitää saada!

Joko unohtui toimitukselta sääsivun uudistus?

Edessä rankat ajat. Mutta bullshit-länkytystä kuulee joka paikassa mediaa myöten. Rasittavaa kuin koiran räksytys. Introvertti.

Järjetöntä ja tunteetonta perustelua penkkien puuttumiselle 1.6. Tuokaa niin paljon tilavia, tukevia penkkejä kaikkien kävelyteiden varsille, myös lähiöihin, että kaikille (!) riittää! Se olisi kaikkien aikojen paras liikuntateko. Kiitos jo etukäteen!

Kutturuusun erottaa hansaruusta sillä ,että hansaruusun kukka on kerrottu. Älä hävitä hansaruusua.

Tuottaja hei! Mukavaa katsottavaa "PuutarhaPelastajat", mutta pelastajaa tarvitsee naispelastaja – ryppyispaidan hihat liian pitkät ja tukka aina mullan seassa! Siivottaisko?

Kiitos Juhani Melasen valaisevasta kirjoituksesta 1.6. liittyen KymiRingiin uppoaviin miljooniin euroihin veronmaksajien rahoja. Noille rahoille olisi parempaakin käyttöä ympäristökaupunki Lahdessa esim. katujen kunnossapitoon ja asfaltointien korjaamiseen sekä ryteikköjen siivoamiseen.

Kohta joudumme osta talousvedet ja käydä ulkohuusissa kun Kärkölän vesi ja viemäri ei toimi. Kehtavat nostaa taksat kahdeksaantoista prossaan! Emme ole kunnan lypsylehmiä.

Autan mieluummin sotaa paenneita kuin työtä vieroksuvia sosiaalitukia taitavasti hyväksikäyttäviä "köyhiä", joita verorahoillani tuen.

Tulkoon Ely katsoman kuinka pajjon isoja vahteroita täällä Kärkölän Marttilassa on!!

On tosi komea uusi katsomo Sotkamon Jymyn kentällä. Sietäisipä tutustua vastaisten varalle.

Miten demokraattinen Suomi voisi edes liittyä liittoon, jossa yhden äijän kiukuttelu voi sabotoida koko kehityksen? Oikea demokratian irvikuva.

Nyt on haisteltu jo tarpeeksi naisen tuoksua. Kaivakaa uusia elokuvia, takamus ylös ja etsimään.

Eikö Lahden kaupunginjohtaja vieläkään ymmärrä että Lahti Events Oy:n on välittömästi irtauduttava Kymi Ringin tukemisesta. Tällainen kapunkilaisten rahojen haaskaaminen toisen kunnan alueella olevan ratayhtiön tukeminen on lopetettava heti. Ratayhtiön luottamuksen palautusta on turha odottaa. Poliitikot, hoitakaa tehtäväänne mihin teidät on valittu.

Oudon pieni on tuomio Orimattilan puimurisurmasta? Tiellä voi ajaa tienlevyisellä giljotiinilla, joka varmasti tappaa ja siitä saa vain pikku sakon. Mitkä ovat perustelut?

Miten mahdollista, että kahtena ensimmäisenä vuotena Kymi Ringin ajot peruttiin koronan takia ja sen takia, ettei rata läpäissyt tarkastusta. Yrittääkö joku väittää, että aikaisemmin rata oli turvallinen? Rata ei ole ollut valmis. Syy on ratayhtiön.

Voisiko koko Nato-ongelman kiertää sillä, että Suomi ja Ruotsi tekevät liiton viiden vahvimman Nato-jäsenen kanssa. Kattanee 60-70 % Naton puolustuskyvystä.

En enää osta Runebergin torttuja. Vielä vähän aikaa sitten ne maksoi 3,45 e, nyt 4,80 e. Valtaisa korotus.

Omistaako Christian van Niftrik Uusi Lahti lehden?

Uusi Lahti -lehti julkaisee nykyisin vain negatiivisia juttuja. Lehden lukeminen ei enää innosta, koska keskitytään vain huonoihin uutisiin. Lisäksi ihmetyttää Melanen ja van Niftrik -kaksikon rooli lehden sisällössä. Heidän asenne heijastuu myös muihin kirjoituksiin. Lahdessa ei ole kenenkään pakko asua.

Lahden kaupungin pitää tukea Äitee-elokuvaa, eikä MM2001-elokuvaa.

Teurastamattoman lihan ainoa selvä hyöty on, ettei tarvitse enää teurastaa eläimiä (ESS 1.6). Melkoinen hyöty! Teurastamaton liha saa alkunsa eläimestä otetun solunäytteen, munan tai jopa höyhenen nopeasti lisääntyvistä kantasoluista, jotka tuottavat runsaasti lihaa ehkä koko maailman ruokkimiseen (ESS 8.5).

Mehän olisimme olleet Naton jäseniä (ja turvassa) jo 20 vuotta, liittymällä samaan aikaan Balttien kanssa. Mutta vasemmiston vastustus ja vehkeily 1990-luvulla esti sen..

Punainen Volkswagen Beetle, jota on laskettu ja viritelty, lopeta se kaahaaminen yli 80 km/h vauhdilla Vesijärvenkadun loppupäässä. Tapat vielä jonkun.

Mihin on hävinnyt ESS sovelluksesta näppikset? Ei ole viikkoon tullut uusia!

Historiaa kannattaisi lukea, että tietäisi mitä se tsaari meille antoi, autonomian, josta alkoi "itsenäistymisen putki", vai olenko minäkin lukenut väärin. Patsaan kaataminen typerää. Historia ei aina ole roskistavaraa, sitä on myös kunnioitettava. T. Mummu.

Jos viitsisit vähänkin perehtyä Lahden historiaan niin viittaus Suomen Chicagoon johtuu siitä, että molemmat olivat aikanaan teurastamokaupunkeja. Media on pitänyt kyllä lopusta huolen.